Çocuğunu güvenlik kemerle gezdiren yabancı anne

kucukkurbaga04

okuryazar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
4.536
2.585
178
Bu fotoğraf Bodrum’da çekildi
Bodrum’da bir annenin çocuğunu gezdirme biçimi dikkat çekti. Çocuğunu 2 metrelik güvenlik kemeriyle gezdiren anne görenlerin dikkatini çekti.
link : http://www.milliyet.com.tr/bu-fotograf-bodrum-da-cekildi/gundem/detay/1877012/default.htm

Bodrum’da yabancı bir anne, çocuğunun sırtındaki maymun oyuncağa güvenlik kemeri bağladı.

İpin bir tarafını bileğine geçiren anne, çocuğunu geziye çıkardı.

Şehir merkezinden sahile kadar çocuğunu bu şekilde götüren anne, kalabalığın içerisinde kayboldu.

$bu-fotograf-bodrum-da-cekildi-4332621.Jpeg

Son düzenleme:
bir dönem çok eleştiriliyordu güvenlik kemeri ile çocuğunu gezdiren anneler, köpek mi taşıyor yanında diye, e kadının yabancı olduğu da düşünülürse çok mantıklı, özellikle bu zamanda.

anne korkusu işte, kaybolan o kadar çocuktan sonra çok ilginç bir davranış değil :68:

Anne olmadigim icin o koruma duygusunu anlayamam. Ama bana suan bile mantiksiz gelmedi. Kadin aciyor tv yi goruyor haberleri. Cok haksiz degil. Ayrica deniz kenarindalar cocuk hareketliyse onlem almis.

Iyi yapmis, heleki son olaylardan sonra hicte yadirgamadim :ssz:
Aslinda keske bi de cocuklar ve aileleri icin özel ufak bi gprs aleti fln ciksa, cocuklarin üstüne görülmeyecek
ve rahatsiz etmeyecek biyerlerine ignelense, cocuk kayboldugu zaman sip diye görebilse aileleri nerde olduklarini.
Neleri düsünür olduk valla :51:

Kötü niyetli kişilere karşı bir önlemden çok, hareketli çocuk + kalabalık ortam/yoğun trafik gibi çocuğun bir anda fırlayıp gözden kaybolabileceği durumlarda kullanılıyor bu kemerler. Görüntü olarak itici olabilir ama bence mantıklı. Elinden tutup çekiştirmeye göre daha fazla özgür alan sağlıyor çocuğa. Yine elinden tutmaya göre daha dengeli bir yürüyüş imkanı sunuyor.

3-4 yaşında çocukları bile sokakta oynasın diye tek başına sokağa salan bir millet olduğumuz için dikkat çeker tabi...

Yadırgamamak lazım, o yaşlarda hareketli çocukları dışarıda zaptetmesi çok güç...

bana çok mantıklı geliyor bu kemerler.hem çocuk özgür oluyor hem kaybolma korkusu yok:34:

bence cok mantıklı 3 tane kücük cocugunuz oldugunu düsünün hangisinin elini tutacaksınız
takın hepsine kemerleri oh gezin rahat rahat
ben de yapmayı düşünüyorum böyle kim ne derse desin
cocugumun kaybolma riskini göze almaktansa
dalga gecsinler

Back