• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOCUK DOKTORU OLAN ANNELER VAR MI?NE OLUR MSJMI GÖRÜN 😭

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
merhabalr.10 aylık olacak ikiz bebeklerim var.bi kız bi erkek.erkek olan yavrum beni mahvetti çok yıprandım artık, caresizim.ne yapsam olmuyor.sinirlerim de Yıprandı.size sormak istediğim.oglum en geç 9 da uyur snra kesin 11 de ya da 1 uyanır ve bizi duymaksızın ağlar, sakinlesmiyor. 1 aydan fazlanboyle .uyanık olduğu hep akşama kadar mızmız, huysuz aglio,bağırıyor. Maması,altı,uykusu herşey tam ama hep böyle.gece 1 de mama mi verdim,3 de uyanio ve asla mama yemeden dalmio, snra yine aynı.gece 1 kere mama yiyen bebek,Smdi sırf ihtiyaç için yiyip uyuyor.napicam ben.cok kötüyüm.ne olur bana cvp verin arkadaşlar.

merhabalr.10 aylık olacak ikiz bebeklerim var.bi kız bi erkek.erkek olan yavrum beni mahvetti çok yıprandım artık, caresizim.ne yapsam olmuyor.sinirlerim de Yıprandı.size sormak istediğim.oglum en geç 9 da uyur snra kesin 11 de ya da 1 uyanır ve bizi duymaksızın ağlar, sakinlesmiyor. 1 aydan fazlanboyle .uyanık olduğu hep akşama kadar mızmız, huysuz aglio,bağırıyor. Maması,altı,uykusu herşey tam ama hep böyle.gece 1 de mama mi verdim,3 de uyanio ve asla mama yemeden dalmio, snra yine aynı.gece 1 kere mama yiyen bebek,Smdi sırf ihtiyaç için yiyip uyuyor.napicam ben.cok kötüyüm.ne olur bana cvp verin arkadaşlar.
Merhaba,
Kız kardeşimin bebeği anlattığınız gibiydi. Doktora götürdüler doktor pipisindeki idrar deliginde darlık olduğunu, sünnet olması gerektiğini, sünnet esnasında o deligin genisleyecegini sorunun ortadan kalkacağını söyledi. Aksi takdirde idrar tam boşaltım sağlanamadığı için birikir ve iltihaba neden olur. Bebek buna bağlı sancilanir ve sürekli ağlar dedi. Bebeği sünnet ettirdiler.

Diğer bir seçenek olarak ta bazı bebekler kolik oluyor. Bagirsakta gaz birikiyor ve çıkmıyor sanci yapıyor. Öyle de olabilir.

Ben doktor değilim fakat bilgim dahilinde seçenekleri yazdım. Tabii en sağlıklısi bir doktora göstermeniz olacaktır.

Yinede çok teşekkür ederim.sunnet ettirdik, ki dediginiz sorunla karşılaşmayalım die.kolik de sanmıyorum cnku her dkka böyle.oyuncak düşüyor aglio,sakin 1 dkka birden aglio,herşeye aglio asla sakin değil.carsesizlik çok kötü 😭çok yoruldum

Yinede çok teşekkür ederim.sunnet ettirdik, ki dediginiz sorunla karşılaşmayalım die.kolik de sanmıyorum cnku her dkka böyle.oyuncak düşüyor aglio,sakin 1 dkka birden aglio,herşeye aglio asla sakin değil.carsesizlik çok kötü 😭çok yoruldum
Ya belki saçma gelecek ama kız kardeşim 5 dk durmayan oğlunu hep çizgi filmle durduruyordu. Hiç denediniz mi?

Maalesef kolik te bu şekilde oluyor hiç durmak susmak uyumak bilmiyor bebekler. Bende ikiz annesiyim anlayabiliyorum ALLAH yardımcınız olsun 🤲

Biz kolik ayı geçince doktora biz tekrar götürdük ozman bu ayda kolik kalmaz dedi annesi.atak havasındaydı.baya önce. Sonra geçti.ne zmn diş başladı 5,5 aylikken ozman başladı.huzursuzluktan ,gece ağlamalari vs .smdi sürekli Gündüz uyanık hali hep mızmız hep aglio.kzolik de belirli saatlerde başlar ama bizde hep böyle...sizin ikizleriniz ne kadar nasıl gecio.

Aynı benim ikiz olan oğlum 😥 benimde 25 aylık ikizlerim. Kız erkek. Benim oğlan yemeğe düşkündür.. ama ağlama huyu yoktur çok nadir

Bebeginizin tam doyduguna eminmisinz ?

Biz kolik ayı geçince doktora biz tekrar götürdük ozman bu ayda kolik kalmaz dedi annesi.atak havasındaydı.baya önce. Sonra geçti.ne zmn diş başladı 5,5 aylikken ozman başladı.huzursuzluktan ,gece ağlamalari vs .smdi sürekli Gündüz uyanık hali hep mızmız hep aglio.kzolik de belirli saatlerde başlar ama bizde hep böyle...sizin ikizleriniz ne kadar nasıl gecio.
ALLAH yardımcınız olsun tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu..

