Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

Zaten ben gittigim an onu göndereceklerinden o kadar eminim ki. Bugüne kadar benim yardımlarım sayesinde göze batmadı amirler tarafından işten kaytardığı, benim gidişim en çok onu sarsar o yüzden. Hep arkasını toparladım ama artık karışmayacagım. Özel sektörde olsa çoktan kapıya koyarlardı bence

Çok gıcık oldum bu insan musveddesine. İnsallah ettiğini bulur

Siz ne yapın edin gidin o birimden. Tez zamanda kurtulun diye dua edicem sizin için. Konuyu en başından beri takip ediyorum. Konuyu takip eden bunca kadının ahını aldı. Böyle kendi işini yaptırmak için her türlü zorbalığı yapanlardan o kadar tiksiniyorum ki. Sanki bana yapılmış kadar öfkelendim. Tüylerim diken diken oldu sinirden.
Allah bildiği gibi yapsın onu.

Üstünüze vazife olmayan hiçbir şeye dokunmayın, iş öğretiyoruz ayağına tatlı tatlı bi yıkıyorlar aklınız hayaliniz durur.

Zaten iş arkadaşlarıyla belli bir çizgiden daha samimi olmamak lazım. Hele ki amir pozisyonunda iken. Emir veremezsin, onu kırmamak için başkasının hakkına girebilirsin, karşıdaki kötü niyetliyse kullanılırsın. İtiraz etsen bin bir rezillik. En iyisi belirli bir sınır çerçevesinde konuşmak.

Birim değiştirmek değil de tayin alıp gitme şansınız yok mu sizin yada eşinizin? Bu kadınla uğraşılmaz arsızın biri olan sizin sinirlerinize olur sadece
Malesef şuan için öyle bir durum yok, bir kaç sene daha buradayız. Ama sürekli kalmayacağız ilerleyen dönemde tayin istemeyi düşünüyoruz kadroya geçtikten sonra

Cimerden mobbing şikayeti yapın. Madem yazılı olarak veriliyor siz de isim vererek burada yazdığınız gibi açıklayın. Zaten iş yükünüzü arttırmışlar daha ne yapacaklar?

Cimerden mobbing şikayeti yapın. Madem yazılı olarak veriliyor siz de isim vererek burada yazdığınız gibi açıklayın. Zaten iş yükünüzü arttırmışlar daha ne yapacaklar?
Aslında rapor bişey olmadan keyfe keder bir personeli diğerinin sırtına bindiremezler, ama pek çok memur başım ağrımasın, özel sektör sanki burdan iyi mi diye boyun eğiyor, ne gerek var? Aynı maaşı alıyoruz ama onlar yan gelip yatıyor böyle saçmalık olmaz.

Kamuda her türlü haksızlığı yazılı olarak gerek cimer gerek evraktan geçirilmiş dilekçeyle bildiren kazanıyor. Amirler de onlarla uğraşmamak için ayaklarını denk alıyor. Burada madem iş yazılı geliyor, diğer işçinin görevleri ile kıyaslamak çok kolay. Konu sahibinin dediği gibi bir uçurum varsa amir de açıklama düşünür.

Aynen onu diyorum. Korkmamak lazım. Enayi yerine konmaktan kötüsü yok.

Çocuk çok büyük sorumluluk, kabul etmeyin lütfen. Yarın öbür gün bir şey olursa Allah korusun, siz suçlu olursunuz. Açıkça konuşun ve bu sorumluluğu almak istemediğinizi söyleyin

Direk şunu söyleyin hiç ezilip büzülmeyin emanet çocuk sonuçta korkuyo eşim ve senin yerinede işe gidince eşim onu ihmal ettiğimi sorumluluklarımı ihmal ettiğim için huzursuz oluyoruz. Çocuğuna bakıcı tut işe gideceğin zaman iş içinde gidemiyosan başka birine iş için paralı rica et. Gerçekçi konuşmak zorumdayım iki arada bi derede kalmaktan bıktım seni idare edicem diye evliliğim sallantıya girdi deyin. Eşim kızıyor diyin topu ona atın çekinir bence

Ayy gidiyorum geliyorum bu konuya sinir oluyorum. Size üzülüyorum konu sahibi. Yerinizde olsam amirinden o arkadaşa bu işte parmağı olan kim varsa yanına bırakmaz bir güzel uğraşırdım. İşyerinde huzur yoksa kimseye olmamalı. Bir kişiye yüklenmek olmaz.
Eskiden böyle biriyle çalışırdım. Kız beceremiyora yatıp her şeyi yanlış yapardı. Dönüp dolaşıp o iş bana gelirdi. Elinde kahve fincanı dedikoduya koşardı o da. Kuyumu kazarken en son o kuyuya kendi düşmüştü
Kendi kendini bitirdi benim için daha iyi bir kurtuluş olamazdı
Darısı başınıza diyorum.

Bende devlet memuruyum
Fizik tedavi aldim diye görev yerim değişti bu biraz bahane idi siyasi kaygılar vardı birtek benim oda ile ugrasmamislardi
Gittiğim birimde bir iş lafı dolandı, tek bir şey söyledim tık diye kesildi.
O işi bana yaptırması için benim dilekçe ve işlemleri + 1500tl maaş gerekiyordu
4 ay boyunca dosya kaldirsam bu hafta bakın hafta diyorum çalıştım saydım yapabiecegm iş yoktu keşke yine orda olsam
Durumunuzu özel msj atarsanız yardım ederim bir bakalim ne yapmislar

Açıkça rahatsız olduğunuzu dile getirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…