Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

Yalan söylüyor.

Bu kadın normal değil.

Konuyu en basindan beri okuyorum da anlamadigim sey su. Niye kadina syrekli bahane sunuyorsunuz. Istemiyorum seninle muhattap olmak de gec yahu.

Benim de vardi boyle bir tanidigim en son wp dan bi karikatur attim bir de dedim ki karikaturun paspasida var onu da alicam sen gelirsen kapiya koymalik dedim bir daha konusmadi benimle. Sonra tasindi zaten. Paspasta su

O kadar da size mecbur değilmiş bakın siz tel ve kapıyı açmayınca dışarıda vakit geçirmiş. Sürekli "sana mecburum bilemezsin" modunda şansını deniyor ya deli karı

O kadar da size mecbur değilmiş bakın siz tel ve kapıyı açmayınca dışarıda vakit geçirmiş. Sürekli "sana mecburum bilemezsin" modunda şansını deniyor ya deli karı
Tabi ki bedava bakıcıyı o kadar kolay bırakmayacaktı.

Müsait olmadığınızı söyleyin bahane uydurun bence sonda zaten artık istemediğinizi anlar diye düşünüyorum. İnsanlar da şaşırmış yani sizin için demiyorum kesinlikle ama televizyonlarda neler görüyoruz aynı kanından canına bile neler yapıyorlar ben bu devirde kimseye bırakamam herhalde bide keyfi ohhh ne ala dünya

Ay az da gururu olsaydı bu bayağı ömür törpüsü yüzsüz birşey
Ben inanın hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum ne desem laftan anlamiyor. Berk (oğlu) seni çok özledi diyor birde ne kadar istemiyorum desemde anlamazliktan geliyor. Psikolojim bozuldu valla artik numarami degistirmeyi düşünüyorum o derece

Valla en son bana bu yolu birakacak sabrimi deniyor. Acikcada söyledim misafir istemiyoruz evde diye daha ne diyebilirim gelme diyorum görüşmeyelim is dışında ben esimle vakit geçirmek istiyorum diyorum ama nafile anlamiyor. İnsan saat aksam onda birine oturmaya gider mi böyle bisey nasıl oluyor ben gercekten anlamiyorum

Iste esimle vakit gecirmek istiyorum demeyeceksin, seninle vakit gecirmek istemiyorum diyeceksin. Net.

Şuna desenize benden mi yaptın çocuğu, ben babası mıyım diye? Şeye benziyor ya, böyle ruh hastası eski eşler olur ya, eski eşinin hayatına tasallut etmek için çocuğu kullanır.

Şuna desenize benden mi yaptın çocuğu, ben babası mıyım diye? Şeye benziyor ya, böyle ruh hastası eski eşler olur ya, eski eşinin hayatına tasallut etmek için çocuğu kullanır.
Valla bende sanki cocuk bendenmis gibi hissetmeye başladım kendi cocugum olsa bu kadar üzerime kalırdı ancak sinirden gülüyorum vallahi, kadın ısrarla anlamamazliktan geliyor. 32 yaşında bir insanın laftan anlamamasini ben anlayamiyorum

Ben olsam direk yüzüne karşı 'ya bi s***git' seninlemi uğraşacam derdim. Normalde küfür kullanmam ama bu tarz insanlar zorla hak ediyor.

Istemiyorum görüşmek deyin. Net olun. Daha da zorlarsan uzaklaştırma kararı alacağım deyin. Bu ne laf anlamaz kalın kafalı kadın yahu.
İs dışında dışarda görüşelim dediğinde zaten ben dışarda görüşmek istemiyorum evimde vakit geçirecegim eşimle vakit geçirecegim deyip kibarca reddediyordum ama son dönemde artık çocuğuna bakmak zorundaymisim tribine girdiği icin artık yumusak konusmakta gelmiyor içimden. Net konusuyorum istemiyorum cocuguna bakamam sende gelme esim evde rahatsiz olur diyorum ama yok yani anlamiyor telefonu acmiyorum kapima dayaniyor. En son engelleyecegim o olacak

polise sikayet edin , kapima dayaniyor diye. Elinizde mesajlari kanitlar yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…