çocuk eğitimi ve gelişimi hangi lise? acemiyim

seherrrvakti

olacak biliyorummmm
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
656
1
merhaba kızlar. ben yurtdısında okul öncesi öğretmenliği okudum 4 yıl.
trye yeni geldim ve iş ararken denkliğimin olmadıgını atama yapılamadıgını ogrendım.tabıkı cok bozuldu morelım. hemen dıplomamı alıp ıl mıllı egıtıme gıttım.

orda bana verılen denklık belgesı su:

xxx kız meslek lıselerımızın çocuk egıtımı ve gelısımı bolumunun 12.sınıfına gecenler derecesınde egıtım gormustur.

ders gecme ve kredılı sısteme gore 6 dönem okudugunuz ve 180 kredı ( 6*30) hak kazandıgınız anlasılmaktatır.

kızlar ben sımdı acıkogretıme baslamak ıstıyorum emeklerım bosa gıtmesın dıye. ama meslekı acıkogretıme mı yoksa normal acıkogretıme mı gıtmem lazım bılemedım? bana yardımcı olur musunuz? ve ben sıdmı kacıncı sınıfta gorunuyorum kac yıl okumam lazım? tskler

arkadaşım yanlış anlamadıysam 12.sınıfta gözüküyosun ve eğer çocuk gelişimini okumak istiyorsan mesleki açık liseye gitmen gerekir açık lise 192 mesleki açık lise 240 fakat senin 180 kredin varsa kaldığın yerden devam edip 60 krediyi tamamlarsan mezun olabilirsin genel açıklama için M.E.B. Ak retim Lisesi Resmi Web Sitesi | Hayat Boyu renme Genel Mdrl sayfasından bakabilirsin ve yahut halk eğitim merkezinden yardım alabilirsin kolay gelsin başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…