- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 124
Kizlar kizim 1.5 yaşında 7 aylıktan bu yana hep bir hareketi var yere sırt ustu uzaniyo bacaklarını bir yukarı bir aşağı götürüp getiriyo hani bebeklerin gazi ciksin die ayaklarını karna cekip dururuz ya o sekil.
Bende gazi var bağırsakları agriyo sanırdım hep sonrasında kendine huy mu edinmiş sandim ama oyle bildiğiniz gibi değil.
Bebek arabasına koyup dışarı gidiyorum arabada da o sekil yapip kan ter icinde kalıo artik insanların tuaf bakışları bi misafirlikte yapması cok kotu.
Doktora gösterdim 3.4 doktor değiştim hepsi son dönemlerde yaygın olan bir rahatsızlık bebeklerde ve çocuklarda cocuk mastürbasyon bu tedavisi yok hiçbirşey yapamayız diolar.
Ee ben bu çocuğu ne yapayım simdi hep boyle mi olacak siz hic karşılaştınız mi boyle bir durumla doktor aileler cocuklarla ayni odada Uyuyo cocuklar eslerin yakınlaşmasını görüp yapio diolar ama benim kzim 7 aylik bile degildi bu hareketi yapmaya başlamadı ki biz kizimin yaninda esimle birlikte olmadık hatta senesi dolunca odasını bile ayirdim. Ne olacak bu boyle bilmiyorum![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bende gazi var bağırsakları agriyo sanırdım hep sonrasında kendine huy mu edinmiş sandim ama oyle bildiğiniz gibi değil.
Bebek arabasına koyup dışarı gidiyorum arabada da o sekil yapip kan ter icinde kalıo artik insanların tuaf bakışları bi misafirlikte yapması cok kotu.
Doktora gösterdim 3.4 doktor değiştim hepsi son dönemlerde yaygın olan bir rahatsızlık bebeklerde ve çocuklarda cocuk mastürbasyon bu tedavisi yok hiçbirşey yapamayız diolar.
Ee ben bu çocuğu ne yapayım simdi hep boyle mi olacak siz hic karşılaştınız mi boyle bir durumla doktor aileler cocuklarla ayni odada Uyuyo cocuklar eslerin yakınlaşmasını görüp yapio diolar ama benim kzim 7 aylik bile degildi bu hareketi yapmaya başlamadı ki biz kizimin yaninda esimle birlikte olmadık hatta senesi dolunca odasını bile ayirdim. Ne olacak bu boyle bilmiyorum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)