Biz ilk dogumuma giren cocuk doktoruna gittik, ama kadın burnunun ucu ile muayene ediyordu, sanki aklı başka yerde.Bizde 2.ay kontrolunu beylikduzu acıbademe gittik ama aşılarımızı ısrarları uzerine saglık ocagında yaptırmıştık doktor ne dese begenirsinz " eee siz aşıları yaptırmışsınız ben napiim dedi" bir zati tanışmak için geldik 2 muayene et be adam.Ehh yani parasını da ödüyoorum yani
Bu ay yani 25inde çekmecede ozel muayenehanesi olan Ender Beye gidcez, eltimin cocuklarından dolayı guveniyorum ona umarım iyi geçer, elektriğimiz tutar da doktor aramak zorunda kalmam
canım bu endeder bey hacı sayid in karşısındaki özel muayanenemi ? kıı gelmişken banada gel :)))
bu ay nihalin tansiyesi ile beylikdüzü kolan a gidicem canım bende
Canım evt galiba karşısında hacısayıt var, ışıkların orda sana da yakın di mi. Canım yarın yanımda eltim olacak o yuzden gelmem zor ama haftaya tanışalım olur mu
ahh doktorcumm öyle memnunumki kendisinden
özel kocaeli akademi hastanesi uzman doktor hülya göçek'e gidiyorum
çok ilgili bir doktor bikere bizden önce gripli yada mikrobik bir hasta aldırsa odayı havalandırmadan bizi asla içeri sokmuyo
çocukları sedyeye hep aynı ynde yatırıyo ve çıkarttığımız kıyafetler için ayrıca peçete serip üzerine kopyduruyo
şimdilik oğlum uyandı devamını sonra yazarı kızlar