• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunun burnunda et olan varmı?Ya da burun eti ameliyatı ettiren?

suedanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
67
0
86
İstanbul
selam geçen sene kış aylarında kızımın horladğını farkettim hatta bi ara uykudan uandıracak kadar nefes almada güçlük çektiğini gördük.ağlayarak uanmaları vardı nefes alaamadığı için.doktora götürdük burnunda et olduğu çıktı rönntgenlerde ..röntgene ne gerek var eve gelince röntgen filmini eşleştirdim burun deliğine baktım ki cim parmağımın yarısı kadar bir et tıkamışşş bir deliğini..arada doktorlarrr derken amaliyat dediler.burada yanlız olduğumdan kayınvalidemlerin olduğu şehre gittim orda kolay olur dedikleri için.fakat ordaki doktor da : şuan büyüme çağında bekleyelim alınsa bile burun eti tekrarlar yeniden çıkar.ilerde o etin küçülme olanağı var kendi kendine küçülür erir.. dedi.doktordan bıkmış biri olarak bidaha doktora gitmedim ama eskisi kdar nefeste zorluk ağlama horlama yok.arada bir var tabi horlama ve ağız açıklığı.benim sorum şu:kızım 3.5 yaşında burun etini aldırınca yeniden çıkarmı rastladınzmı böyle bişeye...erir zannıyla gitmiyoruz doktora aslında kızımın şikayeti azaldığı için gitmiyoruz...açocuğunu burrun eti ameliyatı yaptıran varmı ?

benim kızım gecen nisan ayında ameliyat oldu yani tam 2 yaşında canım. doktorlar daha iyi bilir ama ilerlerse kulağa kadar zararı dokunuyor. bizimki artık hiç nefes alamıyordu. gece başında bekleyip ağzını açıyorduk kapanırsa mosmor oluyordu. konuşması anlaşılmıyordu lokmayı çiğneyip yutana kadar nefes nefese kalıyordu. en kötüsüde gece büyük bir çığlıkla uyanıyordu. bizede söyledi tekrarlayabilir 6 yaşına kadar diye. şuan yine horluyor ama doktora ulaşamadık profesör olduğu için toplantısı vs. ulaşamadık. ihmal etme yinede kulağa pil takıyorlarmış çok ilerlerse. arkadaşın çocuğunada küçük diye yapmamışlar kızımla aynı yaşta ve 1 ay sonra ameliyat oldu. sonra bize denk geldi bizim yaptırdığımızı duyunca oda aynı doktora yaptırdı ama onunki kulağa hasar vermiş. biz 3 saatte çıktık hastaneden. ve sargısı felan olmuyor aynı girdiği gibi çıkıyor bir kaç gün burnu kanlı akıyor ve bazı harfleri genizden konuşuyor ama geçiyor sonra tabi . 4 gün sonrada normal yemeye başlıyor enerjisinden hiçbirşey kaybetmiyor şükür.başka doktorada götür bence. biz ankara gazi hastanesine götürmüştük.çok şükür rahatladı yavrum ama yine horluyor tekrar götürcez.

bazı hastanelerde yapmaya cesaret edemedikleri için bekleyin felan diyor. kırıkkaledeyim ben ve burada hiçbir doktor bakmadı küçük diye. onunda rahat nefes almaya hakkı var belkide tekrarlamıcak o bile kesin değil demişti bize doktor ama bizimki tekrarladı sanırım. yarım yamalak nefesle insan nasıl yaşayabilirki... inşallah tez zamanda düzelir minik acil şifalar diliyorum

selam geçen sene kış aylarında kızımın horladğını farkettim hatta bi ara uykudan uandıracak kadar nefes almada güçlük çektiğini gördük.ağlayarak uanmaları vardı nefes alaamadığı için.doktora götürdük burnunda et olduğu çıktı rönntgenlerde ..röntgene ne gerek var eve gelince röntgen filmini eşleştirdim burun deliğine baktım ki cim parmağımın yarısı kadar bir et tıkamışşş bir deliğini..arada doktorlarrr derken amaliyat dediler.burada yanlız olduğumdan kayınvalidemlerin olduğu şehre gittim orda kolay olur dedikleri için.fakat ordaki doktor da : şuan büyüme çağında bekleyelim alınsa bile burun eti tekrarlar yeniden çıkar.ilerde o etin küçülme olanağı var kendi kendine küçülür erir.. dedi.doktordan bıkmış biri olarak bidaha doktora gitmedim ama eskisi kdar nefeste zorluk ağlama horlama yok.arada bir var tabi horlama ve ağız açıklığı.benim sorum şu:kızım 3.5 yaşında burun etini aldırınca yeniden çıkarmı rastladınzmı böyle bişeye...erir zannıyla gitmiyoruz doktora aslında kızımın şikayeti azaldığı için gitmiyoruz...açocuğunu burrun eti ameliyatı yaptıran varmı ?

gecmis olsun canim yas olarak bilemiycem ama iyi bir doktora goster maddi durumunu bilmiyorum ama sana onerebilecgeim doktor var prof istersen muayene ettir bir ona kbb konusunda 1numara

bmerhaba canim bisey daha paylasmak istiyorum ama yanlista hatirliyor olabilirim ben iki sene oldu cunki benimde bebeklik doktorummus bronsitten kurtarmis adam beni yabanci bir adam yahudi galiba ablamin cocugunu goturmustuk osmanbeyde 2sene oluyor bastan asagiya soyuyor muayene ediyor adam eliyle ne oldugunu anliyor ve ablamin cocuguda 3yasindaydi ondada genizeti cikti surekli sik sik hasta olurdu tam ne zaman yapildigi hatirlayamiyorum 6yasindan sonrami dedi 5yasindan sonrami dedi oyle bisey dedi galiba emliyat icin ve yardimci kurler vermisti ona ilacla sukadar icir ara ver sunu yap bunu yap diye gercekten iki senedir cocuk hastalanmiyor sik sik adamin adini kardesime sorucam hatirlayamiyorum anneme sorsun onda gotur istersen cocuk doktoru

bmerhaba canim bisey daha paylasmak istiyorum ama yanlista hatirliyor olabilirim ben iki sene oldu cunki benimde bebeklik doktorummus bronsitten kurtarmis adam beni yabanci bir adam yahudi galiba ablamin cocugunu goturmustuk osmanbeyde 2sene oluyor bastan asagiya soyuyor muayene ediyor adam eliyle ne oldugunu anliyor ve ablamin cocuguda 3yasindaydi ondada genizeti cikti surekli sik sik hasta olurdu tam ne zaman yapildigi hatirlayamiyorum 6yasindan sonrami dedi 5yasindan sonrami dedi oyle bisey dedi galiba emliyat icin ve yardimci kurler vermisti ona ilacla sukadar icir ara ver sunu yap bunu yap diye gercekten iki senedir cocuk hastalanmiyor sik sik adamin adini kardesime sorucam hatirlayamiyorum anneme sorsun onda gotur istersen cocuk doktoru

ablamin kizindada laktoz alerjisi var karni sisiyordu adam hic bisey demeden anladi biz soka girdik karcigere vurabiliyor edi tahlil falan istedi o cocuk doktoru yani bastan asagiya ne olduguna bakiyor oglunada ist egeniz eti dedi sik sik hasta olur bu ocuck dedi gercekten oyleyi yani

benim yeğenimde bugün ameliyat olmuş geniz etinden ayrıca kulağında sıvı birikimi olduğu için tüpte takıldı. henüz 3 yaşında,endişe ederim diye söylememişler bana şimdi öğrendim, sesini duydum gayet iyi hatta bu akşam veya yarın çıkıcakmış hastaneden basit bir ameliyat zaten bende 6 yaşımda olmuştum hatta tekrarladı 12 yaşımda bidaha oldum. 2 yaşından büyükse bence beklemeyin yaptırın, yeğenimde iştahsızlık sorunu var hiçbişey yemiyor ablamın psikolojisi bozuldu artık bende ameliyattan önce öyleymişim ameliyattan sonra düzelmiş bilginiz olsun sevgiler.

benim yeğenimde bugün ameliyat olmuş geniz etinden ayrıca kulağında sıvı birikimi olduğu için tüpte takıldı. henüz 3 yaşında,endişe ederim diye söylememişler bana şimdi öğrendim, sesini duydum gayet iyi hatta bu akşam veya yarın çıkıcakmış hastaneden basit bir ameliyat zaten bende 6 yaşımda olmuştum hatta tekrarladı 12 yaşımda bidaha oldum. 2 yaşından büyükse bence beklemeyin yaptırın, yeğenimde iştahsızlık sorunu var hiçbişey yemiyor ablamın psikolojisi bozuldu artık bende ameliyattan önce öyleymişim ameliyattan sonra düzelmiş bilginiz olsun sevgiler.

canım geçmiş olsun..bilmiorum şuan muallaktayız.. demek iştahsızlığı bundan oluyor:((
kulağına baktırdım 8 ay evvel şükür ii çıktı maşallahımız var ama sanırım bu et tekrar büyümeye mi başladı anlamadık...

Back