Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

O üye kıyafetleriyle altın küpesini geri alabildi mi ?
Az önce okudum gelişmeleri henüz alamamış Tavukcum.
Haberler bende,
Satışçı hanımın çocukları hastaymış mesajlara dönememişmiş ilk fırsatta uğrayacakmış.

Hiç yorum yapmayın bence çünkü sizin söylediklerinizle sizi suçlu çıkarma potansiyeli var
Hiç bir şey olmamış gibi davranın yarın illaki sıçrayacak AA tlf duymamışım ,görmedim diyip geçin
Kendinizi germeyin durduk yere

Neredeyse çalıştığım birimi değiştirmek için talepte bulunacağım o kadar bunalttı beni, işimi sevmeme rağmen farklı bir birime geçmeyi düşünüyorum yüz göz olmamak adına. İnşallah kurtulabilirim bu sorundan dediğiniz gibi cevap yazmıyorum zaten şuanda

Hayır gördüm ama acmadim deyin.
Artık kafa dinlemek istiyorum, rica edeyim arkadaşlık hukukumuz iş arkadaşlığıni geçmesin hatta işyerinin sınırlarına da taşmasın deyin.
Çok yüzsüz çok.

Hayır gördüm ama acmadim deyin.
Artık kafa dinlemek istiyorum, rica edeyim arkadaşlık hukukumuz iş arkadaşlığıni geçmesin hatta işyerinin sınırlarına da taşmasın deyin.
Çok yüzsüz çok.
Herşeye ağlamasa neler söyleyeceğim ama ağladığı zaman öfkemi kontrol edemem diye korkuyorum

Yok bu ne derseniz diyin laftan anlayacak bir tip değil. Yüzsüzlük, gurursuzluk en had safhada. Siz ne kadar sert de çıksanız sanki aşırı acil önemli işi varmış gibi gerekirse kocam kalp krizi geçiriyor der çocuğu atar gider. Bence en iyisi bugünki gibi telefonu ve kapıyı açmamak, işte de görmezden gelmek.

Herşeye ağlamasa neler söyleyeceğim ama ağladığı zaman öfkemi kontrol edemem diye korkuyorum
İşte bu yüzden muhatap olmayın demiştim
Çok dolusunuz ve karşı taraf saçmaladıkça iyice zıvanadan çıkıp haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Sakin kalın o kudursun

Peki işyerinde diğer arkadaşlar ne yorum yapıyorlar mutlaka laf söz geliyordur.
Çoğunluğu benim haklı olduğumu biliyor bana hak veriyorlar ama kendisinin amirlerle arası çok iyi bana huzur vermemek için elinden geleni yapacagından eminim. Yalakalıkla yürütüyor gemisini işte malesef

Asfagah konu sahibinin çocuk yapmasını istemeyip araya kendi çocuğunu sıkıştırıyor olabilirAralarına gir yat evladım da diyordur bu
Ay evet böyle manyaklar var, çocuk özlemi çeken kadınları bakıcı olarak görüyorlar, benimki ile avunsun işte daha ne istiyor diye bakıyorlar olaya. Dehşet.

Ay evet böyle manyaklar var, çocuk özlemi çeken kadınları bakıcı olarak görüyorlar, benimki ile avunsun işte daha ne istiyor diye bakıyorlar olaya. Dehşet.
İşte hep baştan sınır çizmemekle oluyor. Bir kere yüz bulmuş ya konu sahibinin üstüne oynuyor kadın. Psikopatça hareketler.

pff yarın sorarsa aa sen miydin o destursuz gelen sevişiyorduk kusura bakma açamadım de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…