Cocuk mastürbasyon

Asell80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
1.210
1.541
53
124
Kizlar kizim 1.5 yaşında 7 aylıktan bu yana hep bir hareketi var yere sırt ustu uzaniyo bacaklarını bir yukarı bir aşağı götürüp getiriyo hani bebeklerin gazi ciksin die ayaklarını karna cekip dururuz ya o sekil.

Bende gazi var bağırsakları agriyo sanırdım hep sonrasında kendine huy mu edinmiş sandim ama oyle bildiğiniz gibi değil.

Bebek arabasına koyup dışarı gidiyorum arabada da o sekil yapip kan ter icinde kalıo artik insanların tuaf bakışları bi misafirlikte yapması cok kotu.

Doktora gösterdim 3.4 doktor değiştim hepsi son dönemlerde yaygın olan bir rahatsızlık bebeklerde ve çocuklarda cocuk mastürbasyon bu tedavisi yok hiçbirşey yapamayız diolar.

Ee ben bu çocuğu ne yapayım simdi hep boyle mi olacak siz hic karşılaştınız mi boyle bir durumla doktor aileler cocuklarla ayni odada Uyuyo cocuklar eslerin yakınlaşmasını görüp yapio diolar ama benim kzim 7 aylik bile degildi bu hareketi yapmaya başlamadı ki biz kizimin yaninda esimle birlikte olmadık hatta senesi dolunca odasını bile ayirdim. Ne olacak bu boyle bilmiyorum

Benim yegenimde 2 yaşındayken (erkek yegenim) sürekli pipisi kalkıp sertlesiyordu sanırım sertlik olunca rahatsız oluyor olucak ki agliyordu tüy batıyor anne üfle anne öp diye bagiriyordu sürekli pipisini açıyordu elletmeye çalışıyordu doktora gittik bizde aynı şekilde ve doktor o zamanlarda ilgisini başka yöne cekmemcekmemiz gerektiğini bu dönemlerde de çocuk ergenligi denen bişey in olduğunu vücudunu tanımaya başladığını söylemişti sizinkide aynı şekilde dikkati başka yönlere çekmeye çalışın o hareketleri yapmaya başladığında geçici bişey

Bazen dikkatini dagitmaya çalışıyorum ama fayda etmiyo ne yapsam aglio birak beni der gibi ne oyuncak ne oyun farketmez ne zaman bıraksam tekrar devam ediyo

Bacaklarını ritim halinde bir yukarı bir aşağı götürüp getiriyo ve kendini sıkıp kan ter icinde kaliyo ve bu hareket cok uzun bir süre yapio kısa olsa hadi neyse de
Bacaklarını öyle yapmasıyla ne alakası var ya?
Benim hayatta aklıma gelmez öyle bebek görsem.
Bebekler hep o hareketi yapmaz mı zaten ben mi anlamadım acaba?

Bacaklarını ritim halinde bir yukarı bir aşağı götürüp getiriyo ve kendini sıkıp kan ter icinde kaliyo ve bu hareket cok uzun bir süre yapio kısa olsa hadi neyse de
Kaç doktora gitmişsiniz hepsi aynı şeyi söylediklerine göre vardır bir bildikleri.
Ama dediğim gibi benim hayatta aklıma gelmezdi.
Oyun yapıyor diye gülerdim heralde.
Zamanla unutur bence.

Bizim üst komşunun kızı da öyle malesef 6 aylıkken başladı şuan 1 yaşını geçti hala durum aynı...

Onlarda çok utanıyor misafirlikteyken

Ama o bildiğin koltuğa, halıya nereye bulursa abanıyor... kuzum benim ilk başta vajinal bir kaşıntısı var sandım okadar sürtme hareketi yapıyordu ki hatta emindim annesi kendini tanıyormuş diye söyleyince çok kızdım cahilmisiniz diye.

Ama gecmeyince anladım ki farklı bir durum Allah yardımcınz olsun...

Ne yapayım derken o amaclı demedim ne cabuk yanlis anlamaya müsaitsiniz ne çaresi olabilir diye fikir danışıyorum. Doktorlar söyledi yoksa nerden bilebilirim ki ...
Masturbasyon oldugunu nasil anladiniz ?
Ben simdi napiyim bu cocugu demissiniz cope atin bence
Arada bir yetiskin psikologuna da ugramak lazim

Bahsettiğiniz hareket bana da masturbasyon gibi gelmedi.belki baska bir sorunu vardır. Yalnız ben şöyle bir yazı okumuştum,kız çocuklarında ozellikle masturbasyon cok erken yaslarda hatta 3 4 yaslarinda bile kesfedilmeye başlandığını,bu durumda ise ailenin cocuga kizmamasi gerektigini dikkatini dağıtmak amacli ugraslar bulmasini yaziyordu.çocuğun bu hareketi unutmasi icin.isterseniz bir pedagogla görüşün.ama sizin kizinizin yaptığının onunla alakasi yok bence.daha 1.5 yasinda bebek ayrica o.cok zor henuz onu kesfetmesi

Son düzenleme:
Aynen tarif ettiğiniz gibi hali koltuk beşik bebek arabası heryerde uzanıp yapio ve bende vajinal kaşıntı vs galan düşünmüştüm ama değilmiş keske geçici olsa ama kisa süreli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…