Cocuk mastürbasyon

Bu durum ne üzülecek ne de utanılacak birşey değil. Kızım 15 aylık 1 2 ay çncesine kadar yastığı altına alıp mastr yapıyordu 7 aylıkken başladı. Özellikle uyumaya çalışırken yapıyordu. Başta tedirgin oldum anlayamadım. Daha sonra nette araştırdım dikkat dağıtmak gerekir yazıyprdu. Bende öyle yaptım başladığı an oyuncak veriyordum şarkı açıyordum vb şekilde dikkat dağıtıyordum. Şuanda yapmıyor. Yapsa da normal. Sadece yaptığında dikkat dağıtmak gerekiyor.

Çok normal bir süreçten geçiyor çocuğun ..yemek yemek ,uyumak ,oynamak kadar doğal bir durum .ev içinde bir problem yoksa , çocuk bunu bir ifade şekli olarak kullanmiyorsa, bunu anlamlandırıp, çocuk üzerinde baskı kurarak ,farklı problemlere yol açma / açmayın ..bir süre sonra kendiliginden vazgececektir . Vücudunu tanıma yada rastgele keşfedip keyif alma durumu olarak da değerlendirilebilir. Büyük mastürbasyonuyla kıyaslama lütfen ..endiselenecek bir durum yok kısaca ..

Benim oğlumda 1 buçuk yaşında. Ne zamana bezini çıkarsak,banyo yaptırsak eli direk oraya gider. Ve bu esnada gözümün içine bakarak gülmeye başlar. Ucunu içeriye ittirip sonra kendini kasarak dışarı çıkartır vs.
Sünnetli olduğu için temizleme işlemini çok yapmıyoruz o bölgenin. Yani bizde anne baba olarak oraya ne dokunur nede bebeği onunla severiz. Bu tarz davranışlarımız hiç olmadı çok şükür.
Kendisi ama gayet seviyor o bölgesini. Bende şöyle bir yöntem geliştirdim. Direk dokunduğu an oranın adını söylüyorum. Sonra da burnun nerede, parmağın nerede gibi diğer organlarını soruyorum.
Bezi varken yapmıyor bu tarz şeyler.

çok ilginç... ama ben bunu daha önceden duymuştum. ilerde gecer diye tahmın edıyorum. benzer bir durum benım yeğenımde de yasanmıstı. içgüdüsel olduğunu düşünüyorum.

Paniklemenize gerek yok, birçok bebeğin yaptığı birşey, endişe etmeyin ve sakin karşılayın, yapma etme demeyin, ilgisini dağıtmaya çalışın, birkaç sene sonra da cinsiyet sorgulaması ve cinsiyet merakı olacaktır, babasını ve sizi merak edecektir, bu gibi durumlarda çocuğun soracağı olası sorulara anlayacağı dilde yanıt vermek önemli, bu konuyla ilgili yayınları okumanızı tavsiye ederim.

cocukların libodusu ufak iken anal bölgede oluyor diye okumuşttum büyünce aşacaktır bu durumu.

Çocuk belki idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordur.Belki kaşıntısı ,yanması falan vardır.Kız çocukları çok fazla idrar yolu enfeksiyonu geçirirler.Belki bezden hoşlanmıyordur.Bir gün bezsiz gezdirip birde öyle takip edin.
Mastürbasyon fikri bana mantıklı gelmedi.3 çocuk annesi olarak bir doktor benim çocuklarımdan birine böyle bir teşhis koysaydı bozar atardım sanırım

Doktora kaç kere mastürbasyon yapan bebek gördüğünüde sorun bence.Bunu söyleyen devlette çalışan bir çocuk doktorumu çok merak ettim.

