- 13 Mart 2015
- 4.189
- 7.694
- 158
- Konu Sahibi The Winchesters
-
Teşekkür ederim inşallah değildir... Doktor nöbet dedi ama detaylı konuşmadık henüz. Geceleri diken üstünde uyuyorum hepGeçmiş olsun, allahım şifa versin. İnşallah korktuğunuz gibi değildir.
Kızıma da doktoru benzer şeyi söylemişti biz videolarını gönderdik. Nöbetler 1 haftada birkaç kez tekrarladi. Ama EEG çekilmeden tani koymayalim dedi doktoru. Nöroloji kontrolleri yapıldı EEG çekildi bir sorun çıkmadı. Ondan sonra ise 3 sene geçti ve bir daha nöbet geçirmedi tekrar. Bu yüzden ilaç da başlanmadi bizde. Umarım sizin de sonuclariniz güzel gelir.Teşekkür ederim inşallah değildir... Doktor nöbet dedi ama detaylı konuşmadık henüz. Geceleri diken üstünde uyuyorum hep
Tam olarak nasıl nöbet geçirdi çocuğunuz? Vucudunda seyirmeler mi oldu, ağzından tükürük geldi mi? Bir arkadaşımın oğluna bunlar olmuştu teferruatlı incelemeler yapılmış beyin dalgalarına vs bakılmış. Epilepsi sebebiyle bir yıl ilaç kullandı çocuk, sonrasında bıraktı hiç bir sıkıntısı yok şu anda.Teşekkür ederim inşallah değildir... Doktor nöbet dedi ama detaylı konuşmadık henüz. Geceleri diken üstünde uyuyorum hep
Kesin teşhis konulsun ve hemen tedavi başlansın. Erken teşhis ve tedavi ile iyileşen bir çok çocukluk çağı epilepsileri var. Ergenlik dönemine kadar iyileşiyorlar. Üzüldüğünüzü ve kprktuğunuzu belli etmeyin. Gerçi psikologmuşsunuz ama kendi çocuğunuz olunca hatırlatmak istedim . Yanında ilgili bir annesi var, iyi Dr ve tedaviyle atlatacaktır inşAllahHerkese merhaba. Çok üzgünüm, sürekli ağlıyorum... 46 aylık çok güzel çok akıllı bir oğlum var. Her gören hayran kalır hem iç güzelliğine hem dış güzelliğine. 3 ay önce bir nöbet geçirdi, epilepsi nöbetine benzemiyor dendi. Dün sabah da bir nöbet daha geçirdi, bu sefer videoya aldım ve doktorumuza yolladım. Nöbet olduğunu ilaca başlamamız gerektiğini söyledi. Kendisi uygun bir zamanda arayacak ona göre muayene olmaya gideceğiz. Bulunduğumuz yerde pediatrik nöroloji uzmanı yok.
çok korkuyorum, çok ama çok üzgünüm. Sürekli ağlıyorumdaha çok küçük, dünkü hali gözümün önünden gitmiyor bir an olsun. 2021 girdiğinden beri hastalıklar bir türlü peşimizi bırakmadı. 4 aydır farklı Ve ciddi şeylerle uğraşıyoruz.
çocuğu bu kadar küçükken epilepsi tanısı almış, bir süre ilaç kullanmış, sonra da ilaçsız hayatına devam etmiş olanlarınız var mı acaba?
Bu arada bir hastanede Psikolog olarak çalışıyorum. Epilepsi hastalığı olan ve ilaca rağmen aktif nöbet geçirmeye devam eden ve yanında biri olmadan tuvalete bile gidemeyen bir çok danışmanın var... bu da biraz korkumu artırıyor ne yazık ki.
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Teşekkür ediyorum.Kızıma da doktoru benzer şeyi söylemişti biz videolarını gönderdik. Nöbetler 1 haftada birkaç kez tekrarladi. Ama EEG çekilmeden tani koymayalim dedi doktoru. Nöroloji kontrolleri yapıldı EEG çekildi bir sorun çıkmadı. Ondan sonra ise 3 sene geçti ve bir daha nöbet geçirmedi tekrar. Bu yüzden ilaç da başlanmadi bizde. Umarım sizin de sonuclariniz güzel gelir.
Tam olarak nasıl nöbet geçirdi çocuğunuz? Vucudunda seyirmeler mi oldu, ağzından tükürük geldi mi? Bir arkadaşımın oğluna bunlar olmuştu teferruatlı incelemeler yapılmış beyin dalgalarına vs bakılmış. Epilepsi sebebiyle bir yıl ilaç kullandı çocuk, sonrasında bıraktı hiç bir sıkıntısı yok şu anda.
En yakın şehirdeki çocuk nöroloji dr gitmelisiniz.Uzaktam video ile ilaç başlamayın lütfen.
Her nöbet epilepsi değildir,doğru tetkiklerle doğru tanı konmalı.
Çok çok geçmiş olsun.
Çok teşekkürler. Terzi kendi söküğünü dikemiyor ne yazık ki... onun yanında dik duruyorum belli etmiyorum, ağlarken de görmüyor ama... gene de çok üzgünüm çok endişeliyim.Kesin teşhis konulsun ve hemen tedavi başlansın. Erken teşhis ve tedavi ile iyileşen bir çok çocukluk çağı epilepsileri var. Ergenlik dönemine kadar iyileşiyorlar. Üzüldüğünüzü ve kprktuğunuzu belli etmeyin. Gerçi psikologmuşsunuz ama kendi çocuğunuz olunca hatırlatmak istedim . Yanında ilgili bir annesi var, iyi Dr ve tedaviyle atlatacaktır inşAllah
Görüntü olarak epilepsiye benzeyebilir ama olmayabilir de, elbette tahliller tetkikler nihai sonucu gösterecek. Eeg isteyecek sanıyorum doktor. Bir de böyle seyler iyi araştırılmalı tek doktorda kalmayın nacizane fikrim. Hastane sayfalarında da görebilirsiniz hatalı negatif, hatalı pozitif çıkan sonuçlar olabiliyormuş. Umarım hiç bir sıkıntısı yoktur.ilkinde seyirme yoktu ama bu sefer ufak seyirmeler de vardı ne yazık ki. İlk nöbeti tanı koymaya yeterli değildi. Tüm tetkikleri de temiz çıkmıştı. Ama ikincisi daha hafif olmasına daha belirgindi ne yazık ki...
Bu açıklamanızdan beyin MR’ı da temiz çıktı diye anlıyorum, doğru mu?ilkinde seyirme yoktu ama bu sefer ufak seyirmeler de vardı ne yazık ki. İlk nöbeti tanı koymaya yeterli değildi. Tüm tetkikleri de temiz çıkmıştı. Ama ikincisi daha hafif olmasına daha belirgindi ne yazık ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?