Çocuk kaçırma girişimi

Çok geçmiş olsun benim bile tüylerim ürperdi okurken en korktuğum şeylerden biridir. Pazarlarda falan bu hırsızlık yapanlar falan kadın oluyor ve öyle kapalı falan giyiniyorlarki şüphe çekmesin. Yoksa yanınıza bir erkek yanaşsa zaten tedirgin olursunuz ama kadın olunca aklınıza kötü bir şey gelmediği için önemsemiyorsunuz..Verilmiş sadakanız varmış ama siz yinede birilerine küçük bir sadaka verin..

Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.
Tatlım ben Mersin'de yasıyorum burda sosyete pazarı var orda kadın bluzlere falan Bakıyor o Sırada çocuk arabasında arkasını dönene kadar arabadan Alıp gitmişler kadın feryat figan bağırıyordu ama sonunda bulamadılar gitti çocuk.bide burda forum alışveriş merkezi var orda bi anne gene dalmış alışverişe çocuk nerde haberi yok.çocugun elinden tutmuş bi kadın götürmeye çalışıyormuş benim müstakbel elimle kayıbında geziyolarmış ektim çocuğu takip ediyormuş Gözüyle tuhafına gitmiş olanlar çünkü çocuk bırak beni annemi istiyorum diye bağırıp duruyormuş ve kaçıran kadın çocuğa kes sesini deyip yapıştırıyormuş suratına benim elit atlamış hemen sen ne vuruyorsun çocuğa diye kadında vururum benim Çocuğum sanane Demiş işte o Sırada çocuk hayır ben annemi istiyorum deyince kapmış çocuğu eltim ondan sonra çocuğun anası gelmiş vermişler anasına çocuğu.kadında kaçmış kaybolmuş o Sırada.kalabalık ortamlarda çocuklarımızdan bi diye bile ayırmamalıydı Gözlerimizi çünkü ne oluyorsa o zaman oluyor.dikkat edin anneler.yabancılar buraya tatile geldiklerinde bileklerine bişey bağlıyorlar daha sonra diğer ucunuda çocuğa bağlıyor öyle geziyolarmış.kesilemeyen bişeymiş.sanırım mezura gibi çocuk uzaklaştıkça uzuyo yakına geldikçe kısalıyor.öyle bişey banada Lazım valla benim oğlan Alıp başını gidiyo Allah'ım esirgesin.lütfen dikkat edin çocuklarınıza gözünüzü 4 değil 24 açın sonra hayatınız kararır.

Allah'ım korusun, kötü niyetlilere fırsat vermesin.
size de çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.

Oglunuzla ne konusmus sormadiniz mi?
4 yas boyle bir kacirma icin oldukca buyuk bir yas, bu tarz haberler cok duydum okudum ama genelde 0-2 yas cocuklar secilir. O yuzden bir yanlis anlasilma olabilecegini dusunuyorum. Umarim da oyledir, cok korkunc cunku :KK43:

Ayyy tüylerim diken diken oldu. Kendi evladım ve o durum sonunda yaşayacağım küçük kıyamet gözümün önüne geldi. Çoook geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.

hiçte kımseye iyi nıyetlı yaklasamam kusura bakmasın kımse kımsenın çocuguna dokunmasın dokunursada elleri kırılsın inşallah .....Kızlar bu devırde kımseye guven olmaz cocuklarınızı bır an bıle gozden ayırmayın hergun televızyonda neler görüyoruz en yakınınıza dahı güvenmeyin çocuk konusunda ben bu konuda çok hassasım ve inanınkı haberlerı bıle izleyemiyorum öyle bırsey gördugum duydugum dakıka kendımı kaybedıyorum. Allah kimsenın çocugunu elinden almasın

Bir dönem ne kadar çok çocuk ortadan kayboldu hatırlayın. Çocuk kaçırılma olayları fazlaca oldu, hemde hep küçücük çocuklar. Parka gidiyorum kızımla bankta bile oturmuyorum , arkasında dolanıyorum. En korktuğum şey benimde.
Verilmiş sadakanız varmış. Çok geçmiş olsun.

öncelikle çocuğunuza tanımadığı insanların elinden tutup gitmemeyi öğretmelisiniz bence.bunu anlayacak yaşta şuan...dışardakileri eğitmeye gücümüz yetmeyeceğine göre evimizdekileri eğiteceğiz değil mi?geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Titredim resmen okurken... Nasıl bir cesaret nasıl bir vicdan anlamak imkansız. Bir de baktı mı size pişkin pişkin? İnanamıyorum ya. Allah kimseye göstermesin böyle bir durum.
İyi ki fark etmişsiniz.

kadının kolundan tutup bi sorguya çekseydin
yada bagırıp milleti başına toplayıp
halkın linç etmesini saglasaydın
(kadın çocugunu kaçıracaktıysa tabi)
geçmiş olsun

Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.

çok geçmiş olsun..
ben çocukları çok severim,bazen avmler de böyle şirin çocuk gördüm mü çağırırım ya da elini tutup,gelecek mi diye bakarım..annesi farkındaysa da,değilse de şakalaşmak için yaparım bunu ama 4-5 adım ya giderim ya gitmem.acaba öyle yapmış olabilir mi bayan?
şimdiye kadar hiç ters tepki almadım yaptığımla ilgili ama bende yanlış anlaşılmış mıyımdır acaba o_O

Geçmiş olsun,avm olduğuna göre güvenlik noktasına mı bırakacaktı acaba aklıma bu geldi .Kayıp çocuk buldum diye vs.

Allah korumuş, çok geçmiş olsun. keşke hemen toparlanıp kadını bir sıkıştırsaydınız, niyeti neymiş anlaşılırdı.
küçükken benim de başıma gelmiş ama hiç hatırlamadığım yaşlar. tombalak bir çocukmuşum, ablamla kapının önünde oynarken
mahallede dolaşan çingenelerden bir kadın elimi tutmuş, bende onunla gitmişim, ablam bağırmasına annem gelmiş, annemin çocuğumu kaçırıyorlar çığlıklarına koşmasına kadın bırakmış kaçmış. kaçırsaymış hiçbişiyi hatırlamazmışım, çünkü o kısım hafızamda kayıp.

AYYYYYYYYYYYY İNANMIYORUMM YAA BİZİM MEMLEKETE ÇOK BOZULDUU ..

çocuğunu alırken kadına ne dedin o ne dedi ?

X