Arkadaşlar merhaba 2 buçuk aylık hamileyim tabi artık çocuk doğsun şöyle böyle olur hayalini kurmaya başladım ve kafamı kurcalayan bir konu kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz eşim tek çocuk daha önce abisi kanserden vefat etmiş kıyamadım sabahları aşağıya iniyorum akşamları evime çıkıyorum tek kalmasın diye ama şöyle ilk torun torun hasreti çekiyordu kardeşlerinin torunlarına bile içten ama kaynanamim şu huyu var ağzından yüzden şapır şapır öpüyor benim çocuğuma düşünemiyorum ben en nefret ettiğim şey çocuk rahatsız olur cildi hassas küçük büyük dinlemeyecek öpüp duracak ben kıyamazken napacagim eşim de anne cok öpme enfeksiyon kapar korona var demez ki annesine cok düşkün laf demeye kıyamıyor bende susarım ama sinirlenince birden ağır konuşurum cok sinir olursam onun bunu yapmamasini saglamam için ne yapmam gerek tecrübeli vardir aranız da fikir alabilir miyim evim ayrı da değil ki hafta da bir iki kez görse bide akrabaları da hep geliyor onlar da aynı şekilde yapsa hiç dayanam nefes kokusunda nefret ederim bu kendi annem babam için de geçerli çocuk büyüyene kadar çok opulmesine karşıyım.