Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

Sadece kendini rezil etmiş. Size de ders olmuştur. Bir daha göreviniz haline gelecek şeyleri yapmazsınız. Bak eline sağlık bu zamana kadar ilgilendin dememiş. Suçlu çıkarmış sizi

Berbat bir insandan kurtuluyorsunuz gözünüz aydın.

Kadın deli herhalde.
Hiç taviz vermeyin. Ne yapıyorsa yapsın, baksın basınının çaresine.

Eşiniz ne kadar bilinçli, bende başkasının çocuğunun sorumluluğunu almayı yanlış bulurum.Eşinizi sebep göstererek durumu anlatın, artık bakamayacağını bilsin.Suistimal ediyor arkadaşınız.Konuşmaktan başka çareniz yok.Birde mesai saatinden sonra kendi eşi bakamıyor mu

Pislik ya. Ne ahlaksız ne utanmaz insanlar var

Kesinlikle çok haklısınız kimsenin eşi çocugu sizin eşinizden değerli değil

Yani kusura bakmayın o zaman ama, böyle devam etmeye mahkumsunuz o halde. Bu samimiyeti suistimal eden biri var karşınızda, e siz de dile getiremem diyorsunuz, o halde tolere etmekten başka çare kalmıyor ki

Ağladı, ağladı, ağladı. Ben sana ne yaptım çocuğum sana ne yaptı vs dedi bağırdı çağırdı milleti başımıza topladı.
Ayyy çirkef
mecbur muymuşsunuz?
taraflar arasinda sözleşme mi var?
Veya bakmanizi gerektirecek bir minnet duygusu, o bile insanlik icin elzem durumlarda belki.
Kadin bunu resmen sizin gorevinizmiş görüyordu demek ki.
Simdi bunu yapan kadin, Allah muhafaza sizdeyken çocuğun basina bir kaza gelse neler yapar?

Yani kusura bakmayın o zaman ama, böyle devam etmeye mahkumsunuz o halde. Bu samimiyeti suistimal eden biri var karşınızda, e siz de dile getiremem diyorsunuz, o halde tolere etmekten başka çare kalmıyor ki
Merhaba, konuştum pek anlayışla karşıladığını söyleyemeyeceğim ağlayıp üste çıkmaya çalıştı. Ama en azından söylemiş oldum pişman değilim

Ay ne şirret kadın. Neyse biliyorduk böyle olacağını. Bulmuş bedava bakıcı kaçırır mı sülük.

Merhaba, konuştum pek anlayışla karşıladığını söyleyemeyeceğim ağlayıp üste çıkmaya çalıştı. Ama en azından söylemiş oldum pişman değilim
Yorumları okuyamadım kusura bakmayın görmedim

Hiiiç oralı olmayın. İnsanlar çıkarlarına ters düştüğünüzde gerçek yüzlerini gösterirler işte.

Zorundasınız sanki. Asla geri adım atmayın. Bi kendisi Zeki sanki. Terbiyesiz ya gerçekten. Nefret ediyorum böyle kendini uyanık sanıp iyi niyetli insanları sömürenlerden.

Ay ne kadar ayip sey. Birak naparsa yapsin. Sanki coxugu yaparken sana danisti. Inan sirtindaki kamburdan kurtuldun. Yerinde olsam yuzune bile bakmam. Insanda azcik minnet olur

O konuşursa siz de konuşun, sanki sucluymus gibi alttan almayın sakın.

Yani kurtulmussunuz resmen. Tepkisi bile anormal.
Normal bir insan hadi yaptı etti. Bu tavır karşısında, bu zamana kadar yaptıkların için teşekkür ederim, der . Bakar basinin çaresine. En fazla hadi kirilsin( yersiz) mesafe koyar.

Arsızlığa geçmiş gene. Ağlıyorsa gözü çıksın. Ne bu drama ?

H
Kesinlikle çok haklısınız kimsenin eşi çocugu sizin eşinizden değerli değil
Hala anlamıyorum bu kadar şey olup biterken bu kadının kocası, çocuğun babası nerede? İnsan hiç mi sormaz karısına sen mesaiye giderken çocuk nerede diye? Karı koca 5xl filan herhalde. Sakın yumuşama, iş ortamında filan laf söylemeye kalkarsa da sessiz kalma, sen de anlat. Çirkeflik ve gözyaşının işe yaramayacağını görsün. Böylece geri çekilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…