-
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
Belkide başka bir şey konuşmak için geldi bilemiyorum, merakta etmiyorum benden uzak olsun istiyorum artık. Ne derdini dinlemek istiyorum ne çocugunu görmek istiyorum ilişkimizi minimum seviyede tutmak istiyorum iş dışında muhatap olmasın benimle istiyorum
Bende aynı şekilde bugün hangi yolla Musallat oldu diye takipteyim,nasıl bir yüzsüzlük nasıl bitmek bilmeyen bi taciz,evlerden ırakBir bu konu, bir de ödünç verilen hamile kıyafetlerini satmaya çalışan arkadaşından dertli üyenin konusu beni benden aldı.
Fırsat buldukça bu iki konuya girip bakıyorum noldu? Diye.
Bu iki değişik kadın beni de aldı girdaplarına.
Çıkamayacağım diye korkuyorum.
cok haklisiniz ben olsam bende oyle ke dusunurdum. cocuktan sogumaniz normal zaten. normal olmayan o kadin. amirlerinizden korkmayin bu kadin daha huzursuz edecek sizi ozaman belli. bunla huzursuz olmaktansa amirlerle huzursuz ol4 4.5 yaş aralığında akıllı da bir çocuk ama sürekli geldiği için artık bıktım çocuktan da hoşlanmıyorum markette karşılaşıyoruz bazen ödüm kopuyor yüzüne gülsem peşime takılacak diye çocuğunda bir suçu yok haliyle biri ilgilenince sevilmek istiyor oyun oynamak istiyor istem dışı annesinden dolayı ondanda uzaklaştım son zamanlarda benim çocugum değil banane anası babası baksın diye düşünürken buluyorum kendimi, eskiden olsa hiç böyle değildim çikolata alırdım oyuncak alırdım çocuk sevinsin diye ama şuan içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor
Üfff yılışık şey en haz etmediğim insan tipi.Amaçlarına hizmet etmeyince senden kötüsü yoktur.Uzak durma kararınızı hiç bozmayınKonuyu güncelliyorum arkadaşlar yarım saat önce aradı beni açmadım, peşine mesaj atmış açabilir misin acil diye yine açmadım. Sonra binanın zili çaldı çaktırmadan baktım kapıdaki kendi arabası iki üç defa çaldı açmadım kapıdan dönüp gitti. Önemli birşey olduysa da artık bilmiyorum, o kadar dolmuşum ki merakta etmiyorum ne oldu diye sormaya hiç tahammülüm kalmamış
Alicaksin eline telefonu komşularım aradı kapıya gelmişsin hayırdır . Artık seninle görüşmek istemiyorum çocuğunuz agormek istemiyorum kapıma falan gelip durma diyeceksinizYani gerçekten böyle mi dememi istiyor anlamıyorum tavrımı net bir şekilde belli ediyorum yinede olmuyor. Anlaması için daha ne yapacağım bilemiyorum, gerçekten acil işi çıksa bile şuan yardım edesim gelmeyecek o hale getirdi beni tüm modumu düşürüyor sanki peşimde biri var tüm gün beni izliyor gibi hissediyorum, evde hangi odanın ışığı yanıyor diye bakar, arabam kapıda mı diye bakar, eşimin çalışma saatlerini araştırır bıktırdı beni yüz göz olacağız sonunda istemesemde
Alicaksin eline telefonu komşularım aradı kapıya gelmişsin hayırdır . Artık seninle görüşmek istemiyorum çocuğunuz agormek istemiyorum kapıma falan gelip durma diyeceksinizmuhtemelen yakınım hasta şart zurt bir yalan atıp gidecekti size .kapıyı açmamaniz zaten 10 numara .olmadi eşinin numarası varsa eşiniz arasın eşini gecenin bi yarisi evime geliyo hanersiz çocuğu bırakıyor istemiyorum desin.bence en kısa yol hemen bir mesaj atıp duş yakamdan gece gece KAP'a gelme senide çocuğunuzda istemiyorum derdim ahhajajaj .vallla ben bu kadarını beklemiyordum.kapiya gelmek ne ya pazartesiyi heyecanla bekliyorum ne olur yazin
Ya o konu da entetesandı. Noldu acaba? Takibe almamışım. Tüh.Bir bu konu, bir de ödünç verilen hamile kıyafetlerini satmaya çalışan arkadaşından dertli üyenin konusu beni benden aldı.
