sonunda özel bi kadın doğumcudan randevu aldım bulunduğum yerde nerdeyse tüm kadın doğumcular dolu.ilk işim eşimi aramak oldu.telefonda salı gününü alabildiğimi anlattım randevu saatini. o dedi ki illa cumartesi olsun ben dedim müsait vakit bu var hem birebir doktorla görüşmediğim için şimdi güne müdahalede bulunamıyorum.şu randevuya beraber gidelim.o kızdı, beni sürüklüyorsun istemediğim yerlere de.ben gitmek istemiyorum da sen gitte.dedim,çocuğu tek başıma yapmıcam heralde. o zaman ben senle aile kurmayayım boş vaktimi geçireyim.tamam kalsın o zaman dedim.sonra yumuşadı son kez gidiyormuş benle böyle yerlere.ben anlam veremedim.yaşım otuz onun keyfini beklemeyeceğim.onun çocuk konusunda olabilecek psikolojik yetersizliklerini göze alıp çıktım bu yola.35 yaşımı bekleyip daha da zora mı sokayım kendimi doğal yolla olabilecekse ona göre hala fiziksel bir sıkıntım varsa tedavi olayım görüşündeyim.kocamda tırmış sanki onu sünnete götürüyorum.gittiğim vakit itibari ile doktorun istediği testleri zaten uygun bir zamanda ayrı ayrı yaptırırız.göz göre göre çaresizliği kabullenemiyorum.lafta çocuk istiyor ama iş sadece istemekle bitmiyor.
ben anne olmak istiyorum.bende 35-40 yaşına kadar biyolojik olarak yetersiz hale gelmek istemiyorum.Bence eşin çocuk istemiyor.
Uzatmanın anlamı yok,zorla mı baba yapacaksınız adamı?
sonunda özel bi kadın doğumcudan randevu aldım bulunduğum yerde nerdeyse tüm kadın doğumcular dolu.ilk işim eşimi aramak oldu.telefonda salı gününü alabildiğimi anlattım randevu saatini. o dedi ki illa cumartesi olsun ben dedim müsait vakit bu var hem birebir doktorla görüşmediğim için şimdi güne müdahalede bulunamıyorum.şu randevuya beraber gidelim.o kızdı, beni sürüklüyorsun istemediğim yerlere de.ben gitmek istemiyorum da sen gitte.dedim,çocuğu tek başıma yapmıcam heralde. o zaman ben senle aile kurmayayım boş vaktimi geçireyim.tamam kalsın o zaman dedim.sonra yumuşadı son kez gidiyormuş benle böyle yerlere.ben anlam veremedim.yaşım otuz onun keyfini beklemeyeceğim.onun çocuk konusunda olabilecek psikolojik yetersizliklerini göze alıp çıktım bu yola.35 yaşımı bekleyip daha da zora mı sokayım kendimi doğal yolla olabilecekse ona göre hala fiziksel bir sıkıntım varsa tedavi olayım görüşündeyim.kocamda tırmış sanki onu sünnete götürüyorum.gittiğim vakit itibari ile doktorun istediği testleri zaten uygun bir zamanda ayrı ayrı yaptırırız.göz göre göre çaresizliği kabullenemiyorum.lafta çocuk istiyor ama iş sadece istemekle bitmiyor.
Haklsn tabıkı..Siz anne olmak istiyorsunuz pes etmeyın..Zorla olmaz dıyenlerı anlamıyorum.Neden istegınden vazgecmek bayana düşüyor.çünkü hormonlarımla ilgili ilaçlar kullandım.adetimle ilgili sıkıntılar yaşadım.yaşımın geçmesi demek sıkıntıların çözümünün zorlaşması demek.
evet bende bunu düşünerek,harekete geçtim.beklemek iyi hoş da 35 yaş ve üstü daha riskli.çok az erkek dışında çoğu zaten bakımını sadece annesinin üstüne atıyor çocukların hemen ufak bir şeyinden,sesinden rahatsız oluveriyorlar.ya o erkek utaniyodr belki. bi kere gitse doktora alisir. ama sorun ondan ckacagni dusunuyodr belki. herkes cocuk ister. ama sen yinede firsati kacirma otuz yas ustu hamilelik cok riskli.
1 )şimdi biraz daha yumuşadıHimmm
iki durum var
1.si esin ciddi anlamda cocuk istemiyor
2.si esin cok utaniyor kadin dogum vs durumlarindan
ki eger ikincisiyse isiniz cok zor bu sefer dr spermiyogram isteyecek esinizi onu vermeye nasil ikna edeceksiniz.
daha once herhangi bir sey icin gittiginide sorun yapmadan geliyor muydu kadin dogum dr.una
1 )şimdi biraz daha yumuşadı
2)hastalık ve ilaçtan nefret eder.(kim seviyor ki zaten)mandra filozofu gibi her bişeye karşıyım der.
3)kadın doğuma bu zamana kadar beraber gidemedik.sadece benim sıkıntılarım için ben gittim.çocuk için gitmek lazım. karı koca inşallah gidecektik.öyle kaldı.
dogru. ama once kocann çocuk Istedgnden emin ol bnce. cocuk olunca pişman olursa eger o daha kotu. iyisyle kotusyle uzunca konusun bu mevzuyu. en sağlıklı karari alin.evet bende bunu düşünerek,harekete geçtim.beklemek iyi hoş da 35 yaş ve üstü daha riskli.çok az erkek dışında çoğu zaten bakımını sadece annesinin üstüne atıyor çocukların hemen ufak bir şeyinden,sesinden rahatsız oluveriyorlar.
1 çocuk istemiyor Eşinizsonunda özel bi kadın doğumcudan randevu aldım bulunduğum yerde nerdeyse tüm kadın doğumcular dolu.ilk işim eşimi aramak oldu.telefonda salı gününü alabildiğimi anlattım randevu saatini. o dedi ki illa cumartesi olsun ben dedim müsait vakit bu var hem birebir doktorla görüşmediğim için şimdi güne müdahalede bulunamıyorum.şu randevuya beraber gidelim.o kızdı, beni sürüklüyorsun istemediğim yerlere de.ben gitmek istemiyorum da sen gitte.dedim,çocuğu tek başıma yapmıcam heralde. o zaman ben senle aile kurmayayım boş vaktimi geçireyim.tamam kalsın o zaman dedim.sonra yumuşadı son kez gidiyormuş benle böyle yerlere.ben anlam veremedim.yaşım otuz onun keyfini beklemeyeceğim.onun çocuk konusunda olabilecek psikolojik yetersizliklerini göze alıp çıktım bu yola.35 yaşımı bekleyip daha da zora mı sokayım kendimi doğal yolla olabilecekse ona göre hala fiziksel bir sıkıntım varsa tedavi olayım görüşündeyim.kocamda tırmış sanki onu sünnete götürüyorum.gittiğim vakit itibari ile doktorun istediği testleri zaten uygun bir zamanda ayrı ayrı yaptırırız.göz göre göre çaresizliği kabullenemiyorum.lafta çocuk istiyor ama iş sadece istemekle bitmiyor.