çocuk gelişminde yüzyüze egitim gören arkadaslar varmı???

daisybaby

D£RY@
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
1.258
0
40
a.s.ARKADASLAR YİGENİM İÇİN SORU SORMAK İSTİYORUM.... YİGENİMÇOCUK GELİŞİMİ VVE EGİTİMİ BÖLÜMÜNDE SUAN LİSEDE 2. DÖNEMDE 3.DÖNEMDEN SONRA YÜZYÜZ EGİTİMİ BASLIYORMUS GİDEN VARMI VARSA HAFTA SONUMU YOKSA HAFTAİÇİ GÜNLÜKMÜ??? ARTI KAC SAATLİK GİDİYORSUNUZ YİGENİMİN KAFASI BAYAGI :uhm:KARISIK BENDE CAREYİ BURDAN BULURUM DİYE DÜŞÜNDÜM CADIARZU YARDIMCI OLUNUZZZZ ARKADASLA LÜTFEEENNNNNNNNN...

kimse yokmu ya arkadaslar yüzyüze egitim gören herhangi bölümden dahimi yok ya :KK43:(senağlama

Son düzenleme:
yüz yüzeden kasıt staj olmasın..açık lise 2.sınıftamı..

:1no2: yok cnm yigenim lise 1 2. döneminde lise 2 3. dönemde yüzyüze egitim basliyormus son senede staj oluyormus arastırma öyle demişler ankara meslek egitim bürosunu aramıslar orada o sekilde yönlendirmiş yigenimimnde kafası karısık :uhm: nasıl acaba diye merak ediyor CADIARZU gidenler varsa kac saat vede hergünmü yoksa sadece hafta sonumu bunları merak ediyoruz yerimseniben

hafta içi 3 gün anaokulunda,kreşte...staj yapacak haftasonu değil haftasonu okullar kapalı haftaiçi canım..

hafta içi 3 gün anaokulunda,kreşte...staj yapacak haftasonu değil haftasonu okullar kapalı haftaiçi canım..

gercektenmi cok güzel ozaman yigenim buna cok sevinecek:dance: tsk edrm ya evt hafta sonu okullar kapalı bir kac kişiden haftasonuda duydukta ayyy insallh böyledir rahat olur ozaman kac saat oldugundan bilgin varmı acaba :sm_cool:

okul ayarlıyor onları ama ilk zamanlar yarım gün oluyor sanırım geri kalan gün kendi okuluna gidecek.sonra tam gün olacak..

sanırım bir yanlış anlama oldu. arkadaaş yüzyüze eğitimi sormuş. yüz yüze eğitim haftasonu ve akşamları veriliyor. bende devam ediyorum. 3. dönemdeyim. staj seneye. 4. dönemde yani.staj tabii haftaiçi olacak.

sanırım bir yanlış anlama oldu. arkadaaş yüzyüze eğitimi sormuş. yüz yüze eğitim haftasonu ve akşamları veriliyor. bende devam ediyorum. 3. dönemdeyim. staj seneye. 4. dönemde yani.staj tabii haftaiçi olacak.

öylemi simdi iyice kafam karıstı :uhm: peki kac saatlik egitim gördünüz birde 3,dönem yüzyze egitimi 4 .dönemde stajmı oluyor ama kredi bitinmesi kala staj olunacak demişlerdi yigenime yani son sene mezun olacagı sene :teselli:

tamam siz okulda ders görmeyimi diyorsunuz staj değil o zaman.dersse evet arkadaşın dediği gibi..akşamları ve haftasonu..

tamam siz okulda ders görmeyimi diyorsunuz staj değil o zaman.dersse evet arkadaşın dediği gibi..akşamları ve haftasonu..

[sıze="2"]cnm bende yüyüze egitim ders görmek miş zaten staj sonrada haftaiçimi sonumu vb.... Bunları merak etmistik cevaplayan arkadaslaratsk edrm cnm [/sıze]

X