- 15 Ocak 2024
- 118
- 49
- 13
- 25
- Konu Sahibi Ruzgaratlas38
Merhaba sizlere danışmak istediğim bir konu var. Benim eşim daha önceden bir evlilik yapmış ve 12 yaşında bir oğlu var. Ben de kabullenip sevgiyle kucaklıyorum. İlk evliliğim ve böyle bir sorumluluk aldım. İlk başlarda çocuğun tavırlarında hiçbir sorun yoktu. Benim ailem ile yan yana geldiğinde nankörlük yapmaya başladı. Ne gibi derseniz; kendine hizmet ettirme sürekli her sohbette kendini öne sürerek büyüklerinin lafının arasına girme gibi. Ve babasını benden kıskanmaya başladı. Bunun bir nedeni daha var hamile olduğumu öğrendim. Bu durumu kafaya takmaya başladım. Çünkü olur olmadık yerde yalan yanlış söylemlerinin olduğunu farkettim. Ama yüzüme gülüyor anne diyor. Onu uyardığımda da bidaha yapmayacağım haklısın anne diyor 5 dk sonra birdaha yapıyor. Kendini acındırma durumu da başladı. Sanki yemek yerken kaşığı tutmasını bilmiyormuş gibi veya yol yordam bilmiyormuş gibi, ve eşimle mutlu olduğumuz anlarda ortalık karıştırmaya başladı. Geçiş döneminde olduğunu biliyorum ve eşime bu konudan bahsettiğimde hâlâ yumuşak davranmaya devam ediyor. Saygısızlıkları çoğaldı. Bu durumda olan anneler bana yardımcı olur musunuz?