Şu anda aynı durumu yaşıyorum sonuç ne çıktı acaba sabah bende götürücem doktora ama uyuyamıyorum düşünmektenMerhaba arkadaslar. Gecenin bu vakti uykumu kaçıran, kalbimi skstiran konu icin yaziyorum.
Oglum 3 yasinda. 5 gun once oksuruk ve burun akintisi olmustu. Atessiz gecti hastaligi. Hala daha burun akintisi devam ediyor. Bugun boynunun sol tarafinda kucuk bir sislik farkettim. 1 ay once bronsit olmustu orasi sismisti. Ama simdi daha buyuk. Disarida belli degil ama elledigimdw baya geliyor elime. Sonra baktigimda etrafında kucuk kucuk fazla sislikler geldi. Kulak arkasında enseye doğru. Kulaginin alt hizasinda boyuna dogru. Sabah doktorda randevu alicam. Ama.bu durumu yasayan var mi aranizda. Yani normalde 1 tane sisip inerdi enfeksiyonda. Bu kadar olmasi normal mi? Dusunmektwn uyuyamiyorum.
Merhaba doktor ne dedi ne yaptınız lütfen bilgi verir misinizŞu anda aynı durumu yaşıyorum sonuç ne çıktı acaba sabah bende götürücem doktora ama uyuyamıyorum düşünmekten
Merhaba iki üç doktor gezdik çok şükür korkulacak bısey çıkmadı küçüldü antibiyotık sonrası. En ufak bi enfeksiyonda ateş vs de vücut kendini savunmaya alıyormuş bu yüzden büyüme yapıyormuş lenflerMerhaba doktor ne dedi ne yaptınız lütfen bilgi verir misiniz
Son durumunuz nedir acaba bilgi verirmisinizmerhaba ayni durumu yaziyorum ulturasinda 3 cm 22 mm cikti ulturason doktoru kotu gorunumlu degil dedi ama kbb doktoru sedimantasyon biraz yuksek dedi ilac verdi kuculmezse biyopsi yapilacak. sizin durumunuz ne oldu
Canim bizim de nodüller aynı 3sm ve 14 gun gecti boyu ayni.kuculmedi.antubiyitik kullanmamoza rağmenmerhaba ayni durumu yaziyorum ulturasinda 3 cm 22 mm cikti ulturason doktoru kotu gorunumlu degil dedi ama kbb doktoru sedimantasyon biraz yuksek dedi ilac verdi kuculmezse biyopsi yapilacak. sizin durumunuz ne oldu
Merhaba çok geçmiş olsun. Son olarak ne yaptınız acaba? Benim oğlumda da aynı durum var. Aralıklarla 2. Defa antibiyotik kullandık. Antibiyotikten bir ay sonra tekrar ultrasona girecek.Canim bizim de nodüller aynı 3sm ve 14 gun gecti boyu ayni.kuculmedi.antubiyitik kullanmamoza rağmen
İçinizi ferah tutun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, upuzun ömrü olsun inşallah. Ben de aynı durumdayım. Güzel haberler almayı bize de nasip etsin inşallah Rabbim.15 gün antibiyotik kullandık geçmeyince kan tahlili yapıldı sedimantasyon ldh ve crp ve umumi kan değerleri iyiydi ama onkoloji bölüme sevk ettiler.Behcey uza gittik onkolojibolimegecen hafta. Doktor eliyle kontrol etti 1.5 sm in üzerinde değil bu periferik yayma aldı. Sonuçu tekrar kendisi mikroskop altında inceledi tem9z dedi. ŞU an dışardan baktığımızda hafif küçülme var bizim birde kronik bademcik sıkıntımız var sık sık boğaz enfeksiyonu gecoryoruz o da tetikliye bilir dedi amma ben korkumu yenemedim havalar Izmır de artik 30 dereceyi geçti su an ev 26.5 kizim boynu uykuda terledi diğe kafayı yedim.
İçinizi ferah tutun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, upuzun ömrü olsun inşallah. Ben de aynı durumdayım. Güzel haberler almayı bize de nasip etsin inşallah Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?