- 19 Mayıs 2020
- 46.463
- 207.916
-
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
Yalan söylüyor.Arkadaşlar geçen gün hatırlarsanız aradığında acmamistim. Bugün dediki esi ile tartismis o gün çocuğunu alıp bana gelecekmis. Saat 22.00da aramisti beni o saatte insan insana oturmaya gider mi üstelik eşim de evde bunu bildiği halde. Sen açmadın bende dışarı çıktım dedi bende dedim benim eşim rahatsiz olur eşim misafir sevmiyor biri gelsin gitsin istemiyor eve kusura bakma dedim. Hala daha mecbur gelecektim acsan diyo. Vallahi cildirmalik ya delirtecek beni bu kadın. Gelme deyince insan ne anlar saka gibi gercekten cildirdim sinirden tüm gün ağrılar girdi başıma
Bu kadın normal değil.Arkadaşlar geçen gün hatırlarsanız aradığında acmamistim. Bugün dediki esi ile tartismis o gün çocuğunu alıp bana gelecekmis. Saat 22.00da aramisti beni o saatte insan insana oturmaya gider mi üstelik eşim de evde bunu bildiği halde. Sen açmadın bende dışarı çıktım dedi bende dedim benim eşim rahatsiz olur eşim misafir sevmiyor biri gelsin gitsin istemiyor eve kusura bakma dedim. Hala daha mecbur gelecektim acsan diyo. Vallahi cildirmalik ya delirtecek beni bu kadın. Gelme deyince insan ne anlar saka gibi gercekten cildirdim sinirden tüm gün ağrılar girdi başıma
Yooo normal. Gayet normal bir bedavacı. Normal çakal.Bu kadın normal değil.
Allah boyle normallerden uzak tutsun bizleriYooo normal. Gayet normal bir bedavacı. Normal çakal.
Bence kafayı yemiş ya. Bilmiyorum bu kadar da olmazYooo normal. Gayet normal bir bedavacı. Normal çakal.
O kadar da size mecbur değilmiş bakın siz tel ve kapıyı açmayınca dışarıda vakit geçirmiş. Sürekli "sana mecburum bilemezsin" modunda şansını deniyor ya deli karıArkadaşlar geçen gün hatırlarsanız aradığında acmamistim. Bugün dediki esi ile tartismis o gün çocuğunu alıp bana gelecekmis. Saat 22.00da aramisti beni o saatte insan insana oturmaya gider mi üstelik eşim de evde bunu bildiği halde. Sen açmadın bende dışarı çıktım dedi bende dedim benim eşim rahatsiz olur eşim misafir sevmiyor biri gelsin gitsin istemiyor eve kusura bakma dedim. Hala daha mecbur gelecektim acsan diyo. Vallahi cildirmalik ya delirtecek beni bu kadın. Gelme deyince insan ne anlar saka gibi gercekten cildirdim sinirden tüm gün ağrılar girdi başıma
Tabi ki bedava bakıcıyı o kadar kolay bırakmayacaktı.O kadar da size mecbur değilmiş bakın siz tel ve kapıyı açmayınca dışarıda vakit geçirmiş. Sürekli "sana mecburum bilemezsin" modunda şansını deniyor ya deli karı
Ay az da gururu olsaydı bu bayağı ömür törpüsü yüzsüz birşeyTabi ki bedava bakıcıyı o kadar kolay bırakmayacaktı.
Müsait olmadığınızı söyleyin bahane uydurun bence sonda zaten artık istemediğinizi anlar diye düşünüyorum. İnsanlar da şaşırmış yani sizin için demiyorum kesinlikle ama televizyonlarda neler görüyoruz aynı kanından canına bile neler yapıyorlar ben bu devirde kimseye bırakamam herhalde bide keyfi ohhh ne ala dünyaHerkese merhaba, konu başlığından anlaşılacağı üzere bir arkadaşım var çocuğunu her fırsatta bana bırakmak isteyen.
Aynı işyerinde çalışıyoruz ve iş gereği mesai saatinden sonra işe gitmemiz gereken durumlar oluyor tüm personel dönüşümlü olarak çalışıyoruz. Bu arkadaşım sıra kendine geldiği zaman ya çocuğunu getirip evime bırakıyor ya da benim yerime sen git diyor ve ben artık bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. Eşimde rahatsız oluyor özellikle gece geç saatlerde oldugunda haliyle rahatsız oluyoruz müsait olmayabiliyoruz.
Çocugunu bırakacagı ailesi vs yok ama işi kendi yerine gitmesi için bir başka arkadaşa ücret karşılığı yaptırabilir ben rahatsız oldugum dönemlerde sıra bana geldiğinde hep parayla yerime gidecek arkadaşa yaptırmıştım benim yerime git dememiştim kimseye bu şekilde.
Sormak istediğim kalbini kırmadan eşimin artık bu durumdan rahatsız olduğunu istemediğini nasıl anlatabilirim. Sanki çocuk benim çocuğumuş gibi rahatça bırakıp ya sen biraz baksanda ben gezmeye gitsem durumları yaşanmaya başladı ve ben haliyle artık kendimi kullanılmış hissediyorum. Eşim kimsenin çocuğunun sorumlulugunu almak istemiyor düşer kalkar bir yerine bişey olur diye.
