- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum başını kaldırıp bakmamış. Ben yetişince farketti başkasının elini tutuğunu.O değilde 4 yaşındaki çocuk her önüne gelenin elini tutup gitmeyeceğini bilir, bilmeli. Tuhaf geldi hikaye bana.
Olayı farkettiğimde yaşadığım travmayı anlatamam. İnsanın dünyası bir anda kapkaranlık olabiliyor. Rabbim kimseye yaşatmasın. Başarısız bir girişim bile insanı kahrediyor.21 yıl önce kuzenim parktan kaçırıldı, izmit te, 6 yaşındaydı ve 4 yaşındaki kardeşi yönü göstermiş, Mevla çatpat konuşan 4 yaşındaki çocuğu dile getirdi de gösterebilmiş. 1 km kadar uzaklaşmış bulduklarında. tam dört yol ağzı bir yerde bulundu ve 30 sn geç kalınsa belkide bulunmayacaktı. ocuk ve aile için nasıl bir travma anlatamam. kocaman bir döner bıçağı çıkmış adamın üstünden. ifadeler sorgu mahkeme vs adam çıktı dışarı. e burası Türkiye tabi.
hemde anne babanın 50 cm mesafesinden götürmüş çocuğu. Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi. biz ozaman altlı üstlü oturuyorduk. günlerce şoku sürdü. halen dışarıya çıkınca hem kendi çocuklarımı hem başkasının çocuklarını korumaya çalışırım, resmen takıntı kaldı sanki. önce Allah ıma emanet olsunlar inşallah.
çok geçmiş olsun arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum
Oğlum başını kaldırıp bakmamış. Ben yetişince farketti başkasının elini tutuğunu.
Hayatta en çok korktuğum şey çok geçmiş olsun,benimki paranoyaklık derecesinde eski komşumdan şüphelenirdim uyku uyuyamazdım parka gidince asla peşlerinden ayrılmam alışverişe ikisiyle çıkmam mümkün olduğunca ikisinide almam tekrar geçmişler olsun daha temkinli olunOğlum başını kaldırıp bakmamış. Ben yetişince farketti başkasının elini tutuğunu.
Mağaza içinde değildik. Mağaza dışında hemen dükkan önündeki gömeğe bakıyordum.Sokak ta güvenlik kamerası var mı bilmiyorum. Yarın izin alabilirsem polise başvurmayı düşünüyorum. İnşallah ilgilenirler.Çok çok geçmiş olsun.... kamera kayitlarina bakmalarini isteseydiniz guvenligin keşke belki birinin canini yakmistir..
Sok icersinde okudum yazinizi. Koskoca kadin neden cocuk karistirsin? Belli ki kaciriyor. Nasil o anda ortaligi ayaga kaldirip o kadini polise sikayet etmediniz? Ya baskasinin cocugunu kacirirsa? Gidin bari avm yetkilileriyle konusun kamera kayitlarindan teshis edilir belki kimlik. Bir daha da dikkatli olun yani kadinin biri cocugunuzun elini tutmus goturuyor siz KARISTIRMISTIR CANIM NOLCAK diyosunuz inanilir gibi degilBugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.
Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.