- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Ne yapayım derken o amaclı demedim ne cabuk yanlis anlamaya müsaitsiniz ne çaresi olabilir diye fikir danışıyorum. Doktorlar söyledi yoksa nerden bilebilirim ki ...
Bu bi hastalık, utanılacak bi ayıp değil Allah neye yardımcı olacak yahu!!Cok zor bir durum ya allah yardımcın olsun
Bu bi hastalık, utanılacak bi ayıp değil Allah neye yardımcı olacak yahu!!
Endişe etmenizé gerek yok konu sahibi. Bu bi çocuğun parmağını emmesi kadar doğal, içgüdüsel bir davranış.. Duygusal yada fiziksel bir hasara yol açmaz.. Kimseden utanmanıza gerek yok..
Yani ne desem size bilemedimTip fakultesi mezunu bir doktor bunu "rahatsizlik" olarak tanimladi oyle mi??
Hanimefendi bundan utanacak bir durum yok , cocuk bunu bilincli olarak yapmiyor , yaptigi harekette hosuna giden birseyler oldugunu kesfetmis tekrarliyor , daha bebek o
Ayrica cinsellik utanilacak birsey degildir hele ki bir bebek icin
Yapmaya basladiginda dikkatini dagitin zamanla gecer gider
Ben de bazı yorumları okuyunca aynı şeyleri düşündüm.Sanki çocuk dermansız derde yakalanmis, ayy çok zor ,Ayy Allah yardımcın olsun falan :)
Konu sahibi bu gayet normal bir durum hastalık falan değil yani.Buyudukce, sosyallestikçe kendiliğinden bırakacağını düşünüyorum.
Ben olsam o eyleme basladiginda aslaaaaa izin vermem cunku bu uyarilma aliskanlik olacak vede asla gecmiyecektir cunku ogrenilmisliktir
31 ceken evli adamlar nasilki evlenince bu aliskanliga hala devam ediyorsa kizda digerine devam edecektir
Ondan dolayi bebegi kucaginiza alarak yada bulundugu ortam pozisyonundan aglasa da patlasada basla bir yere olaya yonlendirin kararli olun eninde sonunda unutacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?