çocuk doktorlarımız hakkında ??

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
4
40
KIZLAR AZ ÖNCE TOPİCTE DOKTOR KONUSU AÇILDIĞINDAN GENEL VE ÖENMLİ Bİ KONU OLDUĞUNDAN BU TOPİC İ AÇIYORUM.
DOKTORLARINIZDAN BAHSEDERMİSİNİZ. MUAYENEDE NELER YAPIYORLAR BİLGİLENDİRMELERİ NASIL MEMNUNMUSUNUZ İYİ Bİ ÇOCUK DOKTORU NASIL OLMALI ??

İLK BEN BAŞLIYIM..

istanbul medicana int. beylikdüzü uzm.dr İlhan atip MEHMET e gidiyoruz ssk lıya 65 tl. doktorumuz genç yumuşak yüzlü bereni sevgiyle muayene edio sevio felan ama beni tatmin etmiyor. boy kilo genel vucut kontrolu aşı ilaç takibi tamamdır. ben soru sormadan gelişim hakkında hiç bilgi vermedi emziği bile ben sordum öle anlattı tlf. ulaşabilmem için hastasının olmaması lazım ki biz heran ulaşabliceğimiz bi dr. istiyoruz.

sizlerde durum nedir?

ha hazır hatırlamışken şunuda yazıım elini emio dimi dedi geçen ay çünki ben hiçbişey sormuorum unutuorum ewt dedim bu kilo alımını gösterir ama rahatsız olursan emzik deneyebilrsin almazsada zorlama genetiktir aileden dedi ki gerçektende almadı benim kız ne kocam almış bebekken ne ben...

ben hiç çocuk doktoruna götürmedim kontrol amaçlı, çünk hastaneye götürsem şikayet ne diyecekler..
şey tohtor bey bi gontrol edivirsen desem hadi hadi sağlıklı der sepetlerler, bursaya özel bi hastaneye gitmem lazım....
ah istanbul bee yine burnumda tüttü bak :roflol:

cnm bgn bizimde kntrlmz ve asımız vardı dktrmuz doğum yaptığım hastahaneden(bursa cekirge doruk)uzmn dktr berna aktürk.ilk önce genel muayene sonra asıları.sorduğumuz her soruya da uzun uzun cevapalr alabiliyrm.istediğim de ulsabiliyrm.istanbul da muayeneler pahalı sanırım ya.biz dktra ssk olarak 25 tl weriyrz.ocaktan itibaren ne olur bilmem.ya aslında bu benim fikrim kızlar ama ilk önce sunu soralım kendimize bir dktrdan ne beklemlyz?sonucta onlarda insanlar acaip yoğun bir tempoları war.ne kadar özelede gitsek ne kadar uzman da olsalar herseyi aynı anda anlatmıyrlar.senin sorman gerekli..vee kesinlikler piimpirikli cok bilmiş annelerden hoşlanmyrlar (ben:)tecrübeyle sabittir:)kısaca beklentlerimize göre dktr bulmak olamaz bence yada söyle sorayım özele gttğimiz ve para werdiğimiz için özel ilgi mi beklyrz?hadi herkes yazsın düşüncelerini..(bu arada bende eylül annesiyim pasam 16snda doğduuu tanıstığıma sewndm:)

hoşgeldin aramıza canım..

mesela ben rutin muayene dışında o ayki gelişi hakkında bilgi verilmesini istiyorum daha doğrusu nelerle karşılaşabliriz onlardan bahsetmesini istiyorum eşimde istediği zaman ulaşabliceği bi doktor istiyor. ben bu ay nihalin tavsiyesi üzerine başka bi doktor denicem bakalım görcez..

Biz ilk dogumuma giren cocuk doktoruna gittik, ama kadın burnunun ucu ile muayene ediyordu, sanki aklı başka yerde.Bizde 2.ay kontrolunu beylikduzu acıbademe gittik ama aşılarımızı ısrarları uzerine saglık ocagında yaptırmıştık doktor ne dese begenirsinz " eee siz aşıları yaptırmışsınız ben napiim dedi" bir zati tanışmak için geldik 2 muayene et be adam.Ehh yani parasını da ödüyoorum yani :p
Bu ay yani 25inde çekmecede ozel muayenehanesi olan Ender Beye gidcez, eltimin cocuklarından dolayı guveniyorum ona umarım iyi geçer, elektriğimiz tutar da doktor aramak zorunda kalmam

Biz ilk dogumuma giren cocuk doktoruna gittik, ama kadın burnunun ucu ile muayene ediyordu, sanki aklı başka yerde.Bizde 2.ay kontrolunu beylikduzu acıbademe gittik ama aşılarımızı ısrarları uzerine saglık ocagında yaptırmıştık doktor ne dese begenirsinz " eee siz aşıları yaptırmışsınız ben napiim dedi" bir zati tanışmak için geldik 2 muayene et be adam.Ehh yani parasını da ödüyoorum yani :p
Bu ay yani 25inde çekmecede ozel muayenehanesi olan Ender Beye gidcez, eltimin cocuklarından dolayı guveniyorum ona umarım iyi geçer, elektriğimiz tutar da doktor aramak zorunda kalmam

canım bu endeder bey hacı sayid in karşısındaki özel muayanenemi ? kıı gelmişken banada gel :)))

bu ay nihalin tansiyesi ile beylikdüzü kolan a gidicem canım bende

canım bu endeder bey hacı sayid in karşısındaki özel muayanenemi ? kıı gelmişken banada gel :)))

bu ay nihalin tansiyesi ile beylikdüzü kolan a gidicem canım bende

Canım evt galiba karşısında hacısayıt var, ışıkların orda sana da yakın di mi. Canım yarın yanımda eltim olacak o yuzden gelmem zor ama haftaya tanışalım olur mu

Canım evt galiba karşısında hacısayıt var, ışıkların orda sana da yakın di mi. Canım yarın yanımda eltim olacak o yuzden gelmem zor ama haftaya tanışalım olur mu

süpper olur walla esk,i evimle karşı karşıyayıdı şimdi de yürüme mesafesiyle 10 dk aramız haberleşelim mutlaka. doktorla ilgili izlenimizi hbr verirsen sevinirim

merhaba arkadaşlar benim kızım 15 aylık g.paşa şafak hastanesine gidiyorum dr.ikbale yılmaz okadar dr gezdimki evim k.çekmecede şöle bir bakıp yolladılar her ay rutin kontrole götürüyordum sorunum olmasa bile.sonunda drumu buldum aşısıyla boyuyla kilosuyla yapmam gereken yedirmem gereken oynaması gereken oyuncaklar konusunda detaylı bilgiler veriyor çokkkk memnunum üstelik sağlık ocağında yapılan aşıları kendiside ücretsiz yapıyor evi yakın olan tüm arkadaşlara öneririm benim evim uzak ama önemli olan eylülüm ayda bir olacak okadar :)))

bende k.çekmecede sibel hn götürüyorum özel muayenehanesi var 80 tl ödüyorum ama çok ilgili cep tl de var bende aklaıma ne takılırsa soryorum çokta güzel ilgileniyor ve unuttuğm bişey olursa yine arayabiliyorum çok memnunum tek sorun çok yoğuunnn

ahh doktorcumm öyle memnunumki kendisinden

özel kocaeli akademi hastanesi uzman doktor hülya göçek'e gidiyorum
çok ilgili bir doktor bikere bizden önce gripli yada mikrobik bir hasta aldırsa odayı havalandırmadan bizi asla içeri sokmuyo
çocukları sedyeye hep aynı ynde yatırıyo ve çıkarttığımız kıyafetler için ayrıca peçete serip üzerine kopyduruyo
şimdilik oğlum uyandı devamını sonra yazarı kızlar

ahh doktorcumm öyle memnunumki kendisinden

özel kocaeli akademi hastanesi uzman doktor hülya göçek'e gidiyorum
çok ilgili bir doktor bikere bizden önce gripli yada mikrobik bir hasta aldırsa odayı havalandırmadan bizi asla içeri sokmuyo
çocukları sedyeye hep aynı ynde yatırıyo ve çıkarttığımız kıyafetler için ayrıca peçete serip üzerine kopyduruyo
şimdilik oğlum uyandı devamını sonra yazarı kızlar

canım bende hülya hanıma gidiyorumm 3. doktorumuz diğer doktorlar tarafından fazla tartaklandık sonunda :mymeka: bulduk melek gibi bir doktor yaa çok ilgili çokk bebeğin herşeyini ayrıntılı anlatıyo...:teselli:

X