Gebeliğe Hazırlık Cocuk beklerken gribe yakalanmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Atyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
356
192
37
selam kizlar sizlere bir sorum olacak bi hafta önce catlatma ignesi kullandim ve iki gündür gribim sizce agri kesici alsam bir zarari olurmu

Doktorun izin verdiği ilaçları kullanabilirsin. Minoset veya parol. Elinden geldiği kadar kullanmamaya çalıştabi yine de. Bir de bitki çayı filan da zarar verebilir onları da doktora sormadan içme tamam mı? İnşallah vardır bebis :)

Doktorun izin verdiği ilaçları kullanabilirsin. Minoset veya parol. Elinden geldiği kadar kullanmamaya çalıştabi yine de. Bir de bitki çayı filan da zarar verebilir onları da doktora sormadan içme tamam mı? İnşallah vardır bebis :)

Saol canim cevap icin hasta olanlara kullanma demek cok kolaymis ayni seyi yasayinca insan bilemiyor :)
Bir gün daha dayanayim bakalim :kahve:

benim bebeğim griple birlikte geldi öyle hasta oldum ki hiç bir şey kullanmadım bol meyve günde mi bardak bol limonlu ıhlamur bence ilaç ağrı kesici de olsa kullanmayın ablam uyarmıstı beni bebek istediğimi biliyodu bebek tutunurkken anneyi güçsüz bırakırmış inş sizinki de öyledir

Canim balli limon yap kendine iyi gelir. Oyle ilac falan kullanma kimyasal bebegin tutunmasini engeller umarim bebegin seninledir :anneadayı:

Canim balli limon yap kendine iyi gelir. Oyle ilac falan kullanma kimyasal bebegin tutunmasini engeller umarim bebegin seninledir :anneadayı:
ALlah hepinizden razi olsun saolasiniz. Ben evin pencerelerini havalansin diye aciyorum sanirim o yüzden üsüttük esiminde kirgingi vardi o ilac aldi ben alamiyorum
Insallah isteyen herkes tez zamanda anne olur :dua:

Canım ben hamileyken doktorum bana kalsiyum c içebilirsin demişti. Suyun içine atınca eriyen tabletlerden. Bana iyi gelmişti. Bir de sarmısak ve zencefilli sut çok iyi geliyor böyle zamanlarda.

Canım ben hamileyken doktorum bana kalsiyum c içebilirsin demişti. Suyun içine atınca eriyen tabletlerden. Bana iyi gelmişti. Bir de sarmısak ve zencefilli sut çok iyi geliyor böyle zamanlarda.
Saolasin canim hic sevmiyorum ama artik sifa niyetine icecez :hasta:

X