Merhaba ben uzun yıllardır bakıcılık işi yapıyorum ve severek yapıyorum .Ben bugüne kadar olumsuz bir olayla karşılaşmadım inşallahta karşılaşmam.Ben 5 ailenin çocuğuna baktım hepside çok değerli insana değer veren ailelerdi çok iyi anlaştık .Beni evlerinin bir bireyi olarak gördüler bu benim için çok önemli bende elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım ilişkilerimiz hem samimi hem çok düzeyli olmuştur.Hepsine teşekkürlerim sonsuzdur Ben bu işe ilk başta engelli özel bir çocukla başladım sonra ikinci sonra üçüncü özel çocuklara baktım üçüde çok ayrıcalıklı dünya tatlısı çocuklardı onlara bakmak benim için çok ayrıcalıktı .Bana çok şey kattı onları tanıdığım için çok mutluyum ve kendimi çok şanslı görüyorum.Sonrada 2 çocuk daha büyüttüm onlarda dünya tatlısı çocuklar son baktığım çocuktan ayrılma vakti geldi artık büyüdü ve kreşe başladı.Ayrılmak çok zor anneside babasıda gerçekten birer melek bana yaptıkları iyilikleri asla unutmayacağım.
Bakıcı arkadaşlardan veya bakıcılık yapmak isteyenlerden bir ricam var .Gerçekten ben bu işi yapabilirim diyorsanız kendinize güveniyorsanız bakıcılık yapın ben bu işi bir meslek olarak görüyorum ve öylede bu işi sadece para kazanmak olarak görmeyin. Bu iş gerçekten apayrı bir iş şimdilik yazacaklarm bu kadar .Bu mesajım herkese açıktır.
Bakıcı arkadaşlardan veya bakıcılık yapmak isteyenlerden bir ricam var .Gerçekten ben bu işi yapabilirim diyorsanız kendinize güveniyorsanız bakıcılık yapın ben bu işi bir meslek olarak görüyorum ve öylede bu işi sadece para kazanmak olarak görmeyin. Bu iş gerçekten apayrı bir iş şimdilik yazacaklarm bu kadar .Bu mesajım herkese açıktır.
Son düzenleme: