Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde ayda bir gidiyoruz.haziranın 1 inde gidicez gerçi bugün eşim tahlil sonucu gözsterdi.kızım yine idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.tam düzeldi derken 15 gün sonra tekrarladı sanırım tıp fakültesi nefroloji bölümüne gidicez.o kadarda dikkat ediyorum neden oluyor anlamıyorum.üst üste 3 sefer geçirmek sakıncalıymış.inşallah 3. olmaz
bende ortalama ayda 1 gidiyorum dün aşıları yapıldı bıldırcınımın verem,5li karma,pnömökokve rötavirüs ayrıca kalça çıkığı varmı diye bide ulturasona girdik çok şükür sorun çıkmadı.. ama ben çocuk doktorumdan hiç memnun değilim üstelik doğum yaptığım özel hastanenin doktoru koca kafalının teki odun gibi bişi iyi bir doktor araştırıyorum bulayım hemen bırakıcam
elma şekeri biz sadece doğumdan sonra çoçuk doktoru baktı kalça çıkıklığına iyi şükür yokmuş.tekrar tekrar her doktora gidildiğindemi bakılıyor bu kalça çıkıklığına bilgilendirirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim
kusura bakma aklıma bişiy takıldı idrar yolu enfeksiyonu olunca bebekte nasıl bi şikayet olduda, doktora gidip enfeksiyon var dedi.ben bebeğimi aşı günleri gelince götürüyorum öyle ayda 1 falan.inşallah tekrarlamaz enfeksiyonunuz acil şifalar dilerim
canım kusma şikayetiyle gitmiştik.fışkırır tarzda kusuyordu.ikincidide aynı şekilde kusması başlayınca dr umuz idrar kültürünü tekrarlattı.bugün pediatri nefrolojide muayene olduk.2 aydan küçük bebeklerin sık idrar yolu geçirmesi normal değilmiş.oyüzden yarın ultasoundla böbreklerine bakılacak.yavrumun hiç derdi bitmiyor.hipotiroidi yetmezmiş gibi birde enfeksiyonumuz eksik olmuyorinşallah böbreklerinde bişey çıkmaz
canım kusma şikayetiyle gitmiştik.fışkırır tarzda kusuyordu.ikincidide aynı şekilde kusması başlayınca dr umuz idrar kültürünü tekrarlattı.bugün pediatri nefrolojide muayene olduk.2 aydan küçük bebeklerin sık idrar yolu geçirmesi normal değilmiş.oyüzden yarın ultasoundla böbreklerine bakılacak.yavrumun hiç derdi bitmiyor.hipotiroidi yetmezmiş gibi birde enfeksiyonumuz eksik olmuyorinşallah böbreklerinde bişey çıkmaz