- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Durum bu maalesef ,bırakacak kimsem Yok ama seneye bende kreşe verip iyi kötü çalışmayı düşünüyorum.37 yaşında biriyse yorumum daha da kötü olabilir8 yıllık evlilik ve sanırım daha öncenizde mazinizde vardır mutlaka, yazacaklarım için özür dilerim, eşler için böyle şeyler yazarak incitmekten hoşlanmam ama bazı gerçekleri de dile getirmek gerekiyor, bu yaşa kadar yaptığı şeyler hakkıyla yapmayı öğrenmemişse, dünya kadar parayı batırdıysa bundan sonra da aynı tas aynı hamam devam eder, size tavsiyem çoluk çocuk varsa, küçükse dahi bakacak birilerini bulun, bir işe girin evinizin kredisini ödeyemediği yerde siz ödeyin eviniz elinizden gitmesin, en azından bir eviniz olur, böyle giderse eşiniz daha çok para kaybedecektir, kendiniz ve çocuklarınızın geleceği için başınızı sokacak bir eviniz olması önemli, evinize oturunca da aile konutu şerhi koydurur sizin rızanız dışında satılmasını engel olmuş olursunuz.
Eşiniz bu kafada devam ettikçe sürekli gereksiz borca girecektir, evin kredisini hiç dert etmeyin, öflesede pöflesede ödemek zorunda, sakın ödeyemezsen sat gibi şeyler demeyin, bence eşinizin derdi evin taksidine girince kendi istediği şeyleri alamaması, seneye girin işe çalışın ama evin kredisini komple sakın üstlenmeyin, kendi ödemesi gerektiğini öğrensin, alacağınız maaşın bir kısmını kendinize hesap açıp biriktirin, asla harcamayın, ölümlük dirimlik kenarda kendinize ait paranız olsun, evin borcu bitince başka borca sokun, eşiniz aşırı müsrif ve kendi bildiğini okuyan biri olduğundan onu sürekli borca sokmanız lazım, aldığı şeyleri oldu bittiye getirip eşe danışmayan bu dilden anlar maalesefBirde bunları hep ben memlekette iken alıyor konuşmayayım diye , gidiyorum geliyorum ekran değişmiş ses sistemi değişmiş resmen takıntılı .Hele bir defasında ameliyat oldum evde Aygın baygın yatarken servis geldi tv yi değişmiş ne ara neden aldın ? nasıl olsa bağıramayacağım sargılı her yerim fırsat bu fırsat demiş herhalde büyük bi paraya tv almış hala taksidini ödüyoruz .
Eşiniz bu kafada devam ettikçe sürekli gereksiz borca girecektir, evin kredisini hiç dert etmeyin, öflesede pöflesede ödemek zorunda, sakın ödeyemezsen sat gibi şeyler demeyin, bence eşinizin derdi evin taksidine girince kendi istediği şeyleri alamaması, seneye girin işe çalışın ama evin kredisini komple sakın üstlenmeyin, kendi ödemesi gerektiğini öğrensin, alacağınız maaşın bir kısmını kendinize hesap açıp biriktirin, asla harcamayın, ölümlük dirimlik kenarda kendinize ait paranız olsun, evin borcu bitince başka borca sokun, eşiniz aşırı müsrif ve kendi bildiğini okuyan biri olduğundan onu sürekli borca sokmanız lazım, aldığı şeyleri oldu bittiye getirip eşe danışmayan bu dilden anlar maalesef
Sakın sakın asla evi satmasına izin vermeyin, krediyi kendisi çektiğinden ev onun üzerinedir ama eşi olarak aile konutu şerhi koydurma hakkınız var, eve geçtiğinizde hemen ikameti o evin bağlı bulunduğu adresle güncelletin ve tapu dairesine gidip aile konutu şerhi koyun, eşiniz siz evin içindeykende evi satabilir çünkü, bir eviniz olsun, insan kuru ekmekle de karın doyurur ama kendi evi olmadığında kirayı ödeyemeyince ev sahiplerinin kapıda belirmesi incitici olur.Eve sokmasam bmw alacaktı bayımız .Otur borcu da ödet diyorsun yani dimi ! Şimdiden evin yapacağı primi hesaplıyor boşuna hesaplama ben oturdum mu çıkmam o hatayı bir kere yaptım daha da sana uymam dedim .
Teşekkür ederim yol gösterici yorumlarınla aydınlattığın için !Sakın sakın asla evi satmasına izin vermeyin, krediyi kendisi çektiğinden ev onun üzerinedir ama eşi olarak aile konutu şerhi koydurma hakkınız var, eve geçtiğinizde hemen ikameti o evin bağlı bulunduğu adresle güncelletin ve tapu dairesine gidip aile konutu şerhi koyun, eşiniz siz evin içindeykende evi satabilir çünkü, bir eviniz olsun, insan kuru ekmekle de karın doyurur ama kendi evi olmadığında kirayı ödeyemeyince ev sahiplerinin kapıda belirmesi incitici olur.
Bmw:)) bir servise girince kaça çıkıyor biliyor mu eşiniz? Kafadan 10 bin lira servis parası verir, e 2. el özellikle lüks arabalarda ikiz plaka, yurtdışından kaçak getirme vb sorunları da var, araba alırken yapması gereken araştırmaları tam yapamayan biri olarak nasıl güvenecekte araba alacak?
Borca sokun, yoksa gerçekten eşiniz eline geçeni çar çur edecek, huyu bu ve değişmeyecek, değişmeyeceğine göre para yönetimini çaktırmadan elinize almanızda yarar var, evladınızın geleceği için bunu yapmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?