Tebrikler canım 10 aylıkken bunu yapmışsın süper doğrusu ben de çok üzülüyorum bebişlerimiz bu bezlerle mahvoluyor acaba ben de kızımı alıştırabilir miyim bu kadar erken?Tavsiyelerini bekliyorum canım
Tabiki aliştırırsın,şimdi yaza girdik,lazımlığı onun görebeleceği yerekoy,bir iki kere göster ne olduğunu,kendi tuvalete otur onuda yanında lazımlığa(bizimki kendi beğendi mavi bir ayicik şekli,bi de mavişli ördek var),elbisesi giy,altına normal pamuk kilot,kendi çikarabilsin,zorlamadan,sıkılmadan(çocuklar çok çabuk sıkılır herşeydan,ama o kadar da kendi başina, sizin yardım olmadan işini yapmasını ister,bu fırsat ona tanın)çişi gelince lazımlığı kendi görüp otursun(sizden beklenen şu:A-aa benim kızım çok akıllı!ben seninle gurur duyorum,benim kızım kendi başina küçük tuvalete oturdu,bu çok güzel aferin!(bi de küçük ödül olarak bi şeker,vea öpücük)belki de ilk seferde tam başaramaz,olsun istediğinden emin olun(benimki ilk seferde bezle oturmuş,bakmış lazımlığı boş hani çiş sormuş,bende ikinci seferde onun kakası gelince oturalım sordum,ama bezi çikaralım,tamam bana İZİN vermiş,öyle deneince,orda kakası gördü,öf pis kokuyor,lazımlık pis olsun,ama popo tertemiz,onunda hoşuna gitmiş,bazen ondan sonra lazımlığı arabaya taşimak zorunda kalıyorduk:roflol:tam bir komedi.sizede bu konuda yaratıcılık tavsiyem,başarılar dilerim,çocuklar hepsi çok zekiler,sadece biz yetişkiniz nasıl onlara anlatıcağını bilmeliğiz(basit kısa kelimeliri kulanarak)ben oğulmu ve eşimi alıştırdım:sm_cool:ben seni seviyorum demeden yatmazlar,işe gitmezler,çocuk bunu duymalı,hissetmeli,Şenizbu onun piskoloji için çok önemli,bi de stres ortamında çocuk kesinlikle bulunmamalı(onun önünde tartışmayın!)bu da tuvalet sorunu yaratabilir:1hug: