çocuğunuza şurup içirmekte zorlanıyormusunuz?

yxixldan74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
248
7
kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? oğlum bu kış sürekli hasta olduğu için bir hayli şurup kullandık.önceleri şurup içmekte hiç zorlanmazdık çünkü oğlum çok severdi ama zamanla öyle çok kullandıkki artık içiremiyorum.şu sıralar kulak problemimiz olduğundan düzenli antibiyotik kullanmamız gerek acaba içinizde bilgisi olan varmı? şurupları meyvesuyu yada süt gibi çocuğun sevdiği birşeyle karıştırmamız mümkünmü? yani etkisini kaybadarmi?acele cevap verebilirseniz sevinirim...

:1shok:niye kimse cevaplamıyor anlamadım.herkesin bu konudan şikayetçi olduğunu düşünüyordum ama bir benmişim sanırım.......:uhm:

ben cay kasıgı ile alıstırdım ilk dönemde plastik kasıklarını görünce aglamaktan kusuyordu simdi anne surup ver diyor

bir kac tavsiye kulak promlemi burun tıkanırsa arkaya dogru akar öyle beslerseniz hepsi üst solunum yolu enfeksiyonu oldugundandolayı kulakta sorun oluyor nezle gibi bir durum oldugunda mümkün oldugunca burun acıcılar kullanın ben kızlarımda serum fizyolojik kullanıyorum birde antibiyotikler bir taraftan yapıyorsa bir tarftan yıkıyor ben 4 aydır filan vermiyorum artık peditus kullanıyorum grip oldugunda öksürükte cok faydası oluyor vikis öksürükte yatarken muhakkaksür cok iyi oluyor birde saf zeytin yagı oda cok faydası oluyor ben artık antibiyotik kullanmaktan bıkmıstım artık faydasıda olmuyordu ama bu tedavi yöntemleri cok faydası oluyor hastalıgın ilk gününden baslarsan 3 günde filan geciyor gecmis olsun

canım yazını yeni fark ettim.bu sorunu bende yaşıyorum.benim kızım doğduğundan beri şurup sevmiyor.
doktora danıştım sevdiği bi şeyin içine koyabilirsin dedi.yani ben bebekliğinden beri şurubu mecburen meyva suyu gibi şeylere koyarak içiriyom canım.

Ben şiringa Dahil Herşeyi Denedim.ben Kizima ŞURUBU Içmesine Içiriyorum Ama Aninda Hiç Yutmadan Kusuyo.doktorlar Mecbur Kaldiğim Için KENDİLERİ DİYOLAR Bİ ŞEYİN İÇİNE KARIŞTIR VER DİYE.
AMA CANIM SEN ŞIRINGAYLA İÇİREBİLİYOSAN DAHA İYİ BEN MECBURUM.

benim kızıma da doğduğundan beri şurup içirmekte zorlanıyorum doktor vereceğin miktarı şırıngaya çekip ver dedi biraz biraz içiyor ağzından giden kar bazende yediği kaşık mamasının içine yiyeceği kaşığın içine kartıştırıyorum yarı içine yarı dışına gidiyor bakalım daha nasıl sürdüreceğiz tat almalrı geliştikçe şurup içeceklermi oda belirsiz

bazen benim kızımda şurup içmekte zorlanıyorum fakat güzellikle konusarak yada o içerse ben içecegimi söylüyorum ama bişekilde içiriyorum surubun meyve suyuna katmadan vermeliyiz sütü
asla karıstırmayın çünkü süt şurubun etkisini kaybettiriyor ben şurup içirdiğim zaman arkasında ancak yarım saaat sonra süt veriyorum

Valla o kadar zorki benim kızım 29 aylık kesinlikle şurup içiremiyorum. Kızım bugün öksürmeye başladı ilk günden peditus vereyim dedim meyve suyuna koydum anladı içmedi şırıngayı da çöpe attım eskimişti. burnu da akmaya başladı serum fizyolojik de kabul etmiyor. Çok zor çocuklarla uğraşmak.

X