bir yaşında kızım var. onun bundan sonraki gelişiminin her evresiyle ilgili yol gösterici nitelikte bir kitap arıyorum.
çeşitli kitaplar aldım, tatmin edici olmadı. birinde çeviri ile ilgili problemler yaşadım. bir diğeri ağır akademik dille yazılmıştı.
üstelik ünlü psikologların kitablarıydı aldıklarım. hayal kırıklığı oldu okuyuncayemek seçme, uyku eğitimi, tuvalet eğitimi, sütten kesme,
etkili zaman geçirme, dil eğitimi.. gibi konularda bilgilendirici kitap önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler :))
okuyup beğenmediğiniz kitapların da ismini verir misiniz? ve yorumlar mısınız kısaca?
sabiha paktuna çok ünlü ama kitapları bende hayal kırıklığı yarattı. dünyanın parasını vermiştim bir de
remzi kitabevinden prof. dr. haluk yavuzerin kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. 0-18 yaşa kadar her döneme ayrı kitaplar yazdı.
benim en beğendiğim kişidir, konusunda uzman, çağa uygun kitaplar yazmış. akademisyen ama kullandığı dil, gayet anlaşılır. anne baba ve öğretmenler için büyük bir kaynak.
adem güneş hiç beğenmedim; ali çankırılı orta düzeyde yazmış, daha iyi kitaplar bulabilirsiniz.
sefa saygılı' nın sağlıkla ilgili kitaplarını okuyun ama çocuk eğitimi konusunda yazdıkları çok yetersiz gelmişti bana.
5 kişi içinde; haluk yavuzer derim... etkili zaman, dil eğitimi, her türlü konuda kitapları var.
çocuğunuzun ilk 6 yılı; adlı kitabını edinerek başlayın okumaya.
bir de bengi semerci ve yankı yazgan ı da beğenirim. bunlar da doktor gözüyle yazmışlar.
sabiha paktuna keskin ben de de hayal kırıklığı yaratmıştı.toplam 2 sayfada söylenecek sözü uzattıkça uzatmış.
O kitabi bende okudum uygulamaya gelince cok uygulayamaddim Adem Gunes Cocukluk Sirri ve Annelik Sanati brnde okudum cok guzel simdude Cocuklara sinir koyma adli kitba basladimKonunun üzerinden çok zaman geçmiş ancak ben de şimdi iyi bir yazar ve işe yarar kitaplar arıyorum. Benim oğlum 3 yaşında. Ali Çankırılı 'nın Çocuklara Söz Geçirme Sanatı'nı okudum, güzel akıcı anlatmış ama çözüme gelince biraz yetersiz kaldı, daha bol örneklere ve çözüm yöntemlerine ulaşmak istiyorum. Sabiha P.Keskin kitaplarındaki yorumlara da aynen katılıyorum o yüzden içim rahatladı şimdi tavsiyeleriniz benim için daha da önem kazandı. okuyup da tavsiye ettiğiniz kitapları ve memnun kalmadıklarınızı paylaşır mısınız lütfen...
okuyup beğenmediğiniz kitapların da ismini verir misiniz? ve yorumlar mısınız kısaca?
sabiha paktuna çok ünlü ama kitapları bende hayal kırıklığı yarattı. dünyanın parasını vermiştim bir de
remzi kitabevinden prof. dr. haluk yavuzerin kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. 0-18 yaşa kadar her döneme ayrı kitaplar yazdı.
benim en beğendiğim kişidir, konusunda uzman, çağa uygun kitaplar yazmış. akademisyen ama kullandığı dil, gayet anlaşılır. anne baba ve öğretmenler için büyük bir kaynak.
adem güneş hiç beğenmedim; ali çankırılı orta düzeyde yazmış, daha iyi kitaplar bulabilirsiniz.
sefa saygılı' nın sağlıkla ilgili kitaplarını okuyun ama çocuk eğitimi konusunda yazdıkları çok yetersiz gelmişti bana.
5 kişi içinde; haluk yavuzer derim... etkili zaman, dil eğitimi, her türlü konuda kitapları var.
çocuğunuzun ilk 6 yılı; adlı kitabını edinerek başlayın okumaya.
bir de bengi semerci ve yankı yazgan ı da beğenirim. bunlar da doktor gözüyle yazmışlar.
sabiha paktuna ile ilgili hiç de hoş olmayan şeyler var bilmem duydunuz mu? Adem Güneşi ben de sevmedim bana hiç bir şey vermedi üstelik fazlasıyla tek kültür odaklı ve kadınlar hakkındak, görüşlerini beğenmiyorum...(sezaryen doğuran anne teyze gibidir vsvs) haluk yavuzeri çocuk gelişimi öğretmeni bir arkadaşım önermişti fena değil...
bende de harvey karp 'ın "mahallenin en mutluğu yumurcağı" tam bir hayal kırıklığı oldu...ben kitap almak yerine güzel ve faydalı bloglar takip edip, çocuğumun karakteri, gelişimi doğrultusunda kendi tarzımı yaratmayı tercih ettim..tavsiye ederim
bir yaşında kızım var. onun bundan sonraki gelişiminin her evresiyle ilgili yol gösterici nitelikte bir kitap arıyorum.
çeşitli kitaplar aldım, tatmin edici olmadı. birinde çeviri ile ilgili problemler yaşadım. bir diğeri ağır akademik dille yazılmıştı.
üstelik ünlü psikologların kitablarıydı aldıklarım. hayal kırıklığı oldu okuyuncayemek seçme, uyku eğitimi, tuvalet eğitimi, sütten kesme,
etkili zaman geçirme, dil eğitimi.. gibi konularda bilgilendirici kitap önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler :))