Merhaba,merhabalr.10 aylık olacak ikiz bebeklerim var.bi kız bi erkek.erkek olan yavrum beni mahvetti çok yıprandım artık, caresizim.ne yapsam olmuyor.sinirlerim de Yıprandı.size sormak istediğim.oglum en geç 9 da uyur snra kesin 11 de ya da 1 uyanır ve bizi duymaksızın ağlar, sakinlesmiyor. 1 aydan fazlanboyle .uyanık olduğu hep akşama kadar mızmız, huysuz aglio,bağırıyor. Maması,altı,uykusu herşey tam ama hep böyle.gece 1 de mama mi verdim,3 de uyanio ve asla mama yemeden dalmio, snra yine aynı.gece 1 kere mama yiyen bebek,Smdi sırf ihtiyaç için yiyip uyuyor.napicam ben.cok kötüyüm.ne olur bana cvp verin arkadaşlar.
Ya belki saçma gelecek ama kız kardeşim 5 dk durmayan oğlunu hep çizgi filmle durduruyordu. Hiç denediniz mi?Yinede çok teşekkür ederim.sunnet ettirdik, ki dediginiz sorunla karşılaşmayalım die.kolik de sanmıyorum cnku her dkka böyle.oyuncak düşüyor aglio,sakin 1 dkka birden aglio,herşeye aglio asla sakin değil.carsesizlik çok kötüçok yoruldum
Aynı benim ikiz olan oğlummerhabalr.10 aylık olacak ikiz bebeklerim var.bi kız bi erkek.erkek olan yavrum beni mahvetti çok yıprandım artık, caresizim.ne yapsam olmuyor.sinirlerim de Yıprandı.size sormak istediğim.oglum en geç 9 da uyur snra kesin 11 de ya da 1 uyanır ve bizi duymaksızın ağlar, sakinlesmiyor. 1 aydan fazlanboyle .uyanık olduğu hep akşama kadar mızmız, huysuz aglio,bağırıyor. Maması,altı,uykusu herşey tam ama hep böyle.gece 1 de mama mi verdim,3 de uyanio ve asla mama yemeden dalmio, snra yine aynı.gece 1 kere mama yiyen bebek,Smdi sırf ihtiyaç için yiyip uyuyor.napicam ben.cok kötüyüm.ne olur bana cvp verin arkadaşlar.
ALLAH yardımcınız olsun tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu..Biz kolik ayı geçince doktora biz tekrar götürdük ozman bu ayda kolik kalmaz dedi annesi.atak havasındaydı.baya önce. Sonra geçti.ne zmn diş başladı 5,5 aylikken ozman başladı.huzursuzluktan ,gece ağlamalari vs .smdi sürekli Gündüz uyanık hali hep mızmız hep aglio.kzolik de belirli saatlerde başlar ama bizde hep böyle...sizin ikizleriniz ne kadar nasıl gecio.
Ben de doktor değilim ama kızım 29 aylık. Sanki onu tarif ediyorsunuz. Ağlıyor. Doğduğu günden beri ağlıyor. Artık geceleri ağlama sesi duyuyorum, bakıyorum uyuyor. O kadar beynime işlemiş. Sürekli diken üstündeyiz, acabaa ne için ağlayacak diye. Mesela dün çarşıya gittik. Balon istiyorum dedi. Tamam alalım dedim. Uçan şekilli balonlar var ya. Onlar çıktı karşımıza. Alalım mı dedim. Hayır almayalım diye ağlamaya başladı., 45 dk. O an duymuyor zaten. Dikkatini çekmeniz, susturmanız mümkün değil. Öyle bir ağlıyor ki yanımıza kaç kişi geldi. Kızın biri sordu, hangi balonu istiyor ben alayım. Daha çok ağlamaya başladı. İstemiyorum diye. O gün elinde biblo vardı. Yere düştü. Kırıldı mı diye sordu. Hayır kırılmadı dedim. Kırıldı işte diye başladı ağlamaya. Kusana kadar ağlıyor. Bildiğiniz kusuyor. Sanıyorum bu huy.ve böyle gidiyormerhabalr.10 aylık olacak ikiz bebeklerim var.bi kız bi erkek.erkek olan yavrum beni mahvetti çok yıprandım artık, caresizim.ne yapsam olmuyor.sinirlerim de Yıprandı.size sormak istediğim.oglum en geç 9 da uyur snra kesin 11 de ya da 1 uyanır ve bizi duymaksızın ağlar, sakinlesmiyor. 1 aydan fazlanboyle .uyanık olduğu hep akşama kadar mızmız, huysuz aglio,bağırıyor. Maması,altı,uykusu herşey tam ama hep böyle.gece 1 de mama mi verdim,3 de uyanio ve asla mama yemeden dalmio, snra yine aynı.gece 1 kere mama yiyen bebek,Smdi sırf ihtiyaç için yiyip uyuyor.napicam ben.cok kötüyüm.ne olur bana cvp verin arkadaşlar.
Bebeğimde böyle bir durum yoktu ne zman diş sorunu basladi husuzluktan başladı, gece 2,3 saatte bir ağlayıp,uykusu olup uyuyayamama, inatlaşma. Gündüzleri de hep aglio ,hep.mizmiz .bida beni çok yıprattı artık.sesim.yukseltmeye başlıyorum bu sferBen de doktor değilim ama kızım 29 aylık. Sanki onu tarif ediyorsunuz. Ağlıyor. Doğduğu günden beri ağlıyor. Artık geceleri ağlama sesi duyuyorum, bakıyorum uyuyor. O kadar beynime işlemiş. Sürekli diken üstündeyiz, acabaa ne için ağlayacak diye. Mesela dün çarşıya gittik. Balon istiyorum dedi. Tamam alalım dedim. Uçan şekilli balonlar var ya. Onlar çıktı karşımıza. Alalım mı dedim. Hayır almayalım diye ağlamaya başladı., 45 dk. O an duymuyor zaten. Dikkatini çekmeniz, susturmanız mümkün değil. Öyle bir ağlıyor ki yanımıza kaç kişi geldi. Kızın biri sordu, hangi balonu istiyor ben alayım. Daha çok ağlamaya başladı. İstemiyorum diye. O gün elinde biblo vardı. Yere düştü. Kırıldı mı diye sordu. Hayır kırılmadı dedim. Kırıldı işte diye başladı ağlamaya. Kusana kadar ağlıyor. Bildiğiniz kusuyor. Sanıyorum bu huy.ve böyle gidiyor
Bebeğimde böyle bir durum yoktu ne zman diş sorunu basladi husuzluktan başladı, gece 2,3 saatte bir ağlayıp,uykusu olup uyuyayamama, inatlaşma. Gündüzleri de hep aglio ,hep.mizmiz .bida beni çok yıprattı artık.sesim.yukseltmeye başlıyorum buBen de doktor değilim ama kızım 29 aylık. Sanki onu tarif ediyorsunuz. Ağlıyor. Doğduğu günden beri ağlıyor. Artık geceleri ağlama sesi duyuyorum, bakıyorum uyuyor. O kadar beynime işlemiş. Sürekli diken üstündeyiz, acabaa ne için ağlayacak diye. Mesela dün çarşıya gittik. Balon istiyorum dedi. Tamam alalım dedim. Uçan şekilli balonlar var ya. Onlar çıktı karşımıza. Alalım mı dedim. Hayır almayalım diye ağlamaya başladı., 45 dk. O an duymuyor zaten. Dikkatini çekmeniz, susturmanız mümkün değil. Öyle bir ağlıyor ki yanımıza kaç kişi geldi. Kızın biri sordu, hangi balonu istiyor ben alayım. Daha çok ağlamaya başladı. İstemiyorum diye. O gün elinde biblo vardı. Yere düştü. Kırıldı mı diye sordu. Hayır kırılmadı dedim. Kırıldı işte diye başladı ağlamaya. Kusana kadar ağlıyor. Bildiğiniz kusuyor. Sanıyorum bu huy.ve böyle gidiyor
Bebeginizin tam doyduguna eminmisinz
Akşam 8 buçuk 9 gibi uyurlar ozman bi mama yerler,kiel gıda işte çorba yemek vs yedilerse az mama veriyorum ki takip ettim fazla verimce dibin de kalıo. Gece 11 1 bucuknarasi uyanır acıkmıştır veriyorum ege ki 1 buçukta uyaniosa, 10.aylijbolan bebek 6 ölçek mama dan doymaz mi ki?2,3 saatte bir kalkmaya baslio aglio ,gözü kapalı asla.uyumakニistemiyot skainlesecek belki ozaman.snra bidaha 3 saat geçince. Gündüz de zaten hep aglio mızmız.acliktan olduğunu düşünmüyorum amanbilemuyorjm.artik diş mi,başka bi durum var bilmiyorum.Bebeginizin tam doyduguna eminmisinz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?