Normalde 3-3.5 yaş arası başlar (fallik dönem ) sizin ki erken başlamış endişe etmeyin sakın yapma diye uyarmayin dikkat dağıtabilirsiniz geçer zamanla

Aklıma bir de mantar olabileceği geldi kaşınıyor mu acaba

Sakınnn sakın ay ayıp napıyorsun, yapma gibi uyarılarda bulunmayın. Bu ellerini keşfetmesi gibi bir şey. Algısını dağıtın. Zaten kimse anlamıyordur. Siz tedirgin olursanız yasak der bastırır sonra daha farklı şekilde ortaya cıkabilir. Mutlaka bir pedagogla görüşün durumu. Siz abartırsanı ona daha çekici gelebilir durum

Bende şuraya bir kadın üreme organı resmi koysamda bazıları klıtorisin konu sahibinin anlattığı şekilde uyarılamayacağını hatırlasa..Konu sahibinin anlattığı hareketi kadınlar ayakta yada yatakta sadece çişleri aşırı geldiğinde,mantar olduğunda ,yanma olduğunda yada sivilce tarzı birşey olduğunda yaparlar.Bir kadın o hareketi yaparak haz duyamaz.Heleki 7 aylık bir bebek hiç duyamaz..

Haklısınız. Doktor muayene ettiği halde çözememiş işi, uzmanlar sallıyor, siz burdan koydunuz teşhisi. Boşuna okuyorlar onca yıl, resmen amelelik.. Biri bunlara 3 çocuk doğurunca ilahi bir kudretin bünyeye tıp bilgilerini yüklediğini söylemeli.. (!)

Yanlız bebek bezli hanımefendi bir sürtünme sözkonusu oluyor yani
Ayrıca burası kadınlar klübü olduğuna göre bahsettiğiniz gibi bir organ resmi LUZUMSUZ

Bende ilk mesajımda bir gün bezsiz gezdirip takip etmesini yazmıştım zaten.Ve evet her doktorun dediğine inanmıyorum özelliklede bir mekan açıp orayı ticarethane gibi kullanıp anne babaların duygularını sömürerek milyonlarca para basan doktor müsveddelerine hiç güvenmiyorum.Bu arada kendinde benim anneliğimi sorgulayacak samimiyeti bulan gerizekalınında aklına şaşarım.

Bacaklarını ritim halinde bir yukarı bir aşağı götürüp getiriyo ve kendini sıkıp kan ter icinde kaliyo ve bu hareket cok uzun bir süre yapio kısa olsa hadi neyse de

Buna Dr masturbasyon mu dedi? Benim oğlum bu gaz çıkarma hareketini 1-2 aylıktan beri yapıyor. Sizin söylediğiniz gibi bazen kızarım bozariyor sonra pırtlayip rahatlıyor. Söylediğiniz hareket masturbasyon olamaz. Siz pırt duymadığınız için size garip geliyor olabilir ancak gazın bağırsakta ilerlemesi için yapıyor olabilir. Bu hareketler sırasında karnını dinleyin muhtemelen gurul guruldur.

Hadi diyelim masturbasyon, misafirlikte yaptı diyelim. Bundan utanmak bunu ayiplamak çok yanlış olur. Çocuğu engellemeye çalışmak da öyle. Sonra gelsin vajinismuslar

Bütün bebekler bu hareketleri yapar kimsenin de aklına masturbasyon gelmez. O yüzden bunu söyleyen Dr a inanmamız gayet normal

Kizlar tek bir doktora göstermedim 3. 4 doktor gordu ayrıca yaptığı hareketi videoya kaydedip gösterdim hepside aynı şeyi söyledi

Bu arada kendinde benim anneliğimi sorgulayacak samimiyeti bulan gerizekalınında aklına şaşarım.

Terbiyenizi takının !
Savunduğunuz şeyi 3 çocuk doğurmuş olmanıza dayandırdınız. Ben de size 3 çocuk doğrumakla, internet üzerinden bir doktorun teşhisini yalanlayıp kendi doğrunuzu diretmenizin mantıksız olduğunu anlattım.. Sizin anneliğinizi değil, tıp bilginizi eleştirdim.. Haklı çıkamadınız diye konuyu nereye çekeceğinizi şaşırdınız. 'Ya ben bilmiyordum gerçekten de çocuklarda mstr. diye bişey varmış' demek bu kadar zor olmamalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…