Var mıdır bana bir çözümü olan, üç beş günlük bir şey değil eğer ses çıkarmazsam sürekli ben bu sorunla uğraşmak zorunda kalacagım bu sebeple idare edemiyorum. Hayır demenin kibar yolu nedir özellikle benzer durumu yaşamış kişilerden öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler
Ben inanın hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum ne desem laftan anlamiyor. Berk (oğlu) seni çok özledi diyor birde ne kadar istemiyorum desemde anlamazliktan geliyor. Psikolojim bozuldu valla artik numarami degistirmeyi düşünüyorum o dereceAy az da gururu olsaydı bu bayağı ömür törpüsü yüzsüz birşey
Valla en son bana bu yolu birakacak sabrimi deniyor. Acikcada söyledim misafir istemiyoruz evde diye daha ne diyebilirim gelme diyorum görüşmeyelim is dışında ben esimle vakit geçirmek istiyorum diyorum ama nafile anlamiyor. İnsan saat aksam onda birine oturmaya gider mi böyle bisey nasıl oluyor ben gercekten anlamiyorumKonuyu en basindan beri okuyorum da anlamadigim sey su. Niye kadina syrekli bahane sunuyorsunuz. Istemiyorum seninle muhattap olmak de gec yahu.
Benim de vardi boyle bir tanidigim en son wp dan bi karikatur attim bir de dedim ki karikaturun paspasida var onu da alicam sen gelirsen kapiya koymalik dedim bir daha konusmadi benimle. Sonra tasindi zaten. Paspasta su
Eki Görüntüle 3108302
Iste esimle vakit gecirmek istiyorum demeyeceksin, seninle vakit gecirmek istemiyorum diyeceksin. Net.Valla en son bana bu yolu birakacak sabrimi deniyor. Acikcada söyledim misafir istemiyoruz evde diye daha ne diyebilirim gelme diyorum görüşmeyelim is dışında ben esimle vakit geçirmek istiyorum diyorum ama nafile anlamiyor. İnsan saat aksam onda birine oturmaya gider mi böyle bisey nasıl oluyor ben gercekten anlamiyorum
Şuna desenize benden mi yaptın çocuğu, ben babası mıyım diye? Şeye benziyor ya, böyle ruh hastası eski eşler olur ya, eski eşinin hayatına tasallut etmek için çocuğu kullanır.Ben inanın hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum ne desem laftan anlamiyor. Berk (oğlu) seni çok özledi diyor birde ne kadar istemiyorum desemde anlamazliktan geliyor. Psikolojim bozuldu valla artik numarami degistirmeyi düşünüyorum o derece
Ben kibarca reddetmeye calisiyorum ama sanirim dediginiz gibi direk şahsına seni yada çocuğunu istemiyorum demem gerekIste esimle vakit gecirmek istiyorum demeyeceksin, seninle vakit gecirmek istemiyorum diyeceksin. Net.
Valla bende sanki cocuk bendenmis gibi hissetmeye başladım kendi cocugum olsa bu kadar üzerime kalırdı ancakŞuna desenize benden mi yaptın çocuğu, ben babası mıyım diye? Şeye benziyor ya, böyle ruh hastası eski eşler olur ya, eski eşinin hayatına tasallut etmek için çocuğu kullanır.
Ben olsam direk yüzüne karşı 'ya bi s***git' seninlemi uğraşacam derdim. Normalde küfür kullanmam ama bu tarz insanlar zorla hak ediyor.Arkadaşlar geçen gün hatırlarsanız aradığında acmamistim. Bugün dediki esi ile tartismis o gün çocuğunu alıp bana gelecekmis. Saat 22.00da aramisti beni o saatte insan insana oturmaya gider mi üstelik eşim de evde bunu bildiği halde. Sen açmadın bende dışarı çıktım dedi bende dedim benim eşim rahatsiz olur eşim misafir sevmiyor biri gelsin gitsin istemiyor eve kusura bakma dedim. Hala daha mecbur gelecektim acsan diyo. Vallahi cildirmalik ya delirtecek beni bu kadın. Gelme deyince insan ne anlar saka gibi gercekten cildirdim sinirden tüm gün ağrılar girdi başıma
İs dışında dışarda görüşelim dediğinde zaten ben dışarda görüşmek istemiyorum evimde vakit geçirecegim eşimle vakit geçirecegim deyip kibarca reddediyordum ama son dönemde artık çocuğuna bakmak zorundaymisim tribine girdiği icin artık yumusak konusmakta gelmiyor içimden. Net konusuyorum istemiyorum cocuguna bakamam sende gelme esim evde rahatsiz olur diyorum ama yok yani anlamiyor telefonu acmiyorum kapima dayaniyor. En son engelleyecegim o olacakIstemiyorum görüşmek deyin. Net olun. Daha da zorlarsan uzaklaştırma kararı alacağım deyin. Bu ne laf anlamaz kalın kafalı kadın yahu.
polise sikayet edin , kapima dayaniyor diye. Elinizde mesajlari kanitlar yok mu?İs dışında dışarda görüşelim dediğinde zaten ben dışarda görüşmek istemiyorum evimde vakit geçirecegim eşimle vakit geçirecegim deyip kibarca reddediyordum ama son dönemde artık çocuğuna bakmak zorundaymisim tribine girdiği icin artık yumusak konusmakta gelmiyor içimden. Net konusuyorum istemiyorum cocuguna bakamam sende gelme esim evde rahatsiz olur diyorum ama yok yani anlamiyor telefonu acmiyorum kapima dayaniyor. En son engelleyecegim o olacak