- 29 Eylül 2014
- 8.819
- 16.364
-
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
KK olarak heyecanla gelişmeleri takipteyiz, hepimiz nasıl dolmuşsak..Bişi dedi mi ptesi
Aynen hepimiz bekliyoruz ne oldu diye konuyu görünce geldim hemenKK olarak heyecanla gelişmeleri takipteyiz, hepimiz nasıl dolmuşsak..
Aynen hepimiz bekliyoruz ne oldu diye konuyu görünce geldim hemen
Bugün hiç konusu geçmedi aradım neden açmadın telefonu gibisinden bir şey demedi. Fazla muhatap olmuyoruz ilişkiyi daha resmi hale getirdim. Artık bana haber vermeden çıkıp gidiyor gelir misin diye sormuyor. Bu bile büyük başarı bence. Ama yinede zor durumda kalsa ilk aklına gelen ben olurum diye tahmin ediyorum bir süre daha arar yada kapıma gelirse açmamaya devam etmem gerekiyor. Aslında benim tepki verdiğimin tavırlı davrandığımın farkında ama anlamamazlıktan geliyor kendince. Hala açık kapı bırakma derdinde ama artık benden ona gerçekten fayda yokKonuyu göre geldi.
Konu sahibiiiii, huuuu
Herhangi bir derdi yok sadece ben çocugunun bakıcısıymışım gibi davranıyor, yoruluyorum bunalıyorum çocuktan deyip başından atma derdinde. Bende sabrımın sonlarındaydım ama taştım artık :)Ben gerildim resmen burada. Derdi neymis konustunuz mu?
Çok iyi gidiyorsunuz. Böyle böyle anlayacak. Bu arada yazıldı mi bilmiyorum ama ben çocuğun yaşını merak ettim.Herhangi bir derdi yok sadece ben çocugunun bakıcısıymışım gibi davranıyor, yoruluyorum bunalıyorum çocuktan deyip başından atma derdinde. Bende sabrımın sonlarındaydım ama taştım artık :)
Tam yaşını bilmiyorum ama 4 yaş civarı olabilir kreşe gidiyor çünküÇok iyi gidiyorsunuz. Böyle böyle anlayacak. Bu arada yazıldı mi bilmiyorum ama ben çocuğun yaşını merak ettim.
Sınırlarınızı koruyun kimsenin yükünü almak zorunda değilsiniz. Madem öyle bakıcı tutsun. Bana da arkadaşım ayy çok iyi anlasiyosunuz arada sana bıraksam temizlik flaan mi yaosam diye ağız araması yaptı yok valla canım ben kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alamam dedim. Siz de baştan öyle yapmaliydiniz. Ya canım yanlış anlamadan yoruluyorum bakamicam deyin ya da yalan uydurun çocuğun boğazına bir şey kaçtı aklım çıktı ne yapacam diye ben sorumluluk alamicam canım nolur kusura bakma falan de. Kuserse de kussun sizinle bunun için arkadaşsa artık olmasınHerkese merhaba, konu başlığından anlaşılacağı üzere bir arkadaşım var çocuğunu her fırsatta bana bırakmak isteyen.
Aynı işyerinde çalışıyoruz ve iş gereği mesai saatinden sonra işe gitmemiz gereken durumlar oluyor tüm personel dönüşümlü olarak çalışıyoruz. Bu arkadaşım sıra kendine geldiği zaman ya çocuğunu getirip evime bırakıyor ya da benim yerime sen git diyor ve ben artık bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. Eşimde rahatsız oluyor özellikle gece geç saatlerde oldugunda haliyle rahatsız oluyoruz müsait olmayabiliyoruz.
Çocugunu bırakacagı ailesi vs yok ama işi kendi yerine gitmesi için bir başka arkadaşa ücret karşılığı yaptırabilir ben rahatsız oldugum dönemlerde sıra bana geldiğinde hep parayla yerime gidecek arkadaşa yaptırmıştım benim yerime git dememiştim kimseye bu şekilde.
Sormak istediğim kalbini kırmadan eşimin artık bu durumdan rahatsız olduğunu istemediğini nasıl anlatabilirim. Sanki çocuk benim çocuğumuş gibi rahatça bırakıp ya sen biraz baksanda ben gezmeye gitsem durumları yaşanmaya başladı ve ben haliyle artık kendimi kullanılmış hissediyorum. Eşim kimsenin çocuğunun sorumlulugunu almak istemiyor düşer kalkar bir yerine bişey olur diye.
Var mıdır bana bir çözümü olan, üç beş günlük bir şey değil eğer ses çıkarmazsam sürekli ben bu sorunla uğraşmak zorunda kalacagım bu sebeple idare edemiyorum. Hayır demenin kibar yolu nedir özellikle benzer durumu yaşamış kişilerden öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler
Açıkca soyleyınHerkese merhaba, konu başlığından anlaşılacağı üzere bir arkadaşım var çocuğunu her fırsatta bana bırakmak isteyen.
