How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El çocuk eğitim kitapları arıyorum

pelobjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
126
0
46
İstanbul
--Anne beni keşfet
-- mutlu çocuk sahibi olmanın sırları
-- öfke nöbeti
-- çocuğunuzla eğlenceli aktiviteler
-- mahallenin en mutlu çocuğu
-- çocuklara sınır koyma
-- tuvalet eğitim vb.
-- zeka geliştirici oyunlar

Arkadaşlar bunlar yada buna benzer elinde kitap olan ve satmak isteyen varsa acil lazım malum sıfırları oldukça pahalı..

Bende şunlar var:
Mutlu çocuk yetiştirmenin sırları-Steve Biddulph
Stressiz Tuvalet Eğitimi-Dr.Peter Stavinoha
Ana Babalık Sanatı- Robin Goldstein
Anneye Güvenli Bağlanma- Sabiha Paktına Keskin
Akıllı Bebeklerin Oynadıkları 365 Oyun-Sheila Ellison
Mutlu Aileler Nasıl Kurulur,Nasıl Sürdürülür-Bill Lucas
Babacığım Nerdesin-Prof.Dr.Sefa Saygılı
Baba ,Çık dışarı oynayalım-Michael Stewart

Sondan üçüncü de çocuk yetiştirmek ve disiplinle ilgili çoğunlukla.Son ikisi babanın çocuk yetiştirmedeki rolüyle ilgili.Bende daha çok bu tarz kitap var ama küphanemi karıştırmalıyım.

Bende şunlar var:
Mutlu çocuk yetiştirmenin sırları-Steve Biddulph
Stressiz Tuvalet Eğitimi-Dr.Peter Stavinoha
Ana Babalık Sanatı- Robin Goldstein
Anneye Güvenli Bağlanma- Sabiha Paktına Keskin
Akıllı Bebeklerin Oynadıkları 365 Oyun-Sheila Ellison
Mutlu Aileler Nasıl Kurulur,Nasıl Sürdürülür-Bill Lucas
Babacığım Nerdesin-Prof.Dr.Sefa Saygılı
Baba ,Çık dışarı oynayalım-Michael Stewart

Sondan üçüncü de çocuk yetiştirmek ve disiplinle ilgili çoğunlukla.Son ikisi babanın çocuk yetiştirmedeki rolüyle ilgili.Bende daha çok bu tarz kitap var ama küphanemi karıştırmalıyım.
Kitaplarınız gerçekten güzel eğer uygun fiyattan verirseniz birkaçını almak isterim :)

Kitaplarınız gerçekten güzel eğer uygun fiyattan verirseniz birkaçını almak isterim :)

Her birini 5 tlden verebilirim,fazla alırsanız biraz indirim de yaparım.Stressiz tuvalet eğitimi kitabının içinde bir test var,onun sorularını çözmüştüm,soruların yanında puanlarım yazıyor.Gerisi sorunsuzdur.

Sıfır fiyatlarını netten araştırmamıştım henüz,en ucuzu 10 tldir diye düşündüm ama örneğin "babacığım nerdesin" adlı kitap zaten 5 tlymiş,ücretisz yollarım onu.Siz bakın sıfır fiyatlarına konuşuruz.

Back