Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

Başka bir şey olsa mesaj atardı. Şöyle bir sorun var diye. %99 çocuğa baktırmak içindi. İyi ki açmadınız o aramayı da kapıyı da. Ama gene şansını deneyecektir. Böylesi kolay kolay vazgeçmez.

Bir sey sorarsa net bir şekilde bakıcı tutmasını söyleyin. O çocuk senin, benim değil bakmak zorunda değilim, açık acik söyleyin anlamıyor çünkü.

Bende aynı şekilde bugün hangi yolla Musallat oldu diye takipteyim,nasıl bir yüzsüzlük nasıl bitmek bilmeyen bi taciz,evlerden ırak

cok haklisiniz ben olsam bende oyle ke dusunurdum. cocuktan sogumaniz normal zaten. normal olmayan o kadin. amirlerinizden korkmayin bu kadin daha huzursuz edecek sizi ozaman belli. bunla huzursuz olmaktansa amirlerle huzursuz ol

Üfff yılışık şey en haz etmediğim insan tipi.Amaçlarına hizmet etmeyince senden kötüsü yoktur.Uzak durma kararınızı hiç bozmayın

Resmen sizin de o çocuğa bakmakla yükümlü olduğunuzu düşünüyor.
İş yerinde aynı işi yapmamız gerekirken diğer iş arkadaşı kaytarıp üzerimize yıktığında hissettiğimiz duyguyu o çocuğuna bakmadığında hissediyor. Kollarından sarsıp o çocuk sadece senin demek istedim.

Bir sene boyunca buna katlanmışınız ve kadın bir teşekkür bile etmiyor. Ağlayıp mızmızlanmış ve yaptığınız iyiliği iyilik bile görmüyor. Hala şansını deniyor sizden geri dönüş almayınca trip atıyor. Yine şansını dönüyor. Asla taviz vermeyin verdiğiniz an yine aynı şeyler olacak. 10 sene baksanız çocuğuna bile size teşekkür dahi etmeyecek potansiyel

Alicaksin eline telefonu komşularım aradı kapıya gelmişsin hayırdır . Artık seninle görüşmek istemiyorum çocuğunuz agormek istemiyorum kapıma falan gelip durma diyeceksiniz muhtemelen yakınım hasta şart zurt bir yalan atıp gidecekti size .kapıyı açmamaniz zaten 10 numara .olmadi eşinin numarası varsa eşiniz arasın eşini gecenin bi yarisi evime geliyo hanersiz çocuğu bırakıyor istemiyorum desin.bence en kısa yol hemen bir mesaj atıp duş yakamdan gece gece KAP'a gelme senide çocuğunuzda istemiyorum derdim ahhajajaj .vallla ben bu kadarını beklemiyordum.kapiya gelmek ne ya pazartesiyi heyecanla bekliyorum ne olur yazin

Daha cumartesi gecesi ve pazar günü var. Bence pazartesi ye kalmaz kapıya dayanır.

Ya o konu da entetesandı. Noldu acaba? Takibe almamışım. Tüh.

Ya o konu da entetesandı. Noldu acaba? Takibe almamışım. Tüh.
Konu sahibi kiyafetleri ve altin kupelerini alacagindan emin gibi ama henuz gorusmediler. Bu arada kiyafetler hala uygulamada satista gorunuyor. Merakla takip ediyorum ben de

Konuyu sürekli okuyup geçiyordum. Sizin çocuk sahibi olma isteğiniz varmış inşallah Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip eder
Arkadaşınız için lügatımda harika küfürler var ama şimdilik bende kalsın en net tavırla hayır demeye devam edin bırakın kendini parçalasın yapacak bir şey yok

Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Eşinizin dediği mantıklı sizin yanınızdayız bisey olur suçlu siz olursunuz illa baska yakınları vardır yada cocuga bakıcı tutması gerekir çat kapı geldiğinde disari çıkacağız falan diyin aradığında musait olmadığınızı dinlenmek istediğinizi bahane çok önemli olan karşı tarafı anlaması benden tavsiye bakıcı tutsun bunu söyleyin eğer yakın arkadaşınız sa anlayışla karşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…