Halâ çocuklarımdan bahsedip belden aşağı vurup canımı sıkıyorsun!! Kess!! Ve muhattap olma.Konu sahibinin dedikleriyle ilgilen bir kez daha çocuklarımdan bahsetme!Terbiyenizi takının !
Savunduğunuz şeyi 3 çocuk doğurmuş olmanıza dayandırdınız. Ben de size 3 çocuk doğrumakla, internet üzerinden bir doktorun teşhisini yalanlayıp kendi doğrunuzu diretmenizin mantıksız olduğunu anlattım.. Sizin anneliğinizi değil, tıp bilginizi eleştirdim.. Haklı çıkamadınız diye konuyu nereye çekeceğinizi şaşırdınız. 'Ya ben bilmiyordum gerçekten de çocuklarda mstr. diye bişey varmış' demek bu kadar zor olmamalı..
Agzina saglik..super yorumHaklısınız. Doktor muayene ettiği halde çözememiş işi, uzmanlar sallıyor, siz burdan koydunuz teşhisi. Boşuna okuyorlar onca yıl, resmen amelelik.. Biri bunlara 3 çocuk doğurunca ilahi bir kudretin bünyeye tıp bilgilerini yüklediğini söylemeli.. (!)
Bütün bebekler bu hareketleri yapar kimsenin de aklına masturbasyon gelmez. O yüzden bunu söyleyen Dr a inanmamız gayet normal
Zaten aklına gelmesi gereken kisi doktor, insanlar bilmedikleri icin aklina gelmemesi normal. Hekim olmayan insanlarla hekimi karsilastirmak sacma.
Kizlar tek bir doktora göstermedim 3. 4 doktor gordu ayrıca yaptığı hareketi videoya kaydedip gösterdim hepside aynı şeyi söyledi
Siz gerçekten konuşmayı bilmiyorsunuz . O mesajda çocuklarınızdan mı bahsediliyor Allah aşkına ? Ne çocukmuş arkadaş !Halâ çocuklarımdan bahsedip belden aşağı vurup canımı sıkıyorsun!! Kess!! Ve muhattap olma.Konu sahibinin dedikleriyle ilgilen bir kez daha çocuklarımdan bahsetme!
Bezini sıkı bağlıyorsunuz daha gevşek bağlayın, silerken çok bastırmayin. Bazı çocuklar organını elleyince yada sıkı baglandiklarinda kesfediyorlar. Onların bu dokunuşu yetişkinlerin dokunusuyla aynı değil. Aslında sadece rahatlatıyor ve hoşlarına gidiyor. Kasinirken duyduğumuz haz gibi. Bu hareketi hangi zamanlarda daha sık yapıyor. Canı sıkılınca mi uykusu gelince mi vb. Eğer özel bir zamanda yapıyorsa alternatif oluşturabilirsiniz. Örneğin emzik yiyecek oyuncak gibi
Sen kimsin ya nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim?Mune sizi buralara bekçi tayin etti de bizim mi haberimiz yok..Buraların hanım ağasımısınız siz de, sizin lafınızın üstüne laf söylenmeyecek..Delinin biri kuyuya bir taş attı şak şakçılarıda alkışladı.Ben ,benim bebeğime böyle bir teşhis konulsa o doktoru bozarım yazdım ,yazmaz olaydım olay nerelere geldi yavv..Evet azarlarım, inanmam sizene ,sizene ya bu benim tavrım kimi ilgilendirir.Nerden nereye ya..Yeter muhattap olmayın benle.Siz gerçekten konuşmayı bilmiyorsunuz . O mesajda çocuklarınızdan mı bahsediliyor Allah aşkına ? Ne çocukmuş arkadaş !
O konuda bende sizinle aynı fikirdeyim , doktor bana söylese bende bozarım muhtemelen . Her çocuk kendine özeldir , onu en iyi annesi anlar bence . neyse deSen kimsin ya nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim?Mune sizi buralara bekçi tayin etti de bizim mi haberimiz yok..Buraların hanım ağasımısınız siz de, sizin lafınızın üstüne laf söylenmeyecek..Delinin biri kuyuya bir taş attı şak şakçılarıda alkışladı.Ben ,benim bebeğime böyle bir teşhis konulsa o doktoru bozarım yazdım ,yazmaz olaydım olay nerelere geldi yavv..Evet azarlarım, inanmam sizene ,sizene ya bu benim tavrım kimi ilgilendirir.Nerden nereye ya..Yeter muhattap olmayın benle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?