- Konu Sahibi suedanurum
selam geçen sene kış aylarında kızımın horladğını farkettim hatta bi ara uykudan uandıracak kadar nefes almada güçlük çektiğini gördük.ağlayarak uanmaları vardı nefes alaamadığı için.doktora götürdük burnunda et olduğu çıktı rönntgenlerde ..röntgene ne gerek var eve gelince röntgen filmini eşleştirdim burun deliğine baktım ki cim parmağımın yarısı kadar bir et tıkamışşş bir deliğini..arada doktorlarrr derken amaliyat dediler.burada yanlız olduğumdan kayınvalidemlerin olduğu şehre gittim orda kolay olur dedikleri için.fakat ordaki doktor da : şuan büyüme çağında bekleyelim alınsa bile burun eti tekrarlar yeniden çıkar.ilerde o etin küçülme olanağı var kendi kendine küçülür erir.. dedi.doktordan bıkmış biri olarak bidaha doktora gitmedim ama eskisi kdar nefeste zorluk ağlama horlama yok.arada bir var tabi horlama ve ağız açıklığı.benim sorum şu:kızım 3.5 yaşında burun etini aldırınca yeniden çıkarmı rastladınzmı böyle bişeye...erir zannıyla gitmiyoruz doktora aslında kızımın şikayeti azaldığı için gitmiyoruz...açocuğunu burrun eti ameliyatı yaptıran varmı ?