Çocuk kaçırma girişimi

21 yıl önce kuzenim parktan kaçırıldı, izmit te, 6 yaşındaydı ve 4 yaşındaki kardeşi yönü göstermiş, Mevla çatpat konuşan 4 yaşındaki çocuğu dile getirdi de gösterebilmiş. 1 km kadar uzaklaşmış bulduklarında. tam dört yol ağzı bir yerde bulundu ve 30 sn geç kalınsa belkide bulunmayacaktı. ocuk ve aile için nasıl bir travma anlatamam. kocaman bir döner bıçağı çıkmış adamın üstünden. ifadeler sorgu mahkeme vs adam çıktı dışarı. e burası Türkiye tabi.
hemde anne babanın 50 cm mesafesinden götürmüş çocuğu. Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi. biz ozaman altlı üstlü oturuyorduk. günlerce şoku sürdü. halen dışarıya çıkınca hem kendi çocuklarımı hem başkasının çocuklarını korumaya çalışırım, resmen takıntı kaldı sanki. önce Allah ıma emanet olsunlar inşallah.
çok geçmiş olsun arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum

21 yıl önce kuzenim parktan kaçırıldı, izmit te, 6 yaşındaydı ve 4 yaşındaki kardeşi yönü göstermiş, Mevla çatpat konuşan 4 yaşındaki çocuğu dile getirdi de gösterebilmiş. 1 km kadar uzaklaşmış bulduklarında. tam dört yol ağzı bir yerde bulundu ve 30 sn geç kalınsa belkide bulunmayacaktı. ocuk ve aile için nasıl bir travma anlatamam. kocaman bir döner bıçağı çıkmış adamın üstünden. ifadeler sorgu mahkeme vs adam çıktı dışarı. e burası Türkiye tabi.
hemde anne babanın 50 cm mesafesinden götürmüş çocuğu. Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi. biz ozaman altlı üstlü oturuyorduk. günlerce şoku sürdü. halen dışarıya çıkınca hem kendi çocuklarımı hem başkasının çocuklarını korumaya çalışırım, resmen takıntı kaldı sanki. önce Allah ıma emanet olsunlar inşallah.
çok geçmiş olsun arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum
Olayı farkettiğimde yaşadığım travmayı anlatamam. İnsanın dünyası bir anda kapkaranlık olabiliyor. Rabbim kimseye yaşatmasın. Başarısız bir girişim bile insanı kahrediyor.

Oğlum başını kaldırıp bakmamış. Ben yetişince farketti başkasının elini tutuğunu.

Oğlunuzu bu tip konularda daha iyi eğitmelisiniz. Kimin elini tutacağına dikkat edebilecek yaşta. Anlamayacak kadar küçük değil. Ona da size de iyi bir ders olsun bu yaşadığınız.

Oğlum başını kaldırıp bakmamış. Ben yetişince farketti başkasının elini tutuğunu.
Hayatta en çok korktuğum şey çok geçmiş olsun,benimki paranoyaklık derecesinde eski komşumdan şüphelenirdim uyku uyuyamazdım parka gidince asla peşlerinden ayrılmam alışverişe ikisiyle çıkmam mümkün olduğunca ikisinide almam tekrar geçmişler olsun daha temkinli olun

Çok çok geçmiş olsun.... kamera kayitlarina bakmalarini isteseydiniz guvenligin keşke belki birinin canini yakmistir..
Mağaza içinde değildik. Mağaza dışında hemen dükkan önündeki gömeğe bakıyordum.Sokak ta güvenlik kamerası var mı bilmiyorum. Yarın izin alabilirsem polise başvurmayı düşünüyorum. İnşallah ilgilenirler.

Aman Allahim.
O kadin iceri tikilmali.
Cok buyuk gecmis olsun, oglunuza anlatin olanlari anliyacagi dilden.
Bilsin bi baskasiyla gidince basina gelebilicek seyleriki dikkat etsin.
Yarin kesinlikle gidin polise.
Her magazanin guvenlik kamerasi vardir.

Nolur ihmal etmeyin kesinlikle gidin polise.
Bu dunya kotu niyetli insanlar yuzunden batakliga donmedi, bu dunya kotulere sessiz kalan insanlar yuzunden batakliga dondu, ve hala batiyoruz bu bataktikta.

Yeğenim için gps özellikli bir saat aldım. Her an nerede olduğunu takip edebiliyorum. Zaman artık o kadar kötü ki, her çocuğun ve her kişinin üzerinde bulunması gerekiyor bu tarz ürünlerin. Özellikle, çocuk, yaşlı, alzheimer türü hastalıklara sahip olanlar için şart.

Google'da gps mobil takip çocuk yazarsanız karşınıza bir çok seçenek çıkacak.

Geçmiş olsun.Lütfen Polise gitmeyi ihmal etmeyin.

Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.
Sok icersinde okudum yazinizi. Koskoca kadin neden cocuk karistirsin? Belli ki kaciriyor. Nasil o anda ortaligi ayaga kaldirip o kadini polise sikayet etmediniz? Ya baskasinin cocugunu kacirirsa? Gidin bari avm yetkilileriyle konusun kamera kayitlarindan teshis edilir belki kimlik. Bir daha da dikkatli olun yani kadinin biri cocugunuzun elini tutmus goturuyor siz KARISTIRMISTIR CANIM NOLCAK diyosunuz inanilir gibi degil

Benimde tüylerim diken diken oldu neden halen şikayet etmedimiz bu işi anlayamadım.

Olayın vahametini anlayamadın sanırım ya istanbula götürse çocuğunun hayatı bitmişti başkasının çocuğu olacak bu allah senin yüzüne bakmış

Iyi de niye bagirip kadin cocugumu kaciriyor diye ortaligi ayaga kaldirmadiniz ki.
cocuklara ciglik atmayi ogretmekten bahsediliyordu bir ara ve insanlar dalga geciyordu. Alin sise ispati biz buyukler sesimizi cikartamayinca onlar ne yapsin. Keske bagirsaydiniz.

Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.

Çok Çok geçmiş olsun ..

Keşke peşinden koşsaydınızz o kadının ve ne yapmaya çalıştığını yakasına yapışıp sorsaydınız.... :KK34::KK34:

yaaa ne diyosunuzzzz. çok buyuk geçmiş olsun. yorumları okuyamadım. ama polise gidip şikayet etseydiniz... eşgalini belirtseydiniz.. Allah bilir neydi kimdi napacaktı. lütfen polise gidip anlatın durumu. etraftaki kameralardan tespit ederler o şahısı. başka yavrulara zarar gelmesin:KK43:

X