-
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
Sizde amirleriniz ile aranızı sıkı tutun iyi olmaya çalışın ve asla o insan ile işyerinde diyalog kurmayın sizi kışkırtıp sizi herkesin gözünde haksız düşürür bu tipler.Çoğunluğu benim haklı olduğumu biliyor bana hak veriyorlar ama kendisinin amirlerle arası çok iyi bana huzur vermemek için elinden geleni yapacagından eminim. Yalakalıkla yürütüyor gemisini işte malesef
Böyle düşünüyorsa hiç şaşırmam gerçekten, çocuğum yok evet. İstiyor muyum evet. Ama kimseye bunu belli etmiyorum düşünmüyoruz diyorum biri sorarsaAy evet böyle manyaklar var, çocuk özlemi çeken kadınları bakıcı olarak görüyorlar, benimki ile avunsun işte daha ne istiyor diye bakıyorlar olaya. Dehşet.
nasil. biriymis boyle bu hic taviz verme sen bence cocugu birakcak oldumu iyide ben sorumluluk alamam falab deÇoğunluğu benim haklı olduğumu biliyor bana hak veriyorlar ama kendisinin amirlerle arası çok iyi bana huzur vermemek için elinden geleni yapacagından eminim. Yalakalıkla yürütüyor gemisini işte malesef
4 4.5 yaş aralığında akıllı da bir çocuk ama sürekli geldiği için artık bıktım çocuktan da hoşlanmıyorum markette karşılaşıyoruz bazen ödüm kopuyor yüzüne gülsem peşime takılacak diye çocuğunda bir suçu yok haliyle biri ilgilenince sevilmek istiyor oyun oynamak istiyor istem dışı annesinden dolayı ondanda uzaklaştım son zamanlarda benim çocugum değil banane anası babası baksın diye düşünürken buluyorum kendimi, eskiden olsa hiç böyle değildim çikolata alırdım oyuncak alırdım çocuk sevinsin diye ama şuan içimden hiç bir şey yapmak gelmiyorcocugu sana birakacagini soylediginde kendisine ya bi s... ktir gittt de:))) tobe ya kizmada hani sinir oldum kadina... cocuk kac yasinda
Eşim kızıyor müsait değiliz deyin ve almayın zorla atamaz evinize biraz keskin tavırlı olunHerkese merhaba, konu başlığından anlaşılacağı üzere bir arkadaşım var çocuğunu her fırsatta bana bırakmak isteyen.
Aynı işyerinde çalışıyoruz ve iş gereği mesai saatinden sonra işe gitmemiz gereken durumlar oluyor tüm personel dönüşümlü olarak çalışıyoruz. Bu arkadaşım sıra kendine geldiği zaman ya çocuğunu getirip evime bırakıyor ya da benim yerime sen git diyor ve ben artık bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. Eşimde rahatsız oluyor özellikle gece geç saatlerde oldugunda haliyle rahatsız oluyoruz müsait olmayabiliyoruz.
Çocugunu bırakacagı ailesi vs yok ama işi kendi yerine gitmesi için bir başka arkadaşa ücret karşılığı yaptırabilir ben rahatsız oldugum dönemlerde sıra bana geldiğinde hep parayla yerime gidecek arkadaşa yaptırmıştım benim yerime git dememiştim kimseye bu şekilde.
Sormak istediğim kalbini kırmadan eşimin artık bu durumdan rahatsız olduğunu istemediğini nasıl anlatabilirim. Sanki çocuk benim çocuğumuş gibi rahatça bırakıp ya sen biraz baksanda ben gezmeye gitsem durumları yaşanmaya başladı ve ben haliyle artık kendimi kullanılmış hissediyorum. Eşim kimsenin çocuğunun sorumlulugunu almak istemiyor düşer kalkar bir yerine bişey olur diye.
Var mıdır bana bir çözümü olan, üç beş günlük bir şey değil eğer ses çıkarmazsam sürekli ben bu sorunla uğraşmak zorunda kalacagım bu sebeple idare edemiyorum. Hayır demenin kibar yolu nedir özellikle benzer durumu yaşamış kişilerden öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, elbette istiyorum çocuğum olmasını. Hemde çok istiyorum ama kendi çocugum olsun istiyorum bir başkasının çocuğuna bu şekilde bakıcılık yapmak istemiyorum ikisi çok farklı şeyler. Başkasının çocuğuna karşı böyle bir hissiyata sahip değilimEşim kızıyor müsait değiliz deyin ve almayın zorla atamaz evinize biraz keskin tavırlı olun
Çocuk özlemi varsa kendinizin olsun inşallah
Ama bu çocuk bakma işleri parayla yapılıyor hemde ciddi ücretlerle ben öyle kolay olsa bakıcı tutar çalışırdım kendim bakiyorum birgün anneme bile bırakmadım 5 aylık olucak
Belkide başka bir şey konuşmak için geldi bilemiyorum, merakta etmiyorum benden uzak olsun istiyorum artık. Ne derdini dinlemek istiyorum ne çocugunu görmek istiyorum ilişkimizi minimum seviyede tutmak istiyorum iş dışında muhatap olmasın benimle istiyorumEn son aradığında açmamanıza çok sevindim.
Karakter sorunu var bence böyle insanlarda. Daha dün evrakları fırtlatır gibi atan güya trip yapan kadın, ertesi gün gelmiş kapıya yavruyu iteleyecek. Yüzsüzlük bile az kalır.
Belkide başka bir şey konuşmak için geldi bilemiyorum, merakta etmiyorum benden uzak olsun istiyorum artık. Ne derdini dinlemek istiyorum ne çocugunu görmek istiyorum ilişkimizi minimum seviyede tutmak istiyorum iş dışında muhatap olmasın benimle istiyorum
Kesinlikle doğru düşünüyorsunuz her şeyi bir kenara bırakın yaşadığınız stres bile nasıl yıpratıyor siziBelkide başka bir şey konuşmak için geldi bilemiyorum, merakta etmiyorum benden uzak olsun istiyorum artık. Ne derdini dinlemek istiyorum ne çocugunu görmek istiyorum ilişkimizi minimum seviyede tutmak istiyorum iş dışında muhatap olmasın benimle istiyorum
Evet kesinlikle çok haklısınız. Günlerce aklımda yer etmeyi hiç mi hiç hak etmiyor, başkasının derdini dert ettiğim yeter artık diyorumKesinlikle doğru düşünüyorsunuz her şeyi bir kenara bırakın yaşadığınız stres bile nasıl yıpratıyor sizi
Saçma sapan insanların hezeyanları yüzünden üzülüp kendi hayat kalitenizi düşürmek insanın ağırına gidiyor
O haklarını kullanmış artık. Acil ya da değil, çözümü ben değilim.Belkide başka bir şey konuşmak için geldi bilemiyorum, merakta etmiyorum benden uzak olsun istiyorum artık. Ne derdini dinlemek istiyorum ne çocugunu görmek istiyorum ilişkimizi minimum seviyede tutmak istiyorum iş dışında muhatap olmasın benimle istiyorum
Bende aynı durumdayımBir bu konu, bir de ödünç verilen hamile kıyafetlerini satmaya çalışan arkadaşından dertli üyenin konusu beni benden aldı.
Fırsat buldukça bu iki konuya girip bakıyorum noldu? Diye.
Bu iki değişik kadın beni de aldı girdaplarına.
Çıkamayacağım diye korkuyorum.