çocuk bezi kovalarından kullanan var mı?

deep7979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
138
1
Merhaba;

bebek bezlerinin evde kötü koku yaymalarından sıkıldım. Bu çöp kovalarını öneren çok. Ancak poşetleri ayrıca alınıyor ve biraz pahalı olabiliyor. Her poşet 200 civarı bebek bezi alabiliyormuş. Ama benim anlamadığım bir poşet dolana kadar bütün kakalı, çişli bezler o kadar sürede mikrop üretmez mi?? eğer poşet her günün sonun da atılıyorsa onla da satın al, al başa çıkılmaz. Kullanan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Ben kullanıyorum.Mothercare'den almıştım markası Tommee Tippee.Çok mu gerekli bence değil.Koku hiç yok sıfır koku diyemem.Özellikle yazın koku az da olsa yapıyo.Ama en azından götür at derdi yok.Alt değiştirme ünitesinin yanında yerde değiştir at kolay.200 bez falan almıyo bizimki daha azdır.Yedek kasetleri 3'lü paket halinde satılıyo o da 50 tl civarı bişeydi sanırım.Yani bence küçük buzdolabı poşetlerinden al daha ekonomik.Her gün çöpü çıkartıyosundur nasılsa ağzını bağla at çöpe.Çişli bez zaten kokmuyo kakayı da günde 1-2 kez yapıyo_Onu da poşete koy at.

Ben de almıştım...Açıkçası hamileyken heves ettim aldık ama çok da gerekli değil..Evim giriş katı olduğu için ihtiyaç duydum ben, eğer balkonunuz varsa hiç gereği yok.
Ama alacaksanız ben kendi poşeti bitince mavi çöp torbaları var ya onları da kovanın içine monte etmenin yolunu bulmuştum, öyle de kullandım..
Ama kızım biraz büyüyüp de anne sütü dışında gıda almaya başlayınca bu kovada da tutamadım bezlerini..Şimdi kakalı bezini torbalayıp bu kovaya değil pencere önüne koyuyorum akşama da zaten atıyoruz..

özellikle kakalı bezleri poşet dolana kadar bekletme,yani bu bir hafta da olabilir bu süre içinde başkalaşım geçirir bezler gibi geliyor. Nasıl bekletilirki???bunu aklım almadı:)

Oğlum 15 aylık. Primanın aktif bebek 4+ yı kullanıyorum. Ama hiç memnun değilim. Gece hep sızdırıyor.Oğlum 11 kilo. Şimdi sırf sızdırma yüzünden 5 numaraya geçtim. hangi bezleri kullanıyorsunuz?

ben marketten alis veris ettigim posetleri hic atmam.kakali bezi onun icine koyup agzini siki siki bagladinmi hic koku gelmez ki.cisli bez zaten kokmuyor.zaten gunluk cop cikariyoruz.hatta bazen gunluk 2 kere....

Oğlum 15 aylık. Primanın aktif bebek 4+ yı kullanıyorum. Ama hiç memnun değilim. Gece hep sızdırıyor.Oğlum 11 kilo. Şimdi sırf sızdırma yüzünden 5 numaraya geçtim. hangi bezleri kullanıyorsunuz?

ben prima 5 numara kullaniyorum cok memnunum canim.sizdirma olayi belki bez kucuk gelmistir diye olmustur.11 kilo 5 numara kullanmali zaten.ben 5 numaraya geceli cok oldu,8-9 ayindan 5 numaradayiz )))

Merhaba;

bebek bezlerinin evde kötü koku yaymalarından sıkıldım. Bu çöp kovalarını öneren çok. Ancak poşetleri ayrıca alınıyor ve biraz pahalı olabiliyor. Her poşet 200 civarı bebek bezi alabiliyormuş. Ama benim anlamadığım bir poşet dolana kadar bütün kakalı, çişli bezler o kadar sürede mikrop üretmez mi?? eğer poşet her günün sonun da atılıyorsa onla da satın al, al başa çıkılmaz. Kullanan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim.

ben doğumdan beri kullanıyorum (20 ay) Ben çok kullandım ama çok da gerekli olduğunu soyleyemicem. Korbell marka kullanıyorum, posetleri bitince posetsiz kalmaktan sıkılmıstım bir ara, üstelik posetleri de ucuz değil. ben de normal çop poseti kullanıyorum. hiçbir farkı yok. yardımcı olabildimmi bilmiyorum ama alsanız da almasanız da olur. sonuçta tamam30 kirli bez de alır kova ama o kadar bezi zaten biriktirmiyorsunuz, koku yapar..

X