Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

İyi yapmışsınız. Üstünüzden bir yük kalkmış, rahatlamışsınızdır eminim. Birde hala göreviniz gibi davranması beni gerçekten çok şaşırttı. Bana güvenip mi yaptın deyin ısrar ederse.

Neyse artık olan olmuş yolunuza bakın. Muhattap bile olmayın. Herkesi topladıysa anlatırsınız olur biter. Bu kadar haksızlık yapılmaz hiçkimseye.

Allah'ım bu nasıl arsızlık çıldıracağım. Sakın gardını indirme.

Muhtemelen bir sonraki adımında çocuk özledi diyecek, çocuk istedi diyecek şansını çocuğu kullanarak deneyecek. Net olmanız çok önemli.
Ne derse desin asla almayın çocuğu bir daha hepten başınıza kalmasın

bakın bu kadar insan diyorsa ve sizde farkındasınız fazlasıyla da
o arkadaş bile denmez de iş dışında asla samimi olmayın görüşmeyin
size ağlamak ne demek ya ağlaması gereken siz misiniz eşi mi
Bakmak zorunda mısnız
veya bu devirde ne kadar iyi olursa olsun çocuğunu komşuya güvenip bırakan da (sizi tenzih ederek) zerre akıl yok neler okuyoruz görüyoruz yaşıyoruz
bu zihniyetli insandan arkadaş olur mu ?
bu size bir fırsat tüm ilişiğinizi kesin iş için bile az öz konuşun

Bugün herhangi bişey oldu mu?

Misafirim var
Eşimle programımız var
Şehir dışına çıkacağız
Hastayım
Eşimle başbaşa zaman geçireceğiz

Bahanelerini ısrarla kullanın hala anlamazsa çocuk bakmak istesem kendim üçer beşer doğururum dersin artık anlar herhalde

Ayy ne çirkef kadın..... Normal arkadaş bile olmamak lazım bu tiplerle

Kocası arkadaşlarıyla takılacağına baksın o zaman canım bu ne. Ben arkadaşa çocuk bırakmaya çok sert bakmıyorum. Ani gelişen olay olur bir şey olur ayda yılda bir bırakırsın. Ama düzenli bakıcı mı bu neden baksın.

Aslinda cok basit. Burada bize anlattigin gerekcelerin bir çoğunu kirmadan kibarca soylemen yeterli. Ne diye kendinizi bu derece bunaltiyorsunuz. Niyet onemlidir. Insan mecbur kalır bırakır ama arkadaşıniz iyi niyetinizi kullaniyor gibi ki gibisi fazla. O utanmiyorsa siz hic çekinip utanmayin ama tabii ki kirmadan söyleyin esinizi one surerek belki daha az kirici olur.

Çocuğun sizin olmadığından eminsiniz değil mi?

Öncelikle rahatsız olduğunuzu emin bir şekilde söylemeniz gerekir.
"Bak canım beni yanlış anlama ama bizim de evimizin bir düzeni var. Eşim ve ben işten sonra birlikte vakit geçirmek dinlenmek isteriz. Ayrıca çocuğun sorumluluğunu almak istemiyorum. Rica ederim çocuğunu bırakman gereken bir plana beni dahil etme" tarzında kesin bir konuşma işi çözecektir. Surat asıp tepki verebilir. Ama umursamamaya çalışın,zira işten kalan vakitlerde dinlenmek hakkınız.

Arkadasiniz sizi cok iyi manipule etmis.

Ya sapık manyak bir sürü insan var
İnsnalar çok mu çabuk güveniyor önemsemiyor mu ben anlamadım
Ben çocukları halaya yengeye 1/2 saatlik bıraktım allahım kuzen sapık mı enişte manyak mı vs diye kendimi yedim
Daha da ölüm kalım olmasın Allah korusun bırakmam modundayım

Bugün herhangi bişey oldu mu?
Akşam için planı varmış çocugu nereye bıraksam falan diye konusuyordu lafı ortaya atıyor ama aslında bana söylüyor, hiç üzerime alınmadım ayağa kalktım çantamı alıp iyi akşamlar herkese deyip çıktım sonra kime bıraktı ne yaptı hiç bilmiyorum. Anladığı dil bu sanırım, hala istemediğimi açıkça söylememe rağmen benden medet ummasını ben anlayamıyorum

Kadın cidden normal değil.
İnsan çocuğunu planım var diye oraya, buraya bırakır mı?
Sizin için demiyorum ama çocuğun başına herşey gelebilir bıraktığı yerlerde.
Allah korusun yavrucağızı.
Ne annesi, ne babası normal insanlar değil.

Psikopat sevgililer gibi yakanızdan bir süre daha düşmeyecek belli ki

Ben bunu defalarca anlatmaya çalıştım hatta yazık başına bir şey gelmesin diye kendim bakayım diye bile düşündüm ama artık bir yere kadar. Umarım bir şey olmaz ama artık benim elimden bir şey gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…