Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

bağırıp çağırıyor birde
cazgırlıkla sizi haklı çıkarmaya çalışmış ama yemezler
oradaki aklı başında herkes sizi haklı bulacak zaten
ki isterlerse bulmasınlar

bakalım diğer günler ne olacak
hala aklım almıyor.. zorunda görüyor sizi şaka gibi

Bakamam yapamam diyin kırılırsa kırılsın,evinizde işinizde huzur bırakmamış,kendi sıranda kendin git çocuğu da bana getirme diyin bunların karşılığı ücret de vermiyor ama sürekli hale gelmiş bu durum

Bence küs mesafeli ol merhaba bile deme aynı işyerinde olabilirsiniz

Eşimle baş başa vakit geçirmek istiyorum bu durumda eşim rahatsız sorumluluk almak istemiyor dersin. Çocuk olmadan çocuk sahibi olmuşsunuz. Her aradığında bana üret eşimle bir plan yaptık de. Şuan romantik bir yemeğin ortasındayız de. Başbaşa film gecemiz de. Size çocuğu atıp eşiyle yaptığı planları siz yapın. 1-2 derken zaten daha sormaz diye düşünüyorum he yüzsüzlük yapar devam ederse artık kırmaktan korkma bakıcı tut kendine de..

E cıksın ısten bakcak kımsesı yoksa.İlk kez boyle bırsey duyuyorum.

Daha da bıseye sasırmam bdvde dıyordumkı sasırttınız.Gercekten yuzlukte kacıncı level buu

Bazı insanlara biseyleri anlatmak için imalar yetmiyor bence direk alıp karşınıza soyluyeceksiniz.bunun sonundada kötü olacaksiniz büyük ihtimal çıkarırsınız hayatinizdan

Kadın baya bir yüzsüz arsız bence iletişimini kesmelisin yoksa senin evinde huzur kaçacak gibi duruyor...

Gelişme var mı ?
Dün kendisi ile bu konuyu konuştuğumda çirkinleşti, bugün işte tüm gün konuşmadık. İşten çıkıp çocugunu almaya gidecekken geliyor musun diye sordu benim işim var gelemem dedim ve gitti. Özetle hala bir umudu var benden ama geri adım atmıyorum. Çocuğu ile alakalı her durumdan elimi çektim

Kadına bak, sanki paralı çocuk bakıcısınız.

Kadına bak, sanki paralı çocuk bakıcısınız.
Keşke en başından bu kadar tolerans göstermeseymişim ama acımıştım zor durumda olduğunu düşündüğümden yardımcı oldum. Sonra baktım iş farklı bir boyuta gidiyor iyi niyetim kullanılıyor işin rengi değişti ve can sıkıcı bir hal almaya başladı. Evcil hayvan bırakır gibi her önüne gelene insan çocugunu bırakmaz ki, bir sürü sapık supuk insan var. Bana bırakmasa bir başkasına bırakacak aynı şekilde. Ben çocuga acıyordum aslında ama aldım boyumun ölçüsünü. Daha da kimseye iyi niyet göstermem bu konuda

Aaa manyak valla bırak ya bu gibilere elini verirsen kolunu kaptırırsın çok iyi olmuş zırlasın hiç alttan alma bide laflara bak ben ve cocuğun size naptı mı

Vicdan yaptırdığını düşünüyor aklınca

Denemeye devam edecek demek bazen acındırarak bazen çirkefleşerek
Çizdiğiniz sınırı tek bir defa aşarsa bu defa hiç başa çıkamazsınız
Hazır kurtulmuşken hayatınıza bakın

Birsey diyimmi ben evcil hayvanını bile bırakmıyorum bütün bayram sürekli kontrol ettim biri görmeden kemik verir fazla yer diye.
Kadının aklı yerinde değil net ama sizde umursamayın resmen sömürmek bu

Helal be .tebrik ederim sizi .ben konunuzu okudugumda bosa yorum yapıyorum bu üye bişi diyemez de.isgim yapmissiniz .
Keske çocuğu almaya gidiyorum geliyor musun dediğinde ben sana ne anlattım deseydiniz
Parayla baktır veya parasını ver senin yerine biri çalışsın mesaide demenizde süper olmuş .bu gene yuzsuzluk yapar sakın geri adım atmayın .sizde fazla muhattap olmayin .çocuktan konu açılınca sevimli tatlı vs diye bile yorum yapmayın.inanin iyice kudurcak.
Onun demesi gereken Allah razı olsun bu zamana kadar baktın hakkını helal et demesi gerekirken yaptığına bak haspmin .

İsim var gelemem demeyin bundan sonra iş dışında iletişim kurmayalım diyin isim var anı kurtarır size bir fayda sağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…