Çocuk kıyafeti yardımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim çocuğum yok, gidip alabilecek vaktim de yok ne yazık ki çoğu zaman Türkiyede değilim. Ama iban atabilirseniz çorbada tuzum olsun isterim, bunda bir sakınca var mı Kazen ?

Çok teşekkür ederiz görünen o ki kışlık ihtiyacı karşılanacak.
Sizden bu yardımı almak bir başkasının hakkına girmek olur.
Bu sebeple çok teşekkür ederim gönlünüze sağlık.

Bu benim telefon numaram ******2 eğer ulaşmak isterseniz bundan ulaşabilirsiniz hakkınızı helal edin o kadar mahçup ettiniz ki beni çok ama çok tesekkur ederim hepinizden Allah razı olsun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben alabilirim bot.

Konu sahibi bana özelden adresinizi ve çocuklardan birinin kaç numara giydiğini yazabilirseniz sevinirim.

Bende sıfır ürün alıp yollayabilirim Kocaeline çok yakınım mesaj sahibi bana özelden ulaşabilir misin

Bende bere eldiven atkı takımı alabilirim. Konu sahibi özelden bilgilerini atar mısın?

Kazen Abi, profilimde yurt dışı yazıyor;fakat şu an İstanbul’dayım ben. Bot alacağını yazmış Polymnia arkadaşım, ben de bere mont gibi şeyler gönderebilirim, benimki hediye gerisi bana kalsın. Hiçbir şekilde ücret ödemeyecek.

Mesaj kutumu açtım, bana mesaj atabilir misiniz Fedakaranne

Çocuklarınız iri mi, yapılı mı? Ortalama boyu kilosu nedir?

Benim çocuklarımın yaşı küçük, bu yaşlar için elimde kıyafet yok fakat yeni alıp gönderebilirim. Bana da bilgilerinizi iletir misiniz?

Allah yardımcınız olsun benim de 9 yaşında kızım var bana da adres paylaşırsanız birşeyler göndermek isterim

Kocaeli ilindeymişsiniz. Benim kızım 9 yaşında. Bakacağım inşallah.

Ben de böyle bir siteden kız ve oğlan için kışlık sweatshirt siparişi verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…