Cocuk mastürbasyon

Mastürbasyon fikri bana mantıklı gelmedi.3 çocuk annesi olarak bir doktor benim çocuklarımdan birine böyle bir teşhis koysaydı bozar atardım sanırım
Ben sadece bunu yazdım.Çocuklarımdan bahsetmedim.Ama bazıları 3-5 beğeni almak için beni kendini bilmiş gibi gösterdi.Olay buralara geldi..

Ben sadece bunu yazdım.Çocuklarımdan bahsetmedim.Ama bazıları 3-5 beğeni almak için beni kendini bilmiş gibi gösterdi.Olay buralara geldi..
3-5 beğeni almak için yorum yazmak çok saçma , bunu yapan var mıdır bilmiyorum .
Neyse ben çok takip edemem mesajlaşmaları zaten , kaçırdığım bişey olmuş olabilir. Sadece bana mesajınız çok kontrolsüz geldi , birdenbire celallenmiş gibi . Bu kadar hızlı celallenen bir insan niye bu konuya yorum yazıyor diye düşündüm hatta .
Çocuk yetiştirme hususunda tecrübeye her zaman güvenmem , ama bu meselede güvenirim .
Sonuç olarak niye üyelerin yorumlarını bu kadar takıyorsunuz ki , konu sahibine yardımcı olun yeter . Üyelerin ne düşündüğünün hiç bir önemi Yok , sizin nasıl bir anne olduğunuzu bilmiyorlar , bunu en iyi siz biliyorsunuz zaten .
Aman işte konuyu çok uzattım
Konu sahibi , çoçuğumda ilgili yaşadığım çıkmazlarda hep kendimle konuştum "bu da geçecek, Zihni'nde büyütme" dedim . Ve geçti.
Sizin de bu döneminiz geçecek inşallah. Bana en mantıklısı görmezden gelmek geldi . Çevrenizdekilere de mantar dersiniz

Arkadaşım ben yapmıyorum.Ben konu sahibine düşüncelerimi yazdım.Kk nın hanımağalarıda benim üzerinden prim yaptı.Olay bu.. Klasik bdv olayları..
Konu sahibi seninde konunu kaynattık kusura bakma.Geçmiş olsun umarım bir an evvel bir çözüm yolu bulursunuz.

Asel hanım merhaba , benim kızım da 17 aylık ve yaklaşık 7 Aydan beri yapıyor, dediğiniz gibi çok doktor gezdim ama çaresini bulamadım yaşadıklarınızı birebir yasıyorum , nolur bana yardımcı olun nasıl atlattınız?

aynı durumu kardeşimde yaşadık bizde ama endıselenecek bırsey oldugunu dusunmedık 5 yasında kesfedıp bır sure sonra ılgısı dındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…