• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çocuk doktoru

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
kızlar ben medicana çamlıcada doğum yaptım ve orda banu hanım doğuma geldi ve ona devam ettik.açıkçası ben pek memnun değilim.çok soğuk ve asla acil durumlarda ulaşamıyoruz.istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı?yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de Kadıköy Acıbadem'de doğum yaptım, ama çocuk doktorundan pek hoşlanmadığım için, Ataşehir Memorial'da Prof. Dr. Metin Karaböcüoğlu'na gitmeye başladık 2. ayımızdan itibaren. Çok memnunuz, bir sorun olduğunda cep telefonundan rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. İnsanı rahatlatan da bir doktor.

canım bende orda doğum yaptım aynı doktora gittim hiç memnun kalmadım ali beye gittim ondanda memnun kalamadım şimdi çamlıca erdem hastanesinde oğuzhan dolara gidiyorum 8 aydır memnunumtavsiye ederim hem ücretide çok çok iyi:emir_bebek:

merhaba bende size memorıalde prof dr metin karaböcüoğlunu tavsiye ederim.biz okmeydanına gidiyoruz metin bey hem okmeydanında hemde ataşehire gidiyor.öğleden sonraları genelde çünkü hala cerrah paşa tıp fak öğretim üyesi olarak devam ediyor.size her ay neler yaşıyabileceğinizi neler olabileceğini anlatıyor.çok ayrıntılı ve güzel bilgilendiriyor.

Back