- 9 Nisan 2024
- 126
- 17
- 13
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
-
Hayırlı geceler bu saatte yazıyorum çünkü huzursuzum ve uykularım kaçıyor. Elhamdülillah evladimin bir sağlık sorunu yok. Rabbim hasta olup şifa bekleyen bütün hastalara başta hasta çocuklar olmak üzere hepsine kalıcı şifa versin. Benim bu korkularımı lütfen şımarıklik olarak algılamayın. Benim 6 yıl çocuğum olmadı sonra rabbim çok aratmadan evlat sahibi yaptı bizi çok şükür. Öncesinde babam ve eşimin sağlık sorunları oldu şükür şimdi iyiler ama bende travma oldu şuan çocuğum için durduk yere endişeleniyorum sonra içime huzursuzluk korku giriyor anksiyetem tutuyor. Sizler sakin misiniz? Ve bunu nasıl başarıyorsun
Rabbim esirgesin yazmaya dahi korkuyorum . Örneğin Instagram keşfette gezinirken hasta bir çocuk görsem o günün düşünmekten zehir oluyor. Anın tadını çıkaramiyorum. Bu sene okula başladık 2 gün iyi, 3. Gün öksürük burun akıntısı başlıyor ara ara bu bile.bunaltiyor beni neden böyle oluyor bağışıklık güçlendirici neler yapabilirim diye kafayı yiyorum
Çok geçmiş olsun evet bilinç altında var travmalar bir süre antidepresan kullandım ama pek faydası olmadiablam ve ben seneler önce arabadayken, birden bir araba yandan bize carpti. Bizim sucumuz yoktu, ama haftalarca ondan sonra tedirgindim arabadayken. Her yerde potansiyel kaza görüyordum. Sizin ki de biraz öyle olmus hastaliklarla ugrastiktan sonra. Rabbim esirgesin herkesin evladini
Kötü düşünüp hamileliğinizi zehir etmeyin tadını çıkarın ... Bunu söylüyorum ama bende tıpkı sizin gibi doğurup şöyle bir kucağıma alsaydim saglikla çok iyi olacağım diyordum. Dogurunca bu sefer ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünüyor insan .. biraz vesvese bu farkındayım ama elimde değil. İnanın kardeş yapma fikrini sildim aklımdan bir daha hamilelik stresi yasayamam sanıyorum. Umarım siz duzelirsiniz ama bence sizi yoruyorsa bu durum psikoterapi eşliğinde devam edin doğuma kadar en azından. Ben o an düşünemedim kimse de akıl vermedi sağolsunlar..Ya ben daha dogmadan boyleyim. Durduk yere endise icindeyim, kendimi de uzuyorum. Hergun aklima birsey geliyor, Allah vermesin ya hasta olursa ya bir sorunu olursa diye oturup agliyorum. Dogunca gecer diye dusunuyordum ama sizde de gordugum kadariyla dogunca da gecmiyor demekbir psikolojik destek almak iyi gelecektir. Cok kotuyu dusununce de o enerjiyi yaymis oluyoruz. Kotuyu cagirmamak lazim.
Evet bu sene okula başladı çocuğum. Sık sık hasta olması da tetikledi anksiyetemi sanırım. Buna şükür rabbim beterinden korusun tabii .. Allah yardımcımız olsun gerçekten zor bir durumBende sizin gibiydim anksiyeteden kaynaklı, okula başlayip 3 gün düzgün beş gün hasta gezmeye başlayınca dermansız dert değil sonuçta diye düşünmeye başladım.
Korkunuzun üzerine gitmediğiniz sürece aşamıyorsunuz.
Pandemi dönemi mesela herkes maskesini atmıştı ben hala kızımla sokakta bakkalda markette herkes vebalı gibi maskeyle geziyordum mantığı devreye sokunca işler yoluna giriyor en azindan bende oyle oluyor
O da kötü birşey ya çocuğu da sıkarsınız böyle sürekli üstüne düşerek bence psikolojik destek alın siz faydası olacaktır yoksa geçmez böyle ömürHayırlı geceler bu saatte yazıyorum çünkü huzursuzum ve uykularım kaçıyor. Elhamdülillah evladimin bir sağlık sorunu yok. Rabbim hasta olup şifa bekleyen bütün hastalara başta hasta çocuklar olmak üzere hepsine kalıcı şifa versin. Benim bu korkularımı lütfen şımarıklik olarak algılamayın. Benim 6 yıl çocuğum olmadı sonra rabbim çok aratmadan evlat sahibi yaptı bizi çok şükür. Öncesinde babam ve eşimin sağlık sorunları oldu şükür şimdi iyiler ama bende travma oldu şuan çocuğum için durduk yere endişeleniyorum sonra içime huzursuzluk korku giriyor anksiyetem tutuyor. Sizler sakin misiniz? Ve bunu nasıl başarıyorsunuz?
2.sinifta azaliyo hastaliklar aslinda hasta olmalari iyi bisey bagisikliklari gucleniyo merak etmeyin bir sey olmaz.Evet bu sene okula başladı çocuğum. Sık sık hasta olması da tetikledi anksiyetemi sanırım. Buna şükür rabbim beterinden korusun tabii .. Allah yardımcımız olsun gerçekten zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?