Benim kizlarim 4 aylıklar. Herseyleri aynı. Aynı anda ağlarlar aynı anda uyurlar aynı anda uyanırlar vs. O yönden biraz zorlanıyoruz. Sütüm yetmiyor ama yinede mama + anne sütü şeklinde devam ediyorduk. Meme reddi başladı. Sorunlar hep var. Sizin oğlunuz kadar olmasa da yaramaz benimkiler de. Bide tam hareketlenme zamanları ki sormayın gitsin.

Herseye rağmen bir gülümsemeleri dünyalara değer. RABBIM güzel yazılar yazsin evlatlarımıza acılarını göstermesin 🤲

Aklıma ilk gelen diş ağrısı oldu.
Benim ilk çocuğum kolikti ve çok yipranmistim ama gelişimini incelediğimde 3 aylıktan sonra koliklik ile ilgileri belirtilerinin bayaga bayaga azalmış olduğunu görmüştüm ki ne yazık ki 4 aylıkken tekrar ağlama krizleri uyumamalar falan başladı.
Diş jeli sürünce 3 saat deliksiz uyurdu diğer zamanlar 10 30dk da bir uyanırdı.
Siz de jel sürüp kontrol edebilirsiniz durum diş mi değil ki diye. (Daha önce doktora götürdüğünüzü ve bir şeyi yok dediğini varsayalım söylüyorum.)

Ben de doktor değilim ama kızım 29 aylık. Sanki onu tarif ediyorsunuz. Ağlıyor. Doğduğu günden beri ağlıyor. Artık geceleri ağlama sesi duyuyorum, bakıyorum uyuyor. O kadar beynime işlemiş. Sürekli diken üstündeyiz, acabaa ne için ağlayacak diye. Mesela dün çarşıya gittik. Balon istiyorum dedi. Tamam alalım dedim. Uçan şekilli balonlar var ya. Onlar çıktı karşımıza. Alalım mı dedim. Hayır almayalım diye ağlamaya başladı., 45 dk. O an duymuyor zaten. Dikkatini çekmeniz, susturmanız mümkün değil. Öyle bir ağlıyor ki yanımıza kaç kişi geldi. Kızın biri sordu, hangi balonu istiyor ben alayım. Daha çok ağlamaya başladı. İstemiyorum diye. O gün elinde biblo vardı. Yere düştü. Kırıldı mı diye sordu. Hayır kırılmadı dedim. Kırıldı işte diye başladı ağlamaya. Kusana kadar ağlıyor. Bildiğiniz kusuyor. Sanıyorum bu huy.ve böyle gidiyor

Ben de doktor değilim ama kızım 29 aylık. Sanki onu tarif ediyorsunuz. Ağlıyor. Doğduğu günden beri ağlıyor. Artık geceleri ağlama sesi duyuyorum, bakıyorum uyuyor. O kadar beynime işlemiş. Sürekli diken üstündeyiz, acabaa ne için ağlayacak diye. Mesela dün çarşıya gittik. Balon istiyorum dedi. Tamam alalım dedim. Uçan şekilli balonlar var ya. Onlar çıktı karşımıza. Alalım mı dedim. Hayır almayalım diye ağlamaya başladı., 45 dk. O an duymuyor zaten. Dikkatini çekmeniz, susturmanız mümkün değil. Öyle bir ağlıyor ki yanımıza kaç kişi geldi. Kızın biri sordu, hangi balonu istiyor ben alayım. Daha çok ağlamaya başladı. İstemiyorum diye. O gün elinde biblo vardı. Yere düştü. Kırıldı mı diye sordu. Hayır kırılmadı dedim. Kırıldı işte diye başladı ağlamaya. Kusana kadar ağlıyor. Bildiğiniz kusuyor. Sanıyorum bu huy.ve böyle gidiyor
Bebeğimde böyle bir durum yoktu ne zman diş sorunu basladi husuzluktan başladı, gece 2,3 saatte bir ağlayıp,uykusu olup uyuyayamama, inatlaşma. Gündüzleri de hep aglio ,hep.mizmiz .bida beni çok yıprattı artık.sesim.yukseltmeye başlıyorum bu sfer

Bebeğimde böyle bir durum yoktu ne zman diş sorunu basladi husuzluktan başladı, gece 2,3 saatte bir ağlayıp,uykusu olup uyuyayamama, inatlaşma. Gündüzleri de hep aglio ,hep.mizmiz .bida beni çok yıprattı artık.sesim.yukseltmeye başlıyorum bu
Bebeginizin tam doyduguna eminmisinz
Bebeginizin tam doyduguna eminmisinz ?
Akşam 8 buçuk 9 gibi uyurlar ozman bi mama yerler,kiel gıda işte çorba yemek vs yedilerse az mama veriyorum ki takip ettim fazla verimce dibin de kalıo. Gece 11 1 bucuknarasi uyanır acıkmıştır veriyorum ege ki 1 buçukta uyaniosa, 10.aylijbolan bebek 6 ölçek mama dan doymaz mi ki?2,3 saatte bir kalkmaya baslio aglio ,gözü kapalı asla.uyumakニistemiyot skainlesecek belki ozaman.snra bidaha 3 saat geçince. Gündüz de zaten hep aglio mızmız.acliktan olduğunu düşünmüyorum amanbilemuyorjm.artik diş mi,başka bi durum var bilmiyorum.

Back