Aynı işyerinde çalışıyoruz ve iş gereği mesai saatinden sonra işe gitmemiz gereken durumlar oluyor tüm personel dönüşümlü olarak çalışıyoruz. Bu arkadaşım sıra kendine geldiği zaman ya çocuğunu getirip evime bırakıyor ya da benim yerime sen git diyor ve ben artık bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. Eşimde rahatsız oluyor özellikle gece geç saatlerde oldugunda haliyle rahatsız oluyoruz müsait olmayabiliyoruz.
Çocugunu bırakacagı ailesi vs yok ama işi kendi yerine gitmesi için bir başka arkadaşa ücret karşılığı yaptırabilir ben rahatsız oldugum dönemlerde sıra bana geldiğinde hep parayla yerime gidecek arkadaşa yaptırmıştım benim yerime git dememiştim kimseye bu şekilde.
Sormak istediğim kalbini kırmadan eşimin artık bu durumdan rahatsız olduğunu istemediğini nasıl anlatabilirim. Sanki çocuk benim çocuğumuş gibi rahatça bırakıp ya sen biraz baksanda ben gezmeye gitsem durumları yaşanmaya başladı ve ben haliyle artık kendimi kullanılmış hissediyorum. Eşim kimsenin çocuğunun sorumlulugunu almak istemiyor düşer kalkar bir yerine bişey olur diye.
Var mıdır bana bir çözümü olan, üç beş günlük bir şey değil eğer ses çıkarmazsam sürekli ben bu sorunla uğraşmak zorunda kalacagım bu sebeple idare edemiyorum. Hayır demenin kibar yolu nedir özellikle benzer durumu yaşamış kişilerden öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler
Böyle dememiştim ama benzerini söyledim düştü çok ağladı dedim aman ağlasın çocuk bu düşer kalkar diyen birisi yani çocuk benim evimde düşse biyeri kanasa yada morarsa bişey olmaz der geçer aaa bu demekki çocukla ilgilenmemişte çocuğumun başına bu gelmiş demez kendisi de her an çocuguyla ilgilenen birisi değil çünküSınırlarınızı koruyun kimsenin yükünü almak zorunda değilsiniz. Madem öyle bakıcı tutsun. Bana da arkadaşım ayy çok iyi anlasiyosunuz arada sana bıraksam temizlik flaan mi yaosam diye ağız araması yaptı yok valla canım ben kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alamam dedim. Siz de baştan öyle yapmaliydiniz. Ya canım yanlış anlamadan yoruluyorum bakamicam deyin ya da yalan uydurun çocuğun boğazına bir şey kaçtı aklım çıktı ne yapacam diye ben sorumluluk alamicam canım nolur kusura bakma falan de. Kuserse de kussun sizinle bunun için arkadaşsa artık olmasın
Niye doğurmuş acaba bu kadar zora gelemeyecekse ilgilenmek zor gelecekseBöyle dememiştim ama benzerini söyledim düştü çok ağladı dedim aman ağlasın çocuk bu düşer kalkar diyen birisi yani çocuk benim evimde düşse biyeri kanasa yada morarsa bişey olmaz der geçer aaa bu demekki çocukla ilgilenmemişte çocuğumun başına bu gelmiş demez kendisi de her an çocuguyla ilgilenen birisi değil çünkü
İstenmeyen bir gebelikmiş evliliği kurtarmak adına..Niye doğurmuş acaba bu kadar zora gelemeyecekse ilgilenmek zor gelecekse
Tam bir cahil gerizekalı yaa. Ne kıro bir zihniyetİstenmeyen bir gebelikmiş evliliği kurtarmak adına..
Yani ne diyebilirim ki, sonucunda da böyle çocuk perişan oluyor işte. Anne ayrı kafada, baba bambaşka bir kafada olanda olayla alakasız bana olduTam bir cahil gerizekalı yaa. Ne kıro bir zihniyet
Set koymak da sizin elinizde yavaş yavaş koyuyorsunuz daYani ne diyebilirim ki, sonucunda da böyle çocuk perişan oluyor işte. Anne ayrı kafada, baba bambaşka bir kafada olanda olayla alakasız bana oldu
Kesin instagram da canım yavrum beni anne olarak seçtiğin için teşekkür ederim minvalinde analık hormonu basılmış postlar storyler falan paylaşıyordurYani ne diyebilirim ki, sonucunda da böyle çocuk perişan oluyor işte. Anne ayrı kafada, baba bambaşka bir kafada olanda olayla alakasız bana oldu
bana da bir şey olmaz dedi arkadaşım ama ben bu sorumluluğu alamam dedim. Bir gün oğlum düştü yüzüstü ben de burun konusunda çok takıntıliyim yaa burnu egilirse diye kulak burun boğaz a götürdüm hemenBöyle dememiştim ama benzerini söyledim düştü çok ağladı dedim aman ağlasın çocuk bu düşer kalkar diyen birisi yani çocuk benim evimde düşse biyeri kanasa yada morarsa bişey olmaz der geçer aaa bu demekki çocukla ilgilenmemişte çocuğumun başına bu gelmiş demez kendisi de her an çocuguyla ilgilenen birisi değil çünkü