Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuk gelişimi mezunu bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Bakıcı bulunurken nelere dikkat edilmeli?

• Çocuk gelişimi konusunda eğitim önemi nedir?

OY: 0 0,0%
  • Bakıcıdan beklentileriniz nelerdir?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

nlgn5651

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
1
0
16
Ankara
Anaokulunu evinize taşıyoruz. Çocuğunuzu profesyonel donanımlı çocuk gelişimi mezunu öğretmenler tarafından eğitilmesini ve tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını istemez misiniz? Altın çocuklar eğitim merkezi bu olanağı evinize kadar getiriyor. Evinizde sürekli olarak çalışacak çocuk gelişimi mezunu bakıcılar sunuyor. Çocuğunuzun gelişim dönemlerine göre, psiko-motor, bilişsel, duyuşsal gelişimi; öz bakım becerileri ve sosyal-duygusal alandaki kazanımlarını desteklemek ve daha ileriye götürmek bir ailenin sorumluluğu kadar ''Anne'' vicdanı taşıyan öğretmenlerinde görevidir. Aydınlık yarınlar için umut olan çocuklarımızı geleceğe güvenli bir şekilde hazırlayacak olan Altın Çocuklar eğitim merkezi hem kendi okulunda hem de dilerseniz evinizde profesyonel kadrosu ve eğitim olanaklarıyla bu imkanı size getiriyor.

Eklentiler

• $2012-08-24 07.50.27.jpg
    201 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…