Herkesin bi aileye ihtiyacı vardır. Ama en çokta çocukların çünkü onlar savunmasızlar. Dünya üzerinde bir cok cocuk var ailesi olmayan sanssız olan. Sesleri bir tek Allah a dua ederken cıkabilen. Kulaklarımız sagır olsada vicdanımız sagırlaşmamalı. onalrın seslerini duyabilmeli . Ben asgari ücretle calısan 21 yasında bir bayanım elbette ki maddi imkanlarım sınırlı onların sesini duymaya calışsamda bi kısmını sadece karsılayabilirim. Bu konuyu okuyan bi çok kişi o çocuklardan daha sanslı oldugunun bilincine vararak okumalı mantıkla degil vicdanıyla degerlendirmeli. Sizden sadece cocuklarınızın giymediği giysiler oynamadığı oyuncakları taleb ediyorum. Onların sıkılıp kullanmadığı oyuncakları yada elbiseleri degerlendirmeyi baska cocukları mutlu etmeyi öneriyorum. Katılmak isteyenler yardım etmek isteyenler lütfen bana mesaj atsın istanbul avrupa yakasında imkanı olanlar da gelmek isterse benimle gelebilirler. Unutmayalım ki iyi insan insanlara iyiliği dokunabilenlerdir.
Cocuk edirgeme kutumlarinin buyuk bolumu kullanilmis giysi vs yardimi kabul etmiyor. Zaten onlarin giysiye oyuncaga degil ilgi ve sevgiye ihtiyaçları var. Bos gunlerinizde ziyaretlerine gidin, kullanilmis esya yardımlarınızı direk yoksullara ya da belediyelere yapabilirsiniz