- 23 Haziran 2013
- 1.090
- 1.966
-
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
Gerçekten arkadaşım olduğunu düşünsem bana değer verdiğini kullanmaya çalışmadığını düşünsem dediğiniz gibi zaten bende seve seve yardımcı olurdum ama bizimkisi arkadaşlık değil çıkar ilişkisi gibi oldu malesef. Bana iyi gibi görünüyor işi düştüğü için ama aslında çok farklı karakterlerde iki insanız.Aynı işyerinde çalışmasak ortak çalışma mecburiyetimiz olmasa özel hayatımda benim arkadaşlık edeceğim biri kesinlikle değilÇok ilginç sanki çocuğun ebeveynisiniz de ortada bırakmışsınız gibi davranmış. Size forumda rastlıyorum hep naif yorumlar yapıyorsunuz, çokta beğeniyorum tarzınızı. Bu kadar naif birinin arkadasligi maalesef hep ayni oluyor. Kırmak istemiyorsunuz hakları zannediyorlar. Gerçekten çok yüzsüzce.
Benim 4 çocuklu arkadaşım var kac kez teklif ettim, eşinle tek çıkmak istersen bir nefes almak istersen bakarım diye çünkü ailesi baska şehirde ve yıllardır eşiyle hic tek dışarı çıkamadı. Ona rağmen bana tesekkur eder ama hic gel bak demedi.
Gerçek arkadaşlıkta kullanma yoktur ki arada bir olsa kullanma demezdim. Ben kendim teklif etmiştim mesela kabul bile etseydi arkadaşım kullanma olmazdı. Hatta mutlu olurdum ona eşiyle zaman geçirmesine sebep olacağım için. Ona rağmen kabul etmedi ki bir de surekli olacak. Bu arkadaşlık değil.
Bugün laf çakma yok ama muhatap olmamak için sözde tepkisini göstermek için evrakları fırlatırcasına masaya atıp gitme var :)) tahmin edersiniz ki iş konusunda da benzer bir karakter sergiliyor arkadaş, sürekli birilerine kendi işini yaptırmaya çalışma durumu var . Ben ondan daha kıdemli olduğum için bir çok şeyi kendisine ben öğrettim ama minnet duygusu hiç yok. Bu saatten sonra kendi işimi yaparım daha fazlasına da karışmamVar mı bugün bi laf çakma?
EmbesilBugün laf çakma yok ama muhatap olmamak için sözde tepkisini göstermek için evrakları fırlatırcasına masaya atıp gitme var :)) tahmin edersiniz ki iş konusunda da benzer bir karakter sergiliyor arkadaş, sürekli birilerine kendi işini yaptırmaya çalışma durumu var . Ben ondan daha kıdemli olduğum için bir çok şeyi kendisine ben öğrettim ama minnet duygusu hiç yok. Bu saatten sonra kendi işimi yaparım daha fazlasına da karışmam
ben ayırmamaya gayret ediyorum zaten :)Bu devirde çocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın.Her gün neler okuyoruz.
Açıkça konuşacaksınız.Çok teşekkür ederim yorumunuz için, ben kırmak istemediğim için hayır demedim hiç ama akşam saat 11de 12de insan haliyle uyuyacak oluyor mesela pat diye ben çocugu getirdim deyince olmuyor. Yada böyle geç saatte gelip içeri gireyim birde kahve içeyim diyor pijamalarla otururken ev hali bi anda misafir gelmiş oluyor haliyle eşimde rahatsız bu durumdan arkadaşımdan ve rahat davranıslarından hoşlanmadığı için kesinlikle istemiyor gelmesini
Bugün laf çakma yok ama muhatap olmamak için sözde tepkisini göstermek için evrakları fırlatırcasına masaya atıp gitme var :)) tahmin edersiniz ki iş konusunda da benzer bir karakter sergiliyor arkadaş, sürekli birilerine kendi işini yaptırmaya çalışma durumu var . Ben ondan daha kıdemli olduğum için bir çok şeyi kendisine ben öğrettim ama minnet duygusu hiç yok. Bu saatten sonra kendi işimi yaparım daha fazlasına da karışmam
Ahahahhaha kudurmuşBugün laf çakma yok ama muhatap olmamak için sözde tepkisini göstermek için evrakları fırlatırcasına masaya atıp gitme var :)) tahmin edersiniz ki iş konusunda da benzer bir karakter sergiliyor arkadaş, sürekli birilerine kendi işini yaptırmaya çalışma durumu var . Ben ondan daha kıdemli olduğum için bir çok şeyi kendisine ben öğrettim ama minnet duygusu hiç yok. Bu saatten sonra kendi işimi yaparım daha fazlasına da karışmam
Konuyu güncelliyorum arkadaşlar yarım saat önce aradı beni açmadım, peşine mesaj atmış açabilir misin acil diye yine açmadım. Sonra binanın zili çaldı çaktırmadan baktım kapıdaki kendi arabası iki üç defa çaldı açmadım kapıdan dönüp gitti. Önemli birşey olduysa da artık bilmiyorum, o kadar dolmuşum ki merakta etmiyorum ne oldu diye sormaya hiç tahammülüm kalmamış
Şaka gibi gerçektenKapıyı acsaydiniz çocuğu top gibi atacak kacacakti valla pes billahi pes
Tam bu yorum aklıma geldi benimde +1Kapıyı acsaydiniz çocuğu top gibi atacak kacacakti valla pes billahi pes
Önemli bir şey yoktur aklınca çocuğu atıp kaçmaya geldi. Ne yüzsüz ama...Konuyu güncelliyorum arkadaşlar yarım saat önce aradı beni açmadım, peşine mesaj atmış açabilir misin acil diye yine açmadım. Sonra binanın zili çaldı çaktırmadan baktım kapıdaki kendi arabası iki üç defa çaldı açmadım kapıdan dönüp gitti. Önemli birşey olduysa da artık bilmiyorum, o kadar dolmuşum ki merakta etmiyorum ne oldu diye sormaya hiç tahammülüm kalmamış
Korkuma polis çağırırdım benKonuyu güncelliyorum arkadaşlar yarım saat önce aradı beni açmadım, peşine mesaj atmış açabilir misin acil diye yine açmadım. Sonra binanın zili çaldı çaktırmadan baktım kapıdaki kendi arabası iki üç defa çaldı açmadım kapıdan dönüp gitti. Önemli birşey olduysa da artık bilmiyorum, o kadar dolmuşum ki merakta etmiyorum ne oldu diye sormaya hiç tahammülüm kalmamış
Konuyu güncelliyorum arkadaşlar yarım saat önce aradı beni açmadım, peşine mesaj atmış açabilir misin acil diye yine açmadım. Sonra binanın zili çaldı çaktırmadan baktım kapıdaki kendi arabası iki üç defa çaldı açmadım kapıdan dönüp gitti. Önemli birşey olduysa da artık bilmiyorum, o kadar dolmuşum ki merakta etmiyorum ne oldu diye sormaya hiç tahammülüm kalmamış
Şaka gibi gerçekten
Aklıma İlyas Salman' ın bir filmi geldi, adamın kucağına gülle gibi atmıştı kadın bohçayı.Kapıyı acsaydiniz çocuğu top gibi atacak kacacakti valla pes billahi pes
Aklıma İlyas Salman' ın bir filmi geldi, adamın kucağına gülle gibi atmıştı kadın bohçayı.