arkadslar ben izmirde oturuyorum.bundan once 5 senedir istanbulda oturuyordum.eşimin tayini nedeniyle buraya geldik. 5 senedir deneyimli bakıcıyım. evimde cocuk bakarım cevresinde ihtiyacı olan olursa bana yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca özel günlerinizde günlük olarakta cocuklarınıza uygun ücretle bakabilirim.
fiat konusu karşılıklı anlaşılır sorun olmaz siz bana özelden nosunu verin kendisiyle görüşeyim beni ailemi tanısın sonuçta cocuk emanet edecek içi rahat olması lazım öncelikle. ben özelden yazamıyorum siz bana tel yazarsanız sevinirim birde izmirin neresinde oturdugunuda yazarsan iyi olur ilgine teşekkür ederim syg..
merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim
ıyi akşamlar arkadaşıma söyledim bu siteden bakmak isteyenler olduğunu arkadaşlar zaten kendiside kullanıyor internet burdan ulaşır sanırım size..Eve bırakma konusunda sorun olabilir sanırım evinde bakılsın istiyor ve üçkuyularda oturuyor baya tersHayırlısıysa olur inşallah..Hoşçakalın..