Çocuk için yurtdışı dil kampı?

gultenaymaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
36
93
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz kızımı yurtdışına ingilizcesi için dil kampına yollamak istiyorum ama malum imkanlar kısıtlı. Kızımın ilk yurtdışı deneyimi olacak o yüzden de biraz ikilemdeyiz, internette kendini kurs diye gösteren çok yer var ama emin olamıyoruz. Sizin tavsiyeniz var mı, çocuğunuzu yolladınız mı hiç kampa, gönderirken danışman yardımı aldınız mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ben geçen yaz kızımı göndermiştim Amerika'ya. Eşe dosta sordum Teori Eğitimi tavsiye ettiler bize zamanında yardımcı oldu diye. Kızımla birlikte gittik görüştük, hem çok yardımcı oldular, hem de içimi rahatlattılar. 15 yaşındaki kız çocuğunu göndermek kolay değil tabii ama işlerini bilen insanlarla çalışınca insanın içi rahat ediyor.

Kızım da çok memnun kaldı kamptan. Seneye de oğlanı yollamayı düşünüyorum İngiltere'ye. İstersen sen de bir görüş çok yardımcı oluyorlar.

Merhaba bende kızımı göndermek istiyorum ingilterede kampa.Hangi okula gönderdiniz ve ne kadara maloldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…