Merhaba, öncelikle ben ümraniyede oturuyorum ilanınız dikkatimi çekti. Ben Ben 2 yıllık evliyim şuan çalışmıyorum ve çocukları çok seviyorum. ona kendi çocuğum gibi bakabileceğime inanıyorum ve istiyorum . gerçi bunları yüzyüze konuşmak lazım. güvenilir ve dürüst biriyim , evimde hijyene önem veriyorum...bunu sizde tanıştığımızda anlayacaksınız eğer sizede uygunsa mesajınızı bekliyorum. ümraniye size ters olurmu???
Merhaba, öncelikle ben ümraniyede oturuyorum ilanınız dikkatimi çekti. Ben Ben 2 yıllık evliyim şuan çalışmıyorum ve çocukları çok seviyorum. ona kendi çocuğum gibi bakabileceğime inanıyorum ve istiyorum . gerçi bunları yüzyüze konuşmak lazım. güvenilir ve dürüst biriyim , evimde hijyene önem veriyorum...bunu sizde tanıştığımızda anlayacaksınız eğer sizede uygunsa mesajınızı bekliyorum. ümraniye size ters olurmu???
Merhaba ben ümraniyede oturuyorum, eğer ilgilenirseniz;
10 yaşında kızlarım için yaz tatili döneminde evde onlara eşlik edecek ve ev günlük ev işlerine yardıncı olacak birini arıyoruz, gerçi daha vakit var ama o zamana kadar uygun olursanız görüşmek isterim.
Merhaba, kartal orhantepe de oturuyorum, 27 aylık ikiz erkek cocuklarim var, eylülde yuvaya göndermek istiyorum ama o zamana kadar yarım gün (mesela 10:00-18:00) saatleri arasında cocuklarla oyun oynayacak gün içinde sadece cocuklarla ilgilecek birini ariyorum... ilgilenirseniz özelden konusabiliriz..