- 28 Ağustos 2017
- 262
- 181
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyalar ve Huzur
Merhaba, bende yeni acemi bir anneyim.Doktoru hem eve yakın hemde araştırarak seçtik.Bende yaklaşımından memnun kaldım ve arkadaşımızın çocuğuda yıllardır ona gittiği için referansı ile karar kıldığımız bir hekim oldu.Düzenli aynı hekim takip ediyor acil ne varsa aklına takılan hemen telefon ve whatsapp ile iletişimde kalıyoruz.Rotayı bu ay olacak boş ay diye.Geçen 3 aşısı vardı çünkü.Menenjitide yaptırıcaz,yukarıda bir arkadaş bahsetmiş 2 türü var diye.Ama benim önerim aynı dr a götürün devamlıMerhabalar
Bizim düzenli olarak gittiğimiz bir çocuk doktorumuz yok, siz nasıl takip ediyorsunuz ? Hep aynı hastanede aynı doktora mı gösteriyorsunuz yoksa kim müsaitse ona mı götürüyorsunuz ? Bu işler nasıl yürüyor, acil durumlarda hangi doktorla iletişime geçiyorsunuz ? Ne aralıklarla dpktora gösteriyorsunuz ?
Bir de kızım 1 yaşına girdi, ben ücretli ücretsiz tüm söylenen aşıları vurdurdum rota dahil, meğerse menenjit aşısı da varmış, haberim bile yok ve vurulmadı kızım. Hem benim cahilliğim hem de aile hekimliğinden bilgilendirmediler, rota dediler aldım vurdurrdum ama menenjit kimse demedi. 1 yaşından sonra vurduran oldu mu ? Haftaya ctesi doktora göstereceğim onu, takvim ayarlatayım aşıyla ilgili diyeama acaba tutmaz mı ?
2 tipi farklı yaşlarda mı oluyor kaçar doz ? Siz nasıl uyguladınız?Menenjit aşısı hem tip olarak hem de aşı olarak farklı yaşlarda olabiliyor.
Size tavsiyem 2 yaşını bekleyip iki tip menenjit aşısını da vurdurmanız.
Sorun olmaz. Menenjit konusunda her doktor farkli bir takvim oneriyor. Benim cocuk doktorum da seyahat etmeyecekseniz, cok gezmiyorsaniz 1 yastan sonra oneririm demisti. Baska bir doktor da öyle diyordu. Cevremde 3 aylikken de vurduran oldu ama ben bu kadar erken vurulmadigina memnunum. Ozellikle bexsero baya agir bir asi. Bu arada bir tanidiigm 4 yasindaki oglune daha yeni menenjit asisi vurdurdu. Dert etmeyin yani, doktorunuzla görüşüp vurulun asinizi.Merhabalar
Bizim düzenli olarak gittiğimiz bir çocuk doktorumuz yok, siz nasıl takip ediyorsunuz ? Hep aynı hastanede aynı doktora mı gösteriyorsunuz yoksa kim müsaitse ona mı götürüyorsunuz ? Bu işler nasıl yürüyor, acil durumlarda hangi doktorla iletişime geçiyorsunuz ? Ne aralıklarla dpktora gösteriyorsunuz ?
Bir de kızım 1 yaşına girdi, ben ücretli ücretsiz tüm söylenen aşıları vurdurdum rota dahil, meğerse menenjit aşısı da varmış, haberim bile yok ve vurulmadı kızım. Hem benim cahilliğim hem de aile hekimliğinden bilgilendirmediler, rota dediler aldım vurdurrdum ama menenjit kimse demedi. 1 yaşından sonra vurduran oldu mu ? Haftaya ctesi doktora göstereceğim onu, takvim ayarlatayım aşıyla ilgili diyeama acaba tutmaz mı ?
Benim iki çocuğuma farklı yapıldı.2 tipi farklı yaşlarda mı oluyor kaçar doz ? Siz nasıl uyguladınız?
Bizim doktor bugun yaptırdı ilk dozu menenjit ve rota 3 ayımız doldu bu aradaSorun olmaz. Menenjit konusunda her doktor farkli bir takvim oneriyor. Benim cocuk doktorum da seyahat etmeyecekseniz, cok gezmiyorsaniz 1 yastan sonra oneririm demisti. Baska bir doktor da öyle diyordu. Cevremde 3 aylikken de vurduran oldu ama ben bu kadar erken vurulmadigina memnunum. Ozellikle bexsero baya agir bir asi. Bu arada bir tanidiigm 4 yasindaki oglune daha yeni menenjit asisi vurdurdu. Dert etmeyin yani, doktorunuzla görüşüp vurulun asinizi.
Bazı doktorlar 3. Ayda yapıyor evetBizim doktor bugun yaptırdı ilk dozu menenjit ve rota 3 ayımız doldu bu arada