Fırsat buldukça bu iki konuya girip bakıyorum noldu? Diye.
Bu iki değişik kadın beni de aldı girdaplarına.
Çıkamayacağım diye korkuyorum.
Konu sahibi kiyafetleri ve altin kupelerini alacagindan emin gibi ama henuz gorusmediler. Bu arada kiyafetler hala uygulamada satista gorunuyor. Merakla takip ediyorum ben deYa o konu da entetesandı. Noldu acaba? Takibe almamışım. Tüh.
Oaaa altın küpe de mi varmış mevzuda?Konu sahibi kiyafetleri ve altin kupelerini alacagindan emin gibi ama henuz gorusmediler. Bu arada kiyafetler hala uygulamada satista gorunuyor. Merakla takip ediyorum ben de
Konuyu sürekli okuyup geçiyordum. Sizin çocuk sahibi olma isteğiniz varmış inşallah Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip ederTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için, elbette istiyorum çocuğum olmasını. Hemde çok istiyorum ama kendi çocugum olsun istiyorum bir başkasının çocuğuna bu şekilde bakıcılık yapmak istemiyorum ikisi çok farklı şeyler. Başkasının çocuğuna karşı böyle bir hissiyata sahip değilim
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinKonuyu sürekli okuyup geçiyordum. Sizin çocuk sahibi olma isteğiniz varmış inşallah Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip eder
Arkadaşınız için lügatımda harika küfürler var ama şimdilik bende kalsınen net tavırla hayır demeye devam edin bırakın kendini parçalasın yapacak bir şey yok
Evet arkdasinin evindeyken cocuguyla uzanmis kupeleri cikarip komidine birakmis orada unutmus.Oaaa altın küpe de mi varmış mevzuda?
Evet arkdasinin evindeyken cocuguyla uzanmis kupeleri cikarip komidine birakmis orada unutmus.
Yok onu satmaya kalkmamış. Konu sahibi orada unutmuş sadece.o konuyu okuduydumda küpe mevzusunu görmemişim küpeleride mi satmaya kalkmış?
Eşinizin dediği mantıklı sizin yanınızdayız bisey olur suçlu siz olursunuz illa baska yakınları vardır yada cocuga bakıcı tutması gerekir çat kapı geldiğinde disari çıkacağız falan diyin aradığında musait olmadığınızı dinlenmek istediğinizi bahane çok önemli olan karşı tarafı anlaması benden tavsiye bakıcı tutsun bunu söyleyin eğer yakın arkadaşınız sa anlayışla karşılarHerkese merhaba, konu başlığından anlaşılacağı üzere bir arkadaşım var çocuğunu her fırsatta bana bırakmak isteyen.
Aynı işyerinde çalışıyoruz ve iş gereği mesai saatinden sonra işe gitmemiz gereken durumlar oluyor tüm personel dönüşümlü olarak çalışıyoruz. Bu arkadaşım sıra kendine geldiği zaman ya çocuğunu getirip evime bırakıyor ya da benim yerime sen git diyor ve ben artık bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. Eşimde rahatsız oluyor özellikle gece geç saatlerde oldugunda haliyle rahatsız oluyoruz müsait olmayabiliyoruz.
Çocugunu bırakacagı ailesi vs yok ama işi kendi yerine gitmesi için bir başka arkadaşa ücret karşılığı yaptırabilir ben rahatsız oldugum dönemlerde sıra bana geldiğinde hep parayla yerime gidecek arkadaşa yaptırmıştım benim yerime git dememiştim kimseye bu şekilde.
Sormak istediğim kalbini kırmadan eşimin artık bu durumdan rahatsız olduğunu istemediğini nasıl anlatabilirim. Sanki çocuk benim çocuğumuş gibi rahatça bırakıp ya sen biraz baksanda ben gezmeye gitsem durumları yaşanmaya başladı ve ben haliyle artık kendimi kullanılmış hissediyorum. Eşim kimsenin çocuğunun sorumlulugunu almak istemiyor düşer kalkar bir yerine bişey olur diye.
Var mıdır bana bir çözümü olan, üç beş günlük bir şey değil eğer ses çıkarmazsam sürekli ben bu sorunla uğraşmak zorunda kalacagım bu sebeple idare edemiyorum. Hayır demenin kibar yolu nedir özellikle benzer durumu yaşamış kişilerden öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler