Cocuk mastürbasyon

Halâ çocuklarımdan bahsedip belden aşağı vurup canımı sıkıyorsun!! Kess!! Ve muhattap olma.Konu sahibinin dedikleriyle ilgilen bir kez daha çocuklarımdan bahsetme!

Bütün bebekler bu hareketleri yapar kimsenin de aklına masturbasyon gelmez. O yüzden bunu söyleyen Dr a inanmamız gayet normal

Zaten aklına gelmesi gereken kisi doktor, insanlar bilmedikleri icin aklina gelmemesi normal. Hekim olmayan insanlarla hekimi karsilastirmak sacma.

Bebeklerin altını açtığımız an eli refleks herhalde özel bölgelerine gidiyor ve bundanda hoşlanıyor benim kızımda 15 aylık altını acmamla ellerini özel bölgesine gitmesi bir oluyo yapacak bir şey yok sonuçta bilerek yapmıyorlar ..konu sahibi kötü hissetmenize gerek yok kimsede yanlış anlamaz diye düşünüyorum bebek bu ....

Bu geçici bir durum Allah yardım etsin diyilecek birşey yok endişelenmeyin.
O hareketi yaptığını gördüğünüz an dikkatini dağıtın ve göz teması kurarak konuşun sarılıp öpün.
Arkadaşımın kızında da vardi geçti geçer yani sizinde

Geçici bir durumdur endişelenmeyin. Çocuklarda olabilir böyle şeyler. O bu şekilde davrandığında yapma etme falan derseniz daha çok dikkatini bu konuya çekmiş olursunuz. O bu hareketi yaptığı zaman siz dikkatini çekecek başka şeyler gösterin ona. Oyuncak veya farklı şeyler. Bu şekilde de bu davranışın sıklığını azaltmış ve unutmasına yardımcı olmuş olursunuz.

Kucuk bir kuzenim var benzer bir hareket yapmisti yanimda kiz cocugu. O zaman cok garipsemistim. Sonra annesi özel bolgesinde mantar var dedi orasini bir yerlere surerek kasindirip rahatliyor demisti.. İlac kullanmislar tekrarlamis. Oyle birsey olabilir mi acaba

Çocuklarda mastürbasyon durumu var..daha önce de duymuştum.. Fakat bu bir süreç.. Utanılacak bir şey değil.. Arkadaşların da dediği gibi ilgisini çekecek başka şeyler bulun o anda.. Ve çok bilmiş cahillerden kendinizi ve bebeğinizi koruyun.. Doktora güvenmeyecekse insan kime güvenecek? Bir de 3_4 doktora gittim diyorsunuz.. Hehalde 3 üde ticaret amacıyla doktorluk yapmıyordur yukarıdaki dahiyane
fikirli insanın dediği gibi öyle değili mi? Bebek ya bebek.. Pırt yaptığında utanıyor musunuz? Bu da onun gibi bir şey.. Lütfen abartmayın

Çok normal bir davranış keşfetmis.. haz alıyorlarmis ama yetişkindeki haz gibi düşünmeyin ...dikkatini başka yönlere çekin zamanla unutacaktir.

Ben şok daha neler duycaz ama cevredekilerin anlayacagini sanmam umarim cabuk gecer

Zaten aklına gelmesi gereken kisi doktor, insanlar bilmedikleri icin aklina gelmemesi normal. Hekim olmayan insanlarla hekimi karsilastirmak sacma.

Şimdi duyduk burada öğrendik bizim de başımıza gelince hekim olmadığımız halde anlarız herhalde. Millet demekti bu masturbasyon olayından çok utanıyor buradan daha önce hiç duymamıştım.

Kizlar tek bir doktora göstermedim 3. 4 doktor gordu ayrıca yaptığı hareketi videoya kaydedip gösterdim hepside aynı şeyi söyledi

Masturbasyon diyince insan bebekten beklemiyor. Aslında farkli bir isim koysalar bu kadar garipsemezdik. Sonuçta haz duyduğu bir organı keşfetmiş. Oynuyor. Bir arkadaş video yüklemiş konuyla alakalı o çok bilgilendirici oldu benim için.

Halâ çocuklarımdan bahsedip belden aşağı vurup canımı sıkıyorsun!! Kess!! Ve muhattap olma.Konu sahibinin dedikleriyle ilgilen bir kez daha çocuklarımdan bahsetme!
Siz gerçekten konuşmayı bilmiyorsunuz . O mesajda çocuklarınızdan mı bahsediliyor Allah aşkına ? Ne çocukmuş arkadaş !

Yeterli bilğim yok böyle birşeyin varliğidan bile bilğim yok ama o yaptıgı hareketi yadırgamazdım yani cıkarın aklınızdan bence ilğisi yok

Bezini sıkı bağlıyorsunuz daha gevşek bağlayın, silerken çok bastırmayin. Bazı çocuklar organını elleyince yada sıkı baglandiklarinda kesfediyorlar. Onların bu dokunuşu yetişkinlerin dokunusuyla aynı değil. Aslında sadece rahatlatıyor ve hoşlarına gidiyor. Kasinirken duyduğumuz haz gibi. Bu hareketi hangi zamanlarda daha sık yapıyor. Canı sıkılınca mi uykusu gelince mi vb. Eğer özel bir zamanda yapıyorsa alternatif oluşturabilirsiniz. Örneğin emzik yiyecek oyuncak gibi

Bu aralar çok sık yapio hemen hemen her dk hani arkadaşlar demos mi dikkatini baska seylere yönetim die saniye başı yapio ve ne yapsamda kalkmak istemiyo oyuncak kucak tv ne yapsamda bıraktığın an yine yapmaya devam edio eskiden bukadar fazla yapmıyordu simdi her dk oyle yapio

Siz gerçekten konuşmayı bilmiyorsunuz . O mesajda çocuklarınızdan mı bahsediliyor Allah aşkına ? Ne çocukmuş arkadaş !
Sen kimsin ya nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim?Mune sizi buralara bekçi tayin etti de bizim mi haberimiz yok..Buraların hanım ağasımısınız siz de, sizin lafınızın üstüne laf söylenmeyecek..Delinin biri kuyuya bir taş attı şak şakçılarıda alkışladı.Ben ,benim bebeğime böyle bir teşhis konulsa o doktoru bozarım yazdım ,yazmaz olaydım olay nerelere geldi yavv..Evet azarlarım, inanmam sizene ,sizene ya bu benim tavrım kimi ilgilendirir.Nerden nereye ya..Yeter muhattap olmayın benle.

Bu arada 1,5 yaşında bebek her dakika mastürbasyon yapıyormuş artık Bilginize...

O konuda bende sizinle aynı fikirdeyim , doktor bana söylese bende bozarım muhtemelen . Her çocuk kendine özeldir , onu en iyi annesi anlar bence . neyse de
Kimse sizin çocuğunuza laf etmedi ki . Çocuğumun adını ağzına alma kes falan , çok kaba . Çocuğunuzdan bahsedilmesinin istemiyorsanız , çocuğunuzla ilgili yorum yapmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…