Bebek Beslenmesi Çocuğunun bağışıklık sistemi güçlendirmek için keçi boynuzu özü kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nayko_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
654
114
123
Kocaeli
Arkadaşlar oğlumda alerjik bronşit var ve sık sık hastalaniyor Bu sene okula başladı geçtiğimiz senelere göre bu seneyi daha rahat geciriyoruz ama demir eksikliği ve boğaz enfeksiyonu geciriyoruz sık sık. Bugün ilimizin yerel gazetesinde keçiboynuzu özü ile ilgili bir yazı vardı dikkatimi çekti.Kullanan var mı yada faydasını duyan bilen?

ben keçiboynuzu pekmezi yediriyorum dönüşümlü olarak normal pekmez ve balda veriyorum tabi.

Bu saydiklarinizi bende yediriyorum ama alerjimizde olduğu için keci boynuzu alerjiye de faydaliymis ekstra bunu da denesem mi acaba diye düşünüyorum bi fikir edineyim dedim ama kullanan yada bir bilgisi olan yok sanırım

ben kullanmadın ama bır arkadsım kendısı ıcın kansızlıga kullanmış memnun kalmıştı.bırde ibrahım saracoglu boogaz enfeksıynuna ada çayını kullanın demşti bende oğluma oda cok bogaz enfeksıyonu gecırıyor, ada cayı içırıyorum,gargara yaptırıyorum gerçekten antıbıyotıksız atlatıyoruz.bagışıklıgı güçlensın dıyede sadece kış mevsımınde balık yagı verıyorum

keçiboynuzu pekmezinin bronşite iyi geldiğini ben bu forumdan birinden duymuştum,hatta organik bir marka kullanıyordu kendisi,çok